Şimdi Ara

slm arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde kendime yeddieminden bir ses sistemi aldım.. Sadece hoperlörler var. Bunu nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum. LÜTFEN BU KONUDA DETAYLI BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

not. amfi veya herhangi bir sistem gerekirse bana hangi özellikte olduğunu söylemenizi rica ederim..

[

slm arkadaşlar..

slm arkadaşlar..

slm arkadaşlar..

slm arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabaağaçlı21 -- 1 Aralık 2012; 13:42:44 >

• o kadar adam okumuş bir kişi cevaplamamış.. arkadaşım bu hoplarlörün hepsini aynı anda kullanmak istiyorsan amfi alman şart.Technics,sony,pioneer,kenwood,denon,yamaha marka amfilerden temiz tornavida değmemiş olan bir tane bulursun netten. Hatta bu amfiler radyolu ve uzaktan kumandalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabaağaçlı21

Geçenlerde kendime yeddieminden bir ses sistemi aldım.. Sadece hoperlörler var. Bunu nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum. LÜTFEN BU KONUDA DETAYLI BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

not. amfi veya herhangi bir sistem gerekirse bana hangi özellikte olduğunu söylemenizi rica ederim..

[

slm arkadaşlar..

slm arkadaşlar..

slm arkadaşlar..

slm arkadaşlar..

O hoparlörler Sony Lbt 55 in hoparlörleri. Nerden be kaça aldiniZ bilmiyorum ama verdiginiz paraya yazık helede buna anfi almak para harcamak gereksiz ama para sizin paraniz tatbiki kullanma özgürlüğünüz. Bu 5 hoparlöre avr almanız lazım. Fakat arkadaki sıkıların biri sub a gidiyor digeri öndeki iki driver e gidiyor avr den çıkanı. Öndeki iki gelen e vereceksiniz sub Lari da öndeki hoparlörlere paralel bağlarsanız ses alırsınız diğerleriniz zaten yerlerine takın ama bu hoparlörlere bu kadar uğraşmaya değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Osawanin falan ucuz 5.1 analog amfileri var onlardan alip kullanabilirsin.
  • O hoparlörler en az 70w dır kardeşim senin işini görür

• Osawaya 150 tl verene kadar 200-300 liraya Technics alır

• Cevaplarınız için size teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bu sistemi bedava aldım birinden. Amfi almaktan başka çare yok sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasılsınız arkadaşlar
    2 yıl önce açıldı
    Selamlar
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.