Şimdi Ara

slm dostlar newto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet başlıkta gördünüz newtwo yakalmam için garry demi yenmem gerkiyo sölermisiniz nerdeyse hepsini yendim yeni çıkanlar hariç

• yeni çıkanları yenmeme yok eskileri yen sen mewtwo için eskleri yenmen gerekir eskileri yen yenilerde çıkıo bide newtwo deil mewtwo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PawnageFactoR -- 5 Mayıs 2007; 19:40:18 >
  • ben verem 1" tane d.s.m.g pokeye
  • ya ben eskilerden bir tek garyy ve en alttaki kısımda ki ilk ikiyi yenemedim o kadar çıkarmı karşıma bide newtwo için ne kadar istersin ve parayı sana nasıl gönderebilirim
  • bana newtwo verene dogepi dogepi nin gelişmişi ve glapras verebilirim ama bunlar düşük levelli o yüzden düşük lewelli new ve ya newtwo istiyorum
  • bende war ama o newto deil mewtwo
  • efsane çıkması için yenileri yenmemiz gerekmiyormu şimdi ben vaktimi boşunamı oldurdum (son 2 tanesi kaldı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hey şimdi efsane için yenileride mi yenmek gerek
  • eskiler yetmez

o zaman kanto ve johtoyu yenenlere mewtwo lugia üçkuş ve mew çıkması lazım
  • kardeş pokemona yeni mi basladın yoksa dalga mı geçiyon düşük lvl mewtwo olrmu en az 70 lvl vede onu almak için dsmg poke lazım
  • yani yenilerde mi gerek
  • ya dsmg ne dark shiny metalic fln mı bide yeniler yenilmemesi gerkiyo ve sonunda garyy yendim newtwo yu blastoise ile yendim newtwo daha çok nerde çıkar lütfen söyleyin
  • ben sana mewtwo wereyim sen bana dsmg wer
  • ya ben arıyacam ilk sonra tekliflere bakarım bi ara jirachi buldum ama öldürdüm yanlışlıkla efsane değildir dedim ama
  • daha çok şu yan yana 2 ew içi gibi yer warya orda çıkıor
  • dostum ateşin yanındaki haritadamı
  • ewt
  • Loum ağzını düzelt newtwo değil mwetwo.De bakıım bi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.