Her hafta 4 dolar ödüyorsun ve sınırsız charı bota koyabiliyorsun diye biliyorum.
3 İp Sınırsız Char Açma 2 Haftalık Odeme Max 1Haftalık Min
odemeyı falan nereye yapıoruz az bıraz bılgısı olan
uyelik al gerisini sen halledersin kullanıcı panelinden yapıosun odemeyi paypal hesapla
SoftMod'da onemli olan Location ip. Aynı yerdeki kişiler kullanabilir eskiden 3 pc idi ama 3 e güvenme en fazla 2 olarak düşün... Ve eğer sm account un var ise ve paylaşmak istiyosan aynı şehirden olmanıza dikkat et derim...
2 kişi kullanan arkadaşım banlandı
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
uyelik al gerisini sen halledersin kullanıcı panelinden yapıosun odemeyi paypal hesapla
Yiğit yanlış yönlendirme çocukları sen nası ödüyosun onu anlat
Uzun bir süredir 3 kişi (3 farklı IP) kullanıyoruz, bir sıkıntı yaşamadım... ayrıca hazır sm konusu gündeme gelmişken x33.dll dosyasını avast trojan olarak görüyo arada, bu ne iş hala çözemedim.. özellikle pc mi formatladıktan sora ilk taramada x33.ddl dosyası trojan olarak algılanıyo.. sizlerde de aynı sorun varmı merak ettim sadece..
Avast, kaspersky virus olarak görür. Ben çözümünü bulamadım mecbur virus programını kapatıyorum. Kaspersky kullanıyorum. x33.dll dosyasını güvenlidir diye gösteriyorum ama nafile anlamadım bi ara bi ayar çekicez bakalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme