Şimdi Ara

Sm için set yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pvp serverda oynuyorum.sm Pvp için setimi Ref+dd mi ref+dsr mi dd+dsr mi yapim? Serverde Ms var ama full değil. Yaklaşık 45 k point oluyor max resette statlar nasıl olmalı sizce? Ilk sm çarım bu deneyimsizim.he bide server 97d :) ve önerdiğiniz yapılandırmayi nedenini söylerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harold -- 4 Mart 2010; 21:22:52 >

• ref+dsr her zaman en mantıklısıdır. 45k point dağıtımı için farklı yorumlar olabilir. Karakterini nasıl istiyorsan ona göre yapabilirsin. Attack speed artırıp damage'i azaltırsın. Yada attack speed azaltıp damage'i artırırsın. Yada daha çok hp verip düşük damage ve düşük attack speed ile uzun süreli saldırı yapabilirsin.

Dağıtman gereken 45k pointi nasıl dağıtman gerektiğin sana kalmış.

Ancak benim sana tavsiyem şudur.

STR: 475
    AGİ: 10500
    VİTA:2000
    ENE: 32025
  • Stat için SM 97D tavsiyyem

str 500
    agi 20 000(evil i unut:)
    vit 5 000
    ene 23 500
    Artan bikaç stat war onlarıda savur istedine :)

20k agi sm nin bir işine yaramıyacak, çünkü bk 12k agi bassa pvp deki dsr si daha fazla olacaktır. Canında çok az olacak
    DD den yararlanman şart
    DD+HP ile buflı olunca olur(ölmezsin:) DD+REF ile ne yapabilirsin bilmem onuda sen hesapla ama dsr kullanmak istersen agi yi arttırmalısın

http://lotusguides.net/mu/calculator/

Statlar bu linkten hesaplayabilirsin.

• ExtReme1® 'in

STR: 475
    AGİ: 10500
    VİTA:2000
    ENE: 32025

Katılıyorum.. Bu Statla rahat kasarsın.. Bunu yap..
  • kendi sahsi gorusum guzel set dizeceksen baska smlerle kapisacaksan kendi capinda rate dd diz en krali ama illahim diyosan ref olsun ref hp diz ama en iisi rate dd 10 senedir bu oyunu oynarim dha ustune set gormedim
  • hiç birinize katılmıyoru sm de en iyi set HP+DSR HP+DSR olunca can 32 k dan haliyle 44 veya 46 ya bazen 0 k ya cıkıor birde itemlerini destekli yaarsan +11 felan smler içnde onunde duran olmas senın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydro-css

hiç birinize katılmıyoru sm de en iyi set HP+DSR HP+DSR olunca can 32 k dan haliyle 44 veya 46 ya bazen 0 k ya cıkıor birde itemlerini destekli yaarsan +11 felan smler içnde onunde duran olmas senın

Bir kere pvp sunucusunda hp yi yokmuş gibi sayman lazım. 45k stat dağıtabiliyorsun. En azından bir stat 32k olabiliyor. Böyle bir durumda sen hp ni ne kadar yükseltebileceksinki. Adam zaten sana yeterli hasarı veriyor.

Full strli bk vs full vita lı sm + hp+dsr set ile karşı karşıya getirdim. sonuç bk kazandı

+ Sen 45k stat ile vita yı fullemen imkansız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adv. Elixir B yapımı yardım !
    12 yıl önce açıldı
    I Q O S arıyorum acil..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orijinalden alıntı: hydro-css

hiç birinize katılmıyoru sm de en iyi set HP+DSR HP+DSR olunca can 32 k dan haliyle 44 veya 46 ya bazen 0 k ya cıkıor birde itemlerini destekli yaarsan +11 felan smler içnde onunde duran olmas senın

Bir kere pvp sunucusunda hp yi yokmuş gibi sayman lazım. 45k stat dağıtabiliyorsun. En azından bir stat 32k olabiliyor. Böyle bir durumda sen hp ni ne kadar yükseltebileceksinki. Adam zaten sana yeterli hasarı veriyor.

Full strli bk vs full vita lı sm + hp+dsr set ile karşı karşıya getirdim. sonuç bk kazandı

+ Sen 45k stat ile vita yı fullemen imkansız.

baq bu testi en ii yapacagin server reset sınırı olan serverlerde yapacan thegame ve sınırlı rr si olan serverlerde kasan lar bilir Sm rate dd dizecen baska turlu olmaz pvp serverlerdede sm acmana anlam vermis deyilim bk nin karsisinda duramasin eger illahim diosan test xobi ye pm at clienti al indir server teset serveri deniyelim baqalim ne oluyor ama eger set dizceksen en iisi her zaman ama her zaman rate dd dir bunu bu oyunun en kralida en noobu da bilir sen arada kaynamisin:D belkide bilgi kirliligi olmasin diye ezberlememisin:D

• benı anlalamışsınız ki arkadaslar ben sm nın canından bahsetttım 45 k die statdan deil birde sm ile bk yi karşılaştırmadım
    sm ile sm yi karşılaştırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

baq bu testi en ii yapacagin server reset sınırı olan serverlerde yapacan thegame ve sınırlı rr si olan serverlerde kasan lar bilir Sm rate dd dizecen baska turlu olmaz pvp serverlerdede sm acmana anlam vermis deyilim bk nin karsisinda duramasin eger illahim diosan test xobi ye pm at clienti al indir server teset serveri deniyelim baqalim ne oluyor ama eger set dizceksen en iisi her zaman ama her zaman rate dd dir bunu bu oyunun en kralida en noobu da bilir sen arada kaynamisin:D belkide bilgi kirliligi olmasin diye ezberlememisin:D

Ben dd hiç kullanmadım ihtiyaç duymuyorum. Benim vs yaptığım zamanlar işime yarayan en çok şey ref oluyor. Tabi ref kullanmak için yüksek bir hp lazım. Düşük hp de sen 2 sn de yatarsan karşıya hasar yansıtman imkansız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

Ben dd hiç kullanmadım ihtiyaç duymuyorum. Benim vs yaptığım zamanlar işime yarayan en çok şey ref oluyor. Tabi ref kullanmak için yüksek bir hp lazım. Düşük hp de sen 2 sn de yatarsan karşıya hasar yansıtman imkansız olur.

dd rate den sonra bence en ii ozelik dd vurusu dususrur ref neki ya ben refi kotu oldugunu pvp serverde anladim ref hp guzel set hatta manyaq ama ref yansimasini dd dusuruyor zati

• ref --dd ustune tanımam

11.000 agı
    4.000 vit
    475 str
    29.500 ene

ıstersen ene azaltıp vit artırabılırsın tabı kı setın ozellıgınıde desgıstırmen kosuluyorla yok ben ref dd gıymem dıyorsan o zaman dd hp or dsr hp giymen sart ...
  • 5k altı vit ile Ref gereksiz hele bir sm için bence en uygunu Dsr-Dd olacaktır.Zaten dsr-ref e göre çok daha iyi olacaktır ki dd, ref ile verdiğin hasarı eşitleyecek.En azından vuruşların sağlam olsun.Dsr zaten kesin olarak lazım.Bence statların böyle olmalı;

dsr-dd ile

Str-500
    Agi-12000
    Vit-3500
    Ene-30000

Teleport'u güzel kullanabilirsen çok iyi işler çıkarabilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.