Şimdi Ara

Slip mayo (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore Di Firenze

Tiksinirim slipten

+1
  • bence çok iğrenç bir görüntü.. bacakların yanacaksa şortu kıvırırsın olur biter yani..
  •  Slip mayo

mayokini akar
  • bu ne iğrenç konudur böyle
  • mayoya laf edenler günü birlikçi ayak takımıdır takma.Hani böyle bütün sanayinin pazar günü akın ettiği plajlarda takılan tipler.Genellikle kültür seviyesi yüksek olan yerlerde garip karşılanmaz.
  • la şuan farkettim o resimde hem belde inceltme var , hemde ya don yok yada olanın üstünden mavi ile geçilmiş

vışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
  • [simage]www.susannewarnichtfrei.net/susanneblog/wp-content/uploads/2006/11/borat-neon-green-swimsuit08.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK* -- 5 Temmuz 2011; 1:22:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miko_93

[simage]www.susannewarnichtfrei.net/susanneblog/wp-content/uploads/2006/11/borat-neon-green-swimsuit08.jpg[/simage]

...
  • Slip mayoyu gaylerin giydiği yönünde bir düşünce var. Hani sağ kulağa küpe meselesine benzer işte bu yüzden genelde uzak durulur. Hem bana göre çok yakışıksız birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

mayoya laf edenler günü birlikçi ayak takımıdır takma.Hani böyle bütün sanayinin pazar günü akın ettiği plajlarda takılan tipler.Genellikle kültür seviyesi yüksek olan yerlerde garip karşılanmaz.

Kim ne giyer kimseyi ilgilendirmez ama açıklamalarınız nitelendirdiğiniz kesimi aşağılayıcı talihsiz bir üslup barındırdığı için adınıza üzüldüm. Konuya gelecek olursak slip mayo vücutlu birine gayet hoş yakışır kanaatindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

mayoya laf edenler günü birlikçi ayak takımıdır takma.Hani böyle bütün sanayinin pazar günü akın ettiği plajlarda takılan tipler.Genellikle kültür seviyesi yüksek olan yerlerde garip karşılanmaz.

Kim ne giyer kimseyi ilgilendirmez ama açıklamalarınız nitelendirdiğiniz kesimi aşağılayıcı talihsiz bir üslup barındırdığı için adınıza üzüldüm. Konuya gelecek olursak slip mayo vücutlu birine gayet hoş yakışır kanaatindeyim.

Dostum mayo giyen kişiye ülkemizde değişik gözle bakılıyor çeşitli aşşalıyıcı laflar sarfediliyor ama ben ayak takımıdır dedim mi kötü oluyorum.Fikrine saygı duyarım ama benim görüşüm budur.Çok geri kafalı insan var ülkemizde.
  • eskiden modaydı ben dahil herkesn gydiğini görürdümde şimdi kalflara kadar şalvar gibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.