Şimdi Ara

slm arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben oyunu daha dün indirdim oyunu oynamank istiyorum ama younun açılışından sonra benim kullanıcı adımı ve şifremi girdikten sonnra oyun devamlı olarakj bişeyler yüklüyo şu andada yüklemeye devam ediyor oyun server mı yüklüyo yoksa ben biyerde bi hatamı yaptım bana yardımcı olursanıuz sevinirim

• ben sana biseyler sorucam
    1 oyunu nerden indirdin

2 hangi wersiyon sen bunları sole ben sana yardim ederim ama sadece 1 . ye yanit wersen yeter
  • Turkish MuOnline adresinden indirdim oyunu
  • oyunun versiyonu 1.0.0.1
    bunlardan başka sorcan varsa kardeş ben burdayım
  • Version=1.01.24
    TestVersion=1.01.25 kardeş kusura bakma oyunun version u buymuş
  • o zaman sorun turkish mu nun clientinde admine mail at ama bu gun baslama k istersenhttp://192.116.200.111/Easy/ adresine girip oyunu indir we hesap alıp oyna
  • sagol arekadaşım bana bu yardımı yaptıgın için yeniden indiriyom inşallah bu sefer olucak inşallah oyunda görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko_sol -- 16 Nisan 2006; 17:08:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selam forumda yeniyim
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mu online de mi knight online gibi
  • EĞER KNİGHTONLİNENİN NE OLDUĞUNU BİLMİYORSANIZ BİR AN ÖNCE OYNAMANIZI İSTERİMDİKKAT
  • aresde 43 lvl adamim wardi bıraktım
  • BEN KN. OYNUYORUM YENİ BAŞLADIM ARKADAŞ ALDI BANA ŞİFREYİ ARES TE 30 LWL DEYİM AMA PEK SARMADI BENİ MU YU DENEMEK İSTERİM BİDE GENEDE SAGOL YARDIM LARIN İÇİN VERDİGİN SİTEDEN OYUINU İNDİRDİM AMA DAHA DENİYEMEDİM YARIN DENİYECEM SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko_sol -- 15 Nisan 2006; 0:59:52 >
  • ne demek herzaman yardimci oluruz bu forum bunun icin reklam icin deil
  • ya kusura bakmayın ama ben gene mu ya giremiyom aynı sorun devam ediyo bana bi yardım daha ede bilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Mariachi

ne demek herzaman yardimci oluruz bu forum bunun icin reklam icin deil

+99
  • adam reklam icin dememiş ki sölemiş ölesine
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismetcanxxl

adam reklam icin dememiş ki sölemiş ölesine

ben o anlamda demedim her onune gelen 2-3 gunde kapanan abuksabuk serverlerin reklamını yaptığı için öyle dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.