tekrar herkese selamlar ya aslında topic ı acarken korktum sımdı bana ban yada bosa bi topıc dıe cvp verırsenız dıye bayagıdır bu forum a takılıorum buradan knıght ı takıp edıyorum her bırınısden az bısey kaptıp ogrendım saolun yenı uye oldum bende bazı bıldıklerımı sızınle paylasırım dıye ve bazen sorularımda olabılır hos karsılayın pls.
simdiki sorum şoyle logos acılacak dıolar bılen yada bı kanıtı lan suraya versınde herkesın aklında bı soru kalmasın ve logos acıldıgında orda yenı acc acacaklar kendılerını tanıttabılırmı nıck ı nı warrıor mu mage mı oldugunu humanmı orc mu oldugunu yazarlarsa hani burdan topluu gıdecekler kendı aralarında anlasır ve clan felan kurarlar he bıde aslında logos dıye ust konu yapılırsa logos acılınca herkes oraya yazar clan ıstedıgını ıtem alıp vermeyı yani logos la ılgılı herseye ss ler felan o konuda olsun derım ben sımdıden olumlu ve lumsuz cvp larınıza tsk.
gerekszi topic iğrenç amacsızca yazılmış ve sacma
şakayaptım zaten hep şakayapıom sıkıldınız biliyom
quote:
Orijinalden alıntı: cellocan
gerekszi topic iğrenç amacsızca yazılmış ve sacma
şakayaptım zaten hep şakayapıom sıkıldınız biliyom
olm korktum yav ama asagıyı okuyunca oh cektım bi:)
pek iyi takip edememişsin sanırım. şu logos saçmalığından bıktım artık. resmi bi açıklama varsa o doğrudur. bunada ulaşmanın cok kolay bi yolu var. resmi knightonline sitesi. diğer duyacağın hersey hurafedir. yani kusura bakma sert bi cevap gibi gelebilir ama 5dk önce aynı soru vardı, sabah aynı soru vardı, dün aynı soru vardı.......... sende anlayış gösterirsin umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: femit
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: femit
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sonelMariachi
pek iyi takip edememişsin sanırım. şu logos saçmalığından bıktım artık. resmi bi açıklama varsa o doğrudur. bunada ulaşmanın cok kolay bi yolu var. resmi knightonline sitesi. diğer duyacağın hersey hurafedir. yani kusura bakma sert bi cevap gibi gelebilir ama 5dk önce aynı soru vardı, sabah aynı soru vardı, dün aynı soru vardı.......... sende anlayış gösterirsin umarım.
Alıntıları Göster
biz sınıf olarak clanı bile hazırladık powerofgod olacak istersen bize katıl orc olacaz benim id:PunishOfGod
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PsYcHoAlonE
quote:
Alıntıları Göster
aynen orc olacam hederım 1, hafta olmadan master acmak aslında olacakda sadece korktugum yıne hack yemıyım
quote:
Orijinalden alıntı: sonelMariachi
SENİ ANLIYORUM AMA NEDEN İLGİSİZ BİR RESİM KOYDUN!!
quote:
Orijinalden alıntı: LinC10
SENİ ANLIYORUM AMA NEDEN İLGİSİZ BİR RESİM KOYDUN!!
Alıntıları Göster
yav ben ban ı topic den beklerken resımden geldı :D olsun onada saygılar
quote:
yav ben ban ı topic den beklerken resımden geldı :D olsun onada saygılar
Alıntıları Göster
:D:D:D:D:D:
NEDENİNİ SOLİYİM... BENDE Bİ ARA OLE T-MAC RESMİNİ KOYDUM ŞİKAYET EDİLDİM:dd::d.
quote:
Orijinalden alıntı: LinC10
:D:D:D:D:D:
NEDENİNİ SOLİYİM... BENDE Bİ ARA OLE T-MAC RESMİNİ KOYDUM ŞİKAYET EDİLDİM:dd::d.
Alıntıları Göster
ya aslında benım char resımlerım var cok guzel ama nasıl koycam bılemıorum denedım resım buyuk dıor:S
o elin ayvırsın ne arıo orda
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _retrayt_
quote:
Alıntıları Göster
ya ben resım koy dıodu orda sandımkı sızın adınızın ordaı resımler var ya ondan olacak sandım megersem o degılmıs konu altındakı resım yerıymıs :)
quote:
Orijinalden alıntı: n0000000b
quote:
Orjinalden alıntı: n0000000b
elin ayvırsın değil allen iverson (ismini yanlış yazmış olabilirim) :)
quote:
Orijinalden alıntı: _d1abl0_
quote:
elin ayvırsın değil allen iverson (ismini yanlış yazmış olabilirim) :)
Alıntıları Göster
zuhahahha
quote:
Orijinalden alıntı: n0000000b
quote:
quote: