Şimdi Ara

Slm evga gtx970 superclocked 4gb 256bit Ekran kartı hakkında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Slm evga gtx970 superclocked 4gb 256bit ekran kartının 2.el ederi nedir acaba? Bir arkadaş fiyat verdi, piyasayı bilmediğim için danışayım dedim. 7-8 ay daha garantisi var. Kart temiz gibi. Teşekkürler...

• 750-800 den koy ufak pazarlıkla satarsın 700 altına düşme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 17 Ocak 2017; 19:22:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwes

750-800 den koy ufak pazarlıkla satarsın 700 altına düşme.

Slm, kart onda 850 tl gibi bir para istedi. Sanırım fazla istemiş.
  • 700-750
  • Mustafa_Hoca M kullanıcısına yanıt
    850 dende konabilir aslında forumda zaten aratırsanız bolca alınık gtx970,980,1060 ilanı var ben sadece hızlı satılması ve makul fiyatını söledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eywallah Üstadlar, fikir sahibi olduk. Şimdi piyasada 1000 serisi var, bu 900 serisinin en baba kartı hangisi acaba? 4GB 256bit olanlardan? Firma model öneriniz varsa onları takip edelim. Tşk.
  • 750 den aç fiyatı en son 700 den ver aşağıya bırakma
    680 e aldım Sc modelini. Ancak dolar arttı 750 775 filan eder şu an. 850 fazla ama 800 den 1 kr fazla vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

680 e aldım Sc modelini. Ancak dolar arttı 750 775 filan eder şu an. 850 fazla ama 800 den 1 kr fazla vermeyin

Tamam, bilgilendirme için teşekkürler...
  • Dolar kuru fena bozuyor işleri maalesef. 800 TL. bile deri var. Arkadaşınız 850 demiş, büyük ihtimâl 800 TL.na bırakacak. Kart temiz ve kutusu ve faturası ile birlikte ise en fazla 800 TL. verin. Üstüne çıkmayın. Dolar her ne kadar yüksek olsa da en fazla 800 TL., üstü verilmez ona artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 19 Ocak 2017; 11:50:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Dolar kuru fena bozuyor işleri maalesef. 800 TL. bile deri var. Arkadaşınız 850 demiş, büyük ihtimâl 800 TL.na bırakacak. Kart temiz ve kutusu ve faturası ile birlikte ise en fazla 800 TL. verin. Üstüne çıkmayın. Dolar her ne kadar yüksek olsa da en fazla 800 TL., üstü verilmez ona artık.

Tamam birkez daha goruseyim bakalim. Tsk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 970 niye alacaksınız ki? 4K açamazsınız, HDMI 2 yok.
    Hocam bulabilirseniz bu fiyata 2.el Rx 480 falan bakın. En olmadı Rx 470 te olur. 8Gb versiyonu tercihiniz olsun. Almışken yeni nesil kart almak iyidir. Rx 470'in e Gtx 970'ten aşağı kalır yanı yok. 970 en fazla 5-8 arası fps fark atar. Aam Rx 470 daha ileriye dönük olur. Ya da bulabilirseniz Rx 480 te vardı geçenlerde bu fiyata forumda. Arada denk geliyor.

• quote:

Hocam bulabilirseniz bu fiyata 2.el Rx 480 falan bakın. En olmadı Rx 470 te olur. 8Gb versiyonu tercihiniz olsun. Almışken yeni nesil kart almak iyidir. Rx 470'in e Gtx 970'ten aşağı kalır yanı yok. 970 en fazla 5-8 arası fps fark atar. Aam Rx 470 daha ileriye dönük olur. Ya da bulabilirseniz Rx 480 te vardı geçenlerde bu fiyata forumda. Arada denk geliyor.

Slm, AMD chipsetli istemiyorum. NVIDIA chipsetli olması lazım. Oyun için aramıyorum. Render'ı kuvvetli olacak, 4K görüntüyü kolay işleyecek. Evga gtx760 2gb 256bit kart, AMD8350 işlemci, 16gb RAM, benQ 1440x900 monitor var. 4K görüntü donarak ilerliyor. Bu nedenle güçlü kart arıyorum. Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turrikan

970 niye alacaksınız ki? 4K açamazsınız, HDMI 2 yok.

Uzun zamandır piyasayı takip etmiyorum, geçen trt 4k izleyeyim dedim, görüntü dona dona ilerledi. Ekran kartı olarak tavsiyeniz ne olur? Tşk.
    Netten 4K bir film ya da video izlemek internetinize bağlı oalrak ta doanrak ilerler zaten. 50Mbps net kullanıyorum ben de bile yavaş yavaş ilerliyor. Önce yüklenmesi gerek. Ayriyetten, 4K görüntüyü anlayabilmeniz için 4K bir monitörünüz olması lâzım. Oyunlarda falan DSR ile çözünürlük yükseltiyor ama öyle gerçek 4K gibi falan da değil. Sizdeki monitör 900p monitör çok düşük. FullHD bile değil, kalkıp 4K video işleyip, 4K video izlemek istiyorsunuz. DEkstra olarak render için de Gtx 780Ti bakın o zaman Gtx 970 değil.

• quote:

Netten 4K bir film ya da video izlemek internetinize bağlı oalrak ta doanrak ilerler zaten. 50Mbps net kullanıyorum ben de bile yavaş yavaş ilerliyor. Önce yüklenmesi gerek. Ayriyetten, 4K görüntüyü anlayabilmeniz için 4K bir monitörünüz olması lâzım. Oyunlarda falan DSR ile çözünürlük yükseltiyor ama öyle gerçek 4K gibi falan da değil. Sizdeki monitör 900p monitör çok düşük. FullHD bile değil, kalkıp 4K video işleyip, 4K video izlemek istiyorsunuz. DEkstra olarak render için de Gtx 780Ti bakın o zaman Gtx 970 değil.

Slm, 4K'yı internetten izlemiyorum. Dijital S2 TV kartı mevcut. Tavsiyeniz üzerine GTX780Ti'yi bir araştırayım. Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.