Şimdi Ara

SM ARANIYOR ...... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • up! Konu yenilendi char 350ytl yeni resimler eklendi.
  • Çar Satılmaz.. Aga çok İstiyorsun Çarın Degeri 250 YTL!
  • mars serverinde benim charın lv linde bi char bul ve benim charda ne varsa ondada aynısı olsun vericem 300 ytl tabi bulabilirsen charın içindeki gold itemler felan sana 200 ytl yapıyo dalgamı geçiyosun almıcaksan yazma alıcılar yazsın dedim boş bogazlar deil.................
  • up.....
  • Takas olmuyor degil mi Hayırlı satışlar güzel çhar
  • kolay gelsin bi up benden seni msn e ekledim ekle hemen konuşalım halledelim işi
  • Charın hoş almayı düşünüyorum tabi pazarlık sünnettir gel konuşalım anlaşalım
  • up .........
  • kardes msn adresini ekledim gel konusalim aliciyim :D
    ne zamanlar msn acarsın beklıom senı acmıon D:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feverakin -- 11 Haziran 2008; 14:18:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uqur766

up .........

konuşalım dedik ama cvb yok :(
  • up .....
  • haci nerdesin sation mu seni ariom ben yana yna aliciyim!!! hemde ciddiyim comolokko yu ekledım diger msn i ekledim daha acmıon msn i ? eger satmıyacaksan haber ver okumuon heralde yukarıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feverakin -- 12 Haziran 2008; 21:57:28 >
  • haciii car satildimi ne oldu yaz suraya ya !! ne zamandir seni ariom satisi durduysa satilmio de !! bir ara satilik car die pazar acmistin simdi SM ario + bende 0x33 uyeligi var al ekle carla takas yaparsan takas yaparis :D şaka şaka ekle konusak tears_of_devil37@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feverakin -- 14 Haziran 2008; 18:41:13 >

• bnde var istiyon mu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.