Şimdi Ara

Slim 4GB ve 250 GB farkı nedir HDD dışında?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

baktım ama bulamadım.

slim 4GB ile 250 GB arasında fark sadece HDD mi yoksa kutu içerikleri arcade ve elite gibi mi?

şimdiden teşekkürler. eğer daha önce sorulduysa af ola.. ve konu direk silinebilir.

• 4 GB'lık modelin kasası mat siyahtır 250 GB'lık modelin ise parlak siyah başka da fark yok kutu içerikleri aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

4 GB'lık modelin kasası mat siyahtır 250 GB'lık modelin ise parlak siyah başka da fark yok kutu içerikleri aynı.

ozaman fazla para vermeden 4GB alıp 250 GB takmak.. piano black kasaları sevmiyorum..

teşekkürler..
  • 4GB'larda headset yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stromboli

4GB'larda headset yok.

Evt onu unutmuşum.
  • anlaşıldı.. 475 TL yerine 600 TL bayılmak lazım.. şu xbox arcade den bir kurtulabilsem..

475 + 100 TL HDD 575 headset 15 590 TL 10 TL daha fazla vereyim..
  • Almışken 250GB olanlardan alın bence. Piyasada satılan HDD'ler çok çeşitli. Bazıları çok düşük kalitede. Olur da HDD'yi ayrı almayı düşünürseniz, kalitesine dikkat edin. İleride sizi yarı yolda bırakmasın.
  • 250GB kasaların, tray ve on-off tuşları dokunmatik.
    4GB'lıklarda da öyledir sanırım.

En iyisi 3 fazla verip 250GB almak.
  • eğer kinect te alınacaksa 4gb +kinect daha ucuza gelmiyormu.ben 4gb+kinect 750tl aldım,3 taksitle.ardından 250gb harddisk(100tl orjinal değil) aldım.toplamda 850 tl verdim.amazondan kinect almayı hariç tutuyorum.
  • bendede şuan arcade var temmuz ağustos gibi slim 250 gb almayı düşünüyorum kinect'i ileride alıcağım oyunları bi yerli yerine otursun sağlam oyunlar çıksında
  • Kinect'im var.. arcade xbox 360 ve 250 GB hdd de var ancak önceden sadece kendim kullandığım ( yaş 35 ) kinect alınması ile oturma odasında WII'nin yerine geçti. Salondaki tüm eşyalar ( WII hariç ) piano Black olması sebebiyle Xbox'umu değiştireyim dedim..

WII ve Xbox 360 mart ayına kadar satabilirsem Xbox Slimi alıp, TVnin yanına ekleyeceğim..

herkese şimdiden teşekkürler.

simdi tek sorun.

Xbox 360 4GB + Kinect bundle alıp 785 Bundle fiyattı - 300 TL = 485 + 100 HDD = 585'e Xbox Slim 250 GB alınır tasaruf 114 TL 2 tane orjinal oyun parası ( yurtdışı )
  • 4 gb ta daha az mı oyun kaydediliyo yoka herhangi bir farkı yok mu 250 gb tan
  • http://www.shopto.net/XBOX%20360/HARDWARE/XB2BU57-Xbox%20360%20250gb%20Console%20Black.html 430 tl'ye geliyor yani

şuna bir bak derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrasa -- 15 Şubat 2011; 13:23:02 >
  • Benim merak ettigim şu 4 gb olanda oyun dahamı kötü gözüküyo yoksa sadece daha az mı oyun kaydedilio benim tek sıkıntım şu benim alıcagım yerde 2 paket var mesela biri 4 biri 250 gb adam paket içerigine yazmıs 4 gb nin 250 gb konsol vs vs 250 gb lik paketede yazmıs 250 gb vs vs 2 sindede 250 gb konsol verio onu anlamadım ama en alta inersek birinin sabit diski 4 biri 250 ben anlatamadım siz lınklere tıklayın tamamen aşaya kadar bi inceleyin yardımınız olursa teşkurler

http://www.yenicarsim.com/xbox-360-4-gb-slim/microsoft-xbox-360/id/71891/

http://www.yenicarsim.com/xbox-360-250-gb-slim/microsoft-xbox-360/id/71893/

tamamen aşaya kadar inceleyin görün açıklama yaparsanız güzel olur

• Bide hdd ne işe yarıo onuda soylerseniz sevinirim yani benim xbox la hiç bir bilgim yok bana baya bi açarsanızda güzel olur
  • Hdd ' Avantajları ;
    -Oyunları xboxun hdd sine yükleyip Xboxın daha az ısınmasını sağlayabilirsin (Cd okuyucu kaynaklı)
    - Livedaki demo ve mini oyunlardan fazlasıyla yükleyebilirsin
    - Oyun içi loadinglerde fazla beklemezsin (Oyunları xboxun hdd sine yüklersen)
    - Kısacası hdd herzaman iyidir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karkedisi123

Benim merak ettigim şu 4 gb olanda oyun dahamı kötü gözüküyo yoksa sadece daha az mı oyun kaydedilio benim tek sıkıntım şu benim alıcagım yerde 2 paket var mesela biri 4 biri 250 gb adam paket içerigine yazmıs 4 gb nin 250 gb konsol vs vs 250 gb lik paketede yazmıs 250 gb vs vs 2 sindede 250 gb konsol verio onu anlamadım ama en alta inersek birinin sabit diski 4 biri 250 ben anlatamadım siz lınklere tıklayın tamamen aşaya kadar bi inceleyin yardımınız olursa teşkurler

http://www.yenicarsim.com/xbox-360-4-gb-slim/microsoft-xbox-360/id/71891/

http://www.yenicarsim.com/xbox-360-250-gb-slim/microsoft-xbox-360/id/71893/

tamamen aşaya kadar inceleyin görün açıklama yaparsanız güzel olur

kopyala yapıştır hatası.

• 4gb daha iyi duruyor gibi
  • Peki 250 gb ile 4 gb arasında ne gibi deişiklikler oluo yani o 250 gb ile 4 gb ne işe yarıo onuda yardımcı olursanız güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: karkedisi123

Peki 250 gb ile 4 gb arasında ne gibi deişiklikler oluo yani o 250 gb ile 4 gb ne işe yarıo onuda yardımcı olursanız güzel olur

4GB'lık konsolda Dashboard güncellemesi 4GB oluyor. 250GB'lık konsollarda 250GB güncelleme oluyor. Netin hızlı olmalı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.