Biraz arastırdım cok iyi bir heatsink almayı düsünüyorum ama Türkiye'de yok sanırım. Türkiye'de nerede satıldıgını bilen varsa websitesi tel vs. yazarsa sevinirim. Yoksa nette alısveris yapan biri güvenli bir sekilde nereden alabilecegimi yazabilir mi acaba?
Arkadaşım bu heatsinkleri bende araştırdım ama türkiyede yok malesef[:(!]
gelecek diyorlar
NCS yi bahsetiyorsan direk olarak konuşmadım fakat slk947u geliş tarihi belli deyilmiş kim bilir ne zaman gelir[ban]
Walla ben US'den aldım, oradan gelecek tanıdık varsa gelirken getirsin...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gun</i> <br />gelecek diyorlar <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Ne zaman gelecekmiş gun tam bir bilgin varmı hatta sp serisini merak ediyoruz [spr]
walla internet üzerinden alışveriş yapan arkadaşlara sormustum ama avrupa'da falan uygun kargo ve fiyatla satan bi yer varmı diye bi soru daha vardı ama. Bir de sunu belirtmek istiyorum umarım bu forumu okuyan dijitalcenter, mavidonanım vs. gibi sitelerin yetkilisi vardır sözüm onlara. Slk 947u nun fiyatı yaklaşık 35 dolar civarı Türkiye'de slk900 bile 50 dolardan fazla yani gelir düzeyi bu kadar düşük bi ülkede fiyatların bu kadar fahiş düzeyde olması malesef insanları zor durumda bırakıyor. Ben bir fan almayı düsünüyorum Avrupa'daki fiyatlarına bakıyorum uygun oldugunu düsünüp almaya karar veriyorum ama Türkiye'de bunun daha alt modellerinin bile bu fiyatlardan cok daha fazla olması gerçekten düşündürücü. Bu konuda umarım birileri cevap verip bizi aydınlatır!!!
Hatta sunu da yazayım daha iyi anlaşılır bu fiyat konusundaki uçurum 9600xt almak icin araştırma yaptıgım zaman Amd nin forumlarına girmistim bi postta adam demişki nasıl olsa 9600xt ile fx5900 ün fiyatı neredeyse aynı bence fx 5900 al falan demiş. Ben de bi bakiyim bari öyleyse ben de alıyım dedim fiyatlara baktıgımda şoka girdim aralarında neredeyse 2!! katı fiyat farkı var. Bunun mantıklı bir açıklaması oldugunu sanmıyorum . Kimse de yok şöyle yok böyle demesin bu bariz fahiş fiyat uygulamasıdır.İnsanlara biraz acıyın Türkiye'de yaşıyorlar die bu kadar bedel ödemek zorunda degiller!!!
Aman diyim çok istekli gözükmeyin sora gelince fiyatı o biçim olur [deal] :) ehehe
devil olayın çok istekli görünmekle falan alakası yok Dünya ticaretinde öncelik müşteri memnuniyetidir Türkiye'de öncelik cebi doldurmak benim burda vurgulamak istediğim buydu yani benim amacım ilgi çekip istediğim ürünü getirtmek falan değil Bence sizin de bu konuda şikayetinizi dile getirmeniz lazım!!!
beyler bence biraz hayal kuruyoruz. sp serii türkiyeye gelmesi baya zaman alır. slk947 u türkiyeye gelir 1 2 ay içinde belki ama fiyat en az 60$ ve üstü olur. fansız fiyat bu bide. biz daha çok bekleriz..
tamam yaw smoove kzıma:) bizde pek farklı düşünmüyoruz sadece söylerken yumuşattım:P
Sana kızmıyorum insanın kanını emenlere kızıyorum bizim bunları almak zorunda olduğumuzu bilip 2 kat fiyat verenlere kızıyorum. Şu anda fan heatsink vs. alamıyorsan param olmadığından değil boşu boşuna saçma sapan paralar ödemek istemediğim için. Bundan nasıl pc parçası alırım artık bilmiyorum acaba bunda ne kadar kazık yiyorum diye merak etmeden!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme