Şimdi Ara

SLK 900 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 60 dolar bence pahal? bir rakam zaten ilerde su so?utmal? sistemlerin daha çok yayg?nla??p fiyatlar?n?n dü?ece?ini tahmin ediyorum. Bu gürültü i?inin sonu nereye kadar gider bilmiyorum... Bilgisayarlar art?k nerdeyse harley gibi ses ç?kartmaya ba?lad? :) Geceleri bilgisayar? açmaya korkuyorum.Nerdeyse bütün apartman? aya?a kald?racak kadar ses ç?kart?yor :)
  • Valla benim istem 20db cikarttim v11 taktim blue eyei sessiz sedasiz takiliyoruz :) sabah 5te sistemi acamiyordum v11 3000rpmdeyken simdi ses hic tinlamiyor bile kaa fani falanda yok sadece bi blue eye onuda cikartmayi denedim bi ara sistem acikken baktim isi yukselio ve durcagi yok taktim 44den 55e cikti masallah ama baya sessiz e bide v1.4 onunda katkisi vardir elbet..
  • Kebap
  • gun hhc-001 o kadar kotu bi sogutucu deil. bak zamaninda 55 sogutucu arasindan 1 inci gelmis :))http://www.tomshardware.com.tr/cpu/02q3/020916/cooler-59.html
    bu arada 6 lik fani 8 lik fanla desitiriken adaptor kullanacam. dolayisiyle fan heatsinkten 2 -2.5 cm kadar uzak duracak. bu ufleme basincini cok etkilermi sizce??
  • işte öylede mesela ben sistemi 2500 Mhz'de stabil tutabilmemin tek şansı şimdilik SLK-700 ve delta gibi gözüküyor demin elle denedim de acaip düşürüyor sıcaklığı.

Ancak mesela SLK-900U alsam 2500 rpm'deki bir 92 mm'lik fan 50 CFM filan üflüyor buda 80x38'lik deltanın %62'si filan ediyor tahminen yüzey alanı ve bakır ağırlığının artması ile ve delta'nın normalde biraz zaten fazla gelmesi ile aynı soğutma sağlanabilir.

Yani eğer oc için çıldırırken ses içinde çıldırıyorsanız böyle şeylerede mahkumsunuz. İlerde su soğutma sistemleri ucuzlayacak filan geyiğide bence çok yanlış yıllardır aynı fiyat 200$ gidiyor (kaliteli için konuşuyorum, yoksa 5.25" slota bile takılan var :). Hava soğutmalılar ise en üst seviyeler 50 $ civarı. Yani bu piyasa oturmuş durumda. Tahminen kadıköyde 92 mm'lik bir fanı 7-8 milyona alırım 50 CFM üfleyeninden vs vs bakalım aslında elimize bir geçsinde öyle konuşuruz :). Hatta police abimiz test eder filan.

• hmmm yaw herşey ei güzelde slk800+vantec stealth(veya blueye) pekde tatmin edici sonuç veremio

slk900 dada bu durumun deişceni sanmıorum ama?
    tabe 92 lik fan olayı ayrı...
  • SLK-900U'nun tahmini %20 ekstra yüzey alanı olduğu tahmin ediliyor tahminen aradaki farkta burdan geliyor yani bu sayede düşük devirli fanlarla daha iyi sonuç veriyor.

HHC-001 her ne kadar heatpipe gibi pahalı bir teknolojiyi kullansada kendisi 2 yıl öncesinin ürünüdür ve bu yüzden ekran kartlarında 2 yıl öncenin ürünü neyse şu an için durumu odur. Büyük fan işe yarayacaktır diye umut ediyorum ama genelde yüksek hızlı fanlarda basınç yüksek olduğundan giderek artan bir soğutma kapasitesi oluyor.

Basın elhem yani bu yüzden kısa dar bir adaptör almaya çalış ki basınç iyice düşmesi. Diğer yandan bu adaptör işi genel kullanım alanı daha büyük fan takarak daha sesle aynı performansı almaya çalışmaktır yoksa daha hızlı fan bile taksan pek öyle ahım şahım bir yararı olmuyor özür dileyerek söyleyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.