Şimdi Ara

SLK 200 anlayan,bilen ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Komp Avantgarde Clk 2001 vardı kral araba ya yakıt tüketimi haric gunumuz araçlarından 10-20 kat daha iyi .
    Masajli , ısıtmalı , hafızalı koltuklardan tut ne ararsan vardı .

Yasım küçüktü tabi 1-2 kez trafiğe kapalı alanda ileri geri o kadar zevkine varamadan satıldı .
    Simdi babam Clk 2005-2007 falan bakıyor Valla o zevki alan bir daha bırakamaz dediğiniz gibi ömürlük arac

Biz niye sattık o zaman ? 2 çocuklu aile bizler de Büyüyünce bagaj sıkıntısı arkaya oturunca sıkıntı anne baba otursa onların inip binmesi zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Indispensable
    Sağol hocam aynen öyle

Yusuf434382
    Coupe araç hocam.

ozandrl
    Hocam araç elegance e2 paket, ancak özellikle kompressorlu model aradım,buldum. Normali 136HP, kompressorlu olanlar 193HP, bu yaşta 180HP verdi testte, bunun dışında fiyat olarak 35bine aldım hocam. İnanın bu paraya bu zevki ve konforu yaşatabilecek başka araba çok zor bulunur.

Hocam o kadar guc farki oldugunu bilmiyordum gercekten.boyle bir arac, bu yasta 180 hp vermeside ayri bi mukemmeliyet gostergesi zaten. Saniyorum %95 civari cikmis motor.. gule gule kullanin Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin. 35 bine bedava..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozandrl

quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Indispensable
    Sağol hocam aynen öyle

Yusuf434382
    Coupe araç hocam.

ozandrl
    Hocam araç elegance e2 paket, ancak özellikle kompressorlu model aradım,buldum. Normali 136HP, kompressorlu olanlar 193HP, bu yaşta 180HP verdi testte, bunun dışında fiyat olarak 35bine aldım hocam. İnanın bu paraya bu zevki ve konforu yaşatabilecek başka araba çok zor bulunur.

Hocam o kadar guc farki oldugunu bilmiyordum gercekten.boyle bir arac, bu yasta 180 hp vermeside ayri bi mukemmeliyet gostergesi zaten. Saniyorum %95 civari cikmis motor.. gule gule kullanin Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin. 35 bine bedava..

Çok sağolun daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.