Mrb, bi yerde duyduğum slow, çok hoş bir Madonna parçasının ismini öğrenmeye çalışıyorum. İnternette araştırayım dedim madonna hayat hikayeleri albüm kritikleri dışında pek birşeyle karşılaşmadım. amazon.com dan sample şeklinde dinleyeyim tum albumlerini dedim, acılmadı o amazonun şarkı dinleten zımbırtısı.
En iyisi sizlerin sevdiğiniz, populer slow Madonna parçalarını yazmak olacak diye düşündüm. Parça oldukça tanıdık daha önceleri de dinlemiştim çünkü ama ismini bilmiyorum. yalnız bi yerde uzatarak "You see..." ya da "You'll see..." gibi birşey duydugumu hatırlıyorum parçadan.
Yardımlarınızı bekliyorum
Benim bildiğim slow Madonna şarkıları:
Don't cry for me argentina Love Profusion La isla bonita
hepsi birbirinden güzel şarkılar.İmşallah birisi aradığındır.Yalnız dediğim gibi bunlar benim bildiklerim:)
Bir de indirmek istiyorsan google ile uğraşma LimeWire isimli programı kullan
kuruincir;
dinlediğin şarkı "you'll see" olup madonna'nın 1995 yılında çıkardığı greatest hits albümü olan "something to remember"da yer alır.
soldraconiseptem, haklısın "You'll See" parçasıymış aradığım parça, çok sağol
Diğer parçaları da dikkate alıp onları da edinmeye çalışacağım şimdi, herkese teşekkürler!
Frozen
Don't Cry For Me Argentina
süper madonna slowları: şarkı (albüm)
live to tell (true blue) something to remember (i'm breathless) deeper and deeper (erotica) bad girl (erotica) **** rain (erotica) secret (bedtime stories)**** forbidden love (bedtime stories)**** love tried to welcome me (bedtime stories) **** bu süper bir şarkıdır sanctuary (bedtime stories) take a bow (bedtime stories) this used to be my playground (something to remember) skin (ray of light) the power of goodbye (ray of light) like it or not (confessions on a dance floor)****