cz de nick kesinlikle onemli deildir mesela bence kunt tamamen mantıksız ama 8 yasındaki cocuk bile tanıyor aragorn44 aynı sekilde muhtemelen aragorn ismini kabul etmedi serverda var die adam 44 ekledi sonuna ya da sayk0 nun anlamını bilen var mı zike aynı sekilde nike tan ozenti gibi ben th3un4giv3en kullanıyorum mesela anlamı affedilmez demek the unforgiven kardes kendine bi nick belirle her yerde onu kullan mesela benim arayanbulur her yerde sabittir bir yere bu nickte insan gorursen de ki çağrı kanka naber unutma ki cz de vs yaparken saniyede 3 skill cakıyosan mage bile olsan tank lık yapıyosan 1 nova ile 20+ kisi alıyosan en onemlisi VİDEO CEKİYOSAN (ornek: zero f9devil) serverinin en unlu oyuncusu zaten olursun
quote:
Orjinalden alıntı: :MaTi:
bak güzel bi nick vereyim :
postkasmayaçalışıyorum
bende sana bi nick söleyem
seningibilerdefolsunforumdan
yada
şikayeteildin
yada
yaşgrubun3-5mi
bu nicler güzel
HELLRAISER
quote:
Orjinalden alıntı: WAKABAYAŞİ
slm arkadaşlar areste oynuyorum 73 lvl asasianım var ama sorun pek kimse bilmez nickimi tanınan bi adam olmak için nickin onemli olduğunu düşünüp sizlere danımaya karar verdim bildiğiniz iyi ve orjinal nickler bnmle paylaşırsanız sevineceğim (lütfen komiklik yapmak için saçma sapan nickler soylemeyin)
saygılar...
bunu kendim buldum ShardlıTahliye
quote:
Orjinalden alıntı: Coşku
quote:
Orjinalden alıntı: WAKABAYAŞİ
slm arkadaşlar areste oynuyorum 73 lvl asasianım var ama sorun pek kimse bilmez nickimi tanınan bi adam olmak için nickin onemli olduğunu düşünüp sizlere danımaya karar verdim bildiğiniz iyi ve orjinal nickler bnmle paylaşırsanız sevineceğim (lütfen komiklik yapmak için saçma sapan nickler soylemeyin)
saygılar...
bunu kendim buldum ShardlıTahliye
WAKABAYAŞİ koy daha iyi
yada bak bu süper olur
Starlight Fatal Bazooka Iguana
BigBang koy bence
bnmkıı werder_weremem :D
Nick önemlidir..Sana bu nicki öneririm..Bu nicki duyan unutamaz bir daha. 1- Hatırlanması kolay 2- Ve oyunun anlamına uygun.
Nick bu : PK_King
sskip60 die bır arkadaş var onun ismi ılgı cekıcı
quote:
Orjinalden alıntı: kidmen
HaLLoWeN koy
Kullanılan bır ısım
En begendigim nickler;
Arkandayım ChokPhisKhoRuM GelMeSpİKeAtaRıM
quote:
Orjinalden alıntı: Elf_Slayer
"PushinMeAway" bu güzel bak "durmadan parmakla beni"