Şimdi Ara

Slotları uv kalem ile boyamak (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabai kasadaki slotları uv kalem ile boyuyorum ancak sanki hiç boyamamışım gibi hiçbir görüntü oluşmuyor :| Kalemleri yada kağıda çizgi çekip kasanın içine tuttuğumda alev gibi parlıyor yani kalemler kesinlikle uv ama slotlara sürdüğümde hiçbir tepkiyle karşılaşmıyorum. Sanki hiç boya bırakmıyor gibi slotlara. Slotlarını uv ile boyayan arkadaşlar nasıl yapıyor? İşin bir püf noktasımı var

• Abartmadan sadece boyayı sökecek şekilde zımpara yapmayı denersen güzel br sonuç alabilirsin.
  • Hocam ekran kartı ve ram slotlarının zımparanlma imkanı yokki, çok çok zor :|
  • Beyler yardımcı olabilecek kimse yokmu ?
  • güzell banada lazim...
  • uv kalem onun üzerini tutmaz.. ince fırça ile uv boya ile boyaman gerekir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EIN

uv kalem onun üzerini tutmaz.. ince fırça ile uv boya ile boyaman gerekir..

aynen katılıyorum.. eski anakartımda acryan boyalar ile yapmıştım ben çok ta güzel gözüküyordu.. gerçi ben slotlrı değil de diğer tarafları boyamıştım hatta resimleri de göstereyim belki örnek olur..

Slotları uv kalem ile boyamak (yardım)  Slotları uv kalem ile boyamak (yardım)

hatta yan kapaktaki fanlar akasa amber 120 lik fanlar onları da boyamıştım..

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Orijinalden alıntı: EIN

uv kalem onun üzerini tutmaz.. ince fırça ile uv boya ile boyaman gerekir..

aynen katılıyorum.. eski anakartımda acryan boyalar ile yapmıştım ben çok ta güzel gözüküyordu.. gerçi ben slotlrı değil de diğer tarafları boyamıştım hatta resimleri de göstereyim belki örnek olur..

Slotları uv kalem ile boyamak (yardım)  Slotları uv kalem ile boyamak (yardım)

hatta yan kapaktaki fanlar akasa amber 120 lik fanlar onları da boyamıştım..

uv boyayı nereden almıştınız ?

• valla o zamanlar gittigidiyordan bulmuştum.. hatta maviyi bayağı bir zaman aramıştım.
  • Birçok yerde bu kalemler ile yaptıklarını söylemişler burda konuyu açtığımda kimsenin çıkmaması beni çok şaşırttı yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebMert

Birçok yerde bu kalemler ile yaptıklarını söylemişler burda konuyu açtığımda kimsenin çıkmaması beni çok şaşırttı yaa

o tür kalemlerden ben de almıştım ama çok bişey beklenmeyeceğini biliyordum.. beklediğim gibi de oldu açıkaçsı.. bu boyalardan bulabilirsen işini daha çok görürler.. yalnız benim bildiğim bi kaç yer var ama biraz pahalı ben şu anki fiyatlardan çok daha ucuza almıştım.. elbette 2010 yılından bahsediyorum o ayrı...
  • Boya kullanarak kartı birdaha 2. el olarak satamayacak hale getirmek istemiyorum. Eğerki kalemler ile olsaydı alkol ile çok basit bir şekilde çıkabilirdi.
  • quote:

Boya kullanarak kartı birdaha 2. el olarak satamayacak hale getirmek istemiyorum. Eğerki kalemler ile olsaydı alkol ile çok basit bir şekilde çıkabilirdi.

Ohooo sen de hem öyle olsun diyosun hem böyle... Ben boyamanın 2.el fiyatını düşüreceğini sanmıyorum. Pek çok anakartta civcivli renkler kullanılıyor. PCI 16x slotları genelde parlak yeşil falan olur zaten. Çok önemli değil. İyi sonuç istiyorsan o kadarcık fedakarlık edeceksin artık. Yapacak bişey yok.
  • Gitti gidiyoda bunu buldum bahsettınız boya bu mu ?
    http://urun.gittigidiyor.com/saglik-kozmetik/tattoo-dovme-boyasi-uv-boya-1-adet-52847260
    Bu boyayı klavyede kullanabılırmıyız cabuk cıkarmı veya cıkmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DESPE85

Gitti gidiyoda bunu buldum bahsettınız boya bu mu ?
    http://urun.gittigidiyor.com/saglik-kozmetik/tattoo-dovme-boyasi-uv-boya-1-adet-52847260

Onlar dövme için kullanılan uv boyalar :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DESPE85

Gitti gidiyoda bunu buldum bahsettınız boya bu mu ?

Onlar dövme için kullanılan uv boyalar :)

Doğrudur ama aslının linki lazım sorularım hala gecerlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DESPE85 -- 5 Mart 2012; 23:21:41 >

• boyayı tutması için hafifce zımparala
  • kasa çok hoş sanki akvaryum gibi :))
  • Kullandığınız kalemin arkasını kırın içinde sünger cinsinden bir madde boyayı tutuyor onu çıkarın ve bir kabın içine sıkın en ince uçlusundan bir sulu boya fırçası satın alın ve fırça yardımı ile boyayın ancak boya yeri kaygan plastikse zaten boya tutmayacaktır çok ince zımpara ile matlaştırın öyle boyayın.
  • quote:

Merhabai kasadaki slotları uv kalem ile boyuyorum ancak sanki hiç boyamamışım gibi hiçbir görüntü oluşmuyor :| Kalemleri yada kağıda çizgi çekip kasanın içine tuttuğumda alev gibi parlıyor yani kalemler kesinlikle uv ama slotlara sürdüğümde hiçbir tepkiyle karşılaşmıyorum. Sanki hiç boya bırakmıyor gibi slotlara. Slotlarını uv ile boyayan arkadaşlar nasıl yapıyor? İşin bir püf noktasımı var

WebMert kardeşim dün ben yaptım.canım sıkıldı.hemde çok ucuza.resimlere bak istersen.elektrikçiden 1mt mavi led ışık al.ucuna kablo taksın.12v molex uçlarına takacan.
    kırtasiyeden shneider job yadafaber castelin florscent fosforlu kalemlerinden al.hepsi bu.toplam maaliyet.....12 tl led mavi ışık + kalemlerin teki 2 tl

şimdi birde kırmızı spreyinden alacam nalburdan kabloları ve işlemci fanını boyayacam

takdir sizin....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.