ARKADASLAR SLM PSP NIN KIRALI ARTIK ANKARADA KARANFIL SOKAKTA GUR SISTEM BILISIM DE KAMPANYA VAR PSP -8GB HAFIZA KARTI SADECE 475 YTL DUYMADIK DEMEYIN
pahalı. ırmak toyslandda 410 ytl
quote:
Orijinalden alıntı: orhuntas
pahalı. ırmak toyslandda 410 ytl
arkadaşım sanırım siteye sadece reklam yapmak için kaydolmuşsun bu tür şeyler bu sitede yasak ayrıca fiyatında çok pahalı eğer sıfır psp almak isteyen varsa khalkedona uğrayabilir psp en son 340 ytl idi dolar yükselince oda yükseldi ben 280 e aldım ayrıca 8gb kartta 60 ytl bilginiz olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Spears
arkadaşım sanırım siteye sadece reklam yapmak için kaydolmuşsun bu tür şeyler bu sitede yasak ayrıca fiyatında çok pahalı eğer sıfır psp almak isteyen varsa khalkedona uğrayabilir psp en son 340 ytl idi dolar yükselince oda yükseldi ben 280 e aldım ayrıca 8gb kartta 60 ytl bilginiz olsun.
Alıntıları Göster
fiyatın aşırı pahalı dostum
quote:
Orijinalden alıntı: swat882
fiyatın aşırı pahalı dostum
Alıntıları Göster
O nasıl ''kral'' yazış?Reklamı güzel Türkçemizle yapsaydın daha faydalı olurdu..
quote:
Orijinalden alıntı: q7uicksand
O nasıl ''kral'' yazış?Reklamı güzel Türkçemizle yapsaydın daha faydalı olurdu..
Alıntıları Göster
Bir de kampanya varmış.Çok pahalı
quote:
Orijinalden alıntı: Armag3d0N
Bir de kampanya varmış.Çok pahalı
Alıntıları Göster
Abi bu forumda o fiyata alan varsa banlanır heralde
quote:
Orijinalden alıntı: .mRcan.
Abi bu forumda o fiyata alan varsa banlanır heralde
Alıntıları Göster
Kusura bakma ama "YUH"
Ben geçen yıl Psp slim+4 gb kartı 280 liraya aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: head
Kusura bakma ama "YUH"
Ben geçen yıl Psp slim+4 gb kartı 280 liraya aldım.
Alıntıları Göster
Çok pahalı lan,merak etme mağzanın ismini unutmayacağım
quote:
Orijinalden alıntı: M60!
Çok pahalı lan,merak etme mağzanın ismini unutmayacağım
Alıntıları Göster
aklı sıra kandıracak, bide reklam yapıo şrfsz..
quote:
Orijinalden alıntı: 258 Noise
aklı sıra kandıracak, bide reklam yapıo şrfsz..
Alıntıları Göster
yanlış forumda
quote:
yanlış forumda
Alıntıları Göster
gur plan kopyadaki cogu calisani taniyorum , yarin dersane cikisi ugrayacam kimmis bu ogrenecem :) fiyatlar cok kazik ayrica .kirtasiye bitti,internet kafa bitti psp ye mi girdiler.
quote:
Orijinalden alıntı: dbaggio
gur plan kopyadaki cogu calisani taniyorum , yarin dersane cikisi ugrayacam kimmis bu ogrenecem :) fiyatlar cok kazik ayrica .kirtasiye bitti,internet kafa bitti psp ye mi girdiler.
Alıntıları Göster
Bence O Fiyata Zor Alıcı Bulursun
Sadece YUH ben taaaaaaa yazın başında sıfır PSP slim full aksesuar+4 GB kart+version+bi tane orijinal oyunu 380'e aldım...
quote:
Orijinalden alıntı: cırık
Sadece YUH ben taaaaaaa yazın başında sıfır PSP slim full aksesuar+4 GB kart+version+bi tane orijinal oyunu 380'e aldım...
psp slim 300 ytl 8 gb çakma ms 40 ytl (psp nin en son fiyatı idi değişmiş olabilir)
quote:
Orijinalden alıntı: Chex
psp slim 300 ytl 8 gb çakma ms 40 ytl (psp nin en son fiyatı idi değişmiş olabilir)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: uzman_as
şuan 360 psp slim+50 8gb ms ama bunun yazdığı dönemde psp 280 8gb ms 50 liraydı yani
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: uzman_as
şuan 360 psp slim+50 8gb ms ama bunun yazdığı dönemde psp 280 8gb ms 50 liraydı yani
Alıntıları Göster
a.selam.
quote:
Orijinalden alıntı: cathedral
a.selam.
Alıntıları Göster
tamam arkadaşlar mağazayı öğrendik kimse gitmesin
quote:
Orijinalden alıntı: ismetdai
tamam arkadaşlar mağazayı öğrendik kimse gitmesin
Alıntıları Göster
Yusuf Irmak ta bu forumda (Irmak Toysland) biz ona pahalı diyoruz sen ne diyorsun.Japon Armağan da 410 gibi bir fiyata satıyor.Yanında Gps + Psp 300 Camerayıdamı veriyon?
quote:
Orijinalden alıntı: YediGüzelAdam
Yusuf Irmak ta bu forumda (Irmak Toysland) biz ona pahalı diyoruz sen ne diyorsun.Japon Armağan da 410 gibi bir fiyata satıyor.Yanında Gps + Psp 300 Camerayıdamı veriyon?