Şimdi Ara

SM ARANIYOR ......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sm 0x33 üyeligi aramaktayım satan yada beraber kullanmak istiyenlerin bana ulaşmasını istiyorum ulaşmanız için size adresimi bırakıyorum tşk .........

comolokko_15_@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uqur766 -- 11 Haziran 2008; 17:11:09 >

• wow 500 ytl yarım mılyar dostum +9 Bow hıc bı ıse yaramaz artık satsan satamassın ıstedın fıyata ıtemler +5 yazmıssın onlarda ıse yaramıcak mıllet 83 oldu 90 na gıdıor cok yazmıssın fıyat soyuk sadece goldu ıle satarsan ılgılenebılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nispet

wow 500 ytl yarım mılyar dostum +9 Bow hıc bı ıse yaramaz artık satsan satamassın ıstedın fıyata ıtemler +5 yazmıssın onlarda ıse yaramıcak mıllet 83 oldu 90 na gıdıor cok yazmıssın fıyat soyuk sadece goldu ıle satarsan ılgılenebılırım
    quote:

Orjinalden alıntı: nispet

wow 500 ytl yarım mılyar dostum +9 Bow hıc bı ıse yaramaz artık satsan satamassın ıstedın fıyata ıtemler +5 yazmıssın onlarda ıse yaramıcak mıllet 83 oldu 90 na gıdıor cok yazmıssın fıyat soyuk sadece goldu ıle satarsan ılgılenebılırım

• kardeş sen mi diyosun +9 bow satılmaz die bi ark gold çekicek 350m verdim gitti alıcak anlıcan sen ne zaman itemlerini full dizersin ? ne zamanson silahını alırsın eline tmm gel sana 650m gold la vericem charı suan 81 lv 76+5 bow la beraber alıcan mı şimdi alanlar yazsın lütfen almayanlar deil .......
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur766

kardeş sen mi diyosun +9 bow satılmaz die bi ark gold çekicek 350m verdim gitti alıcak anlıcan sen ne zaman itemlerini full dizersin ? ne zamanson silahını alırsın eline tmm gel sana 650m gold la vericem charı suan 81 lv 76+5 bow la beraber alıcan mı şimdi alanlar yazsın lütfen almayanlar deil .......
    ben ekledim ufukcan_90@... kabul edersen konusuruz msnden
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostDestiny

ben ekledim ufukcan_90@... kabul edersen konusuruz msnden

Alıntıları Göster
    tmm kardeş kabul ettim konuşuruz
  • quote:

tmm kardeş kabul ettim konuşuruz

Alıntıları Göster
    Arkadaşa Guvenebilirsinz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeLeBeK-eTKiSi

Arkadaşa Guvenebilirsinz

Alıntıları Göster
    kanqa ne yaptın ya bi haber verir insan hayırlı olur inş uğur inş satarsın
  • k.bakma kanqa yapmak zorundayım artık eskisi gibi oyuna hevesim kalmadı arkadaşlar saolsun sizede haber vericektim zaten neyse oyunda konuşuruz sonra :)
  • quote:

k.bakma kanqa yapmak zorundayım artık eskisi gibi oyuna hevesim kalmadı arkadaşlar saolsun sizede haber vericektim zaten neyse oyunda konuşuruz sonra :)
    arkadaşlar bow sattım suan charda 600m gold var ciddi alıcıları bekliyorum yukarda msn adresim var ekleyin konuşalım anlaşalım ......
  • quote:

arkadaşlar bow sattım suan charda 600m gold var ciddi alıcıları bekliyorum yukarda msn adresim var ekleyin konuşalım anlaşalım ......

Alıntıları Göster
    up....
  • quote:

up....

Alıntıları Göster
    76+5 bow we diger itemlerle +9 olmadna fiyatın nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaByMoKoKo

76+5 bow we diger itemlerle +9 olmadna fiyatın nedir ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bow u sattım suan charda 600m gold var son fiyat 450 ytl dir pazarlıksız....
  • quote:

arkadaşlar bow u sattım suan charda 600m gold var son fiyat 450 ytl dir pazarlıksız....

Alıntıları Göster
    up...
  • quote:

up...

Alıntıları Göster
    ne yaptın sen yegen yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar acil para lazım oldugu için charın fiyatını 400 ytl yaptım herşeyinle beraber ve char 82 lv oluyo alıcaklılar hemen msn den bana ulaşmaya çalışsın son fiyat 400 ytl !!!!!!!!
  • quote:

arkadaşlar acil para lazım oldugu için charın fiyatını 400 ytl yaptım herşeyinle beraber ve char 82 lv oluyo alıcaklılar hemen msn den bana ulaşmaya çalışsın son fiyat 400 ytl !!!!!!!!

Alıntıları Göster
    up ...
  • quote:

up ...

Alıntıları Göster
    up ....
  • quote:

up ....

Alıntıları Göster
    400 ytl bow için degermi hayır tabikkiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: uLeN

400 ytl bow için degermi hayır tabikkiii

Alıntıları Göster
    up ......
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.