sexai kardeş, arkadaş silmiş yazıyı, sen de alıntıyı silersen yazı kaybolacak. Gerçi çok fanatik olmasam da izlediğim bi diziydi, ben de öğrenmiş oldum ama sağlık olsun.
ok pm ile özür de dilendi ,umarım tekrarlanmaz...
klark kent aslında supermen değil mi ya
İnsanı yormayan, tam pazar akşamlarına göre eğlenceli bir dizi bence...
evet...
quote:
Orjinalden alıntı: antique
klark kent aslında supermen değil mi ya
ahanda bu bölümde ne olacak yaf anlamadım bişi özetten
sakın kimse anlatmasın
sen meraklanma majesty_7.... bir daha benzer bir hata gercekleşmeyecek umarım.... arkadaşlar bunun iyi birşey olmadığını anladılar.. zaten yanlışlıkla olmuş olaylar..
quote:
Orjinalden alıntı: majesty_7
sakın kimse anlatmasın
başından itibaren izleseysim sarardı belki de.. sıradan bi dizi işte
Yaw benim çocukluğum yok Superman, yok Örümcek Adam, yok böcek kadın bunları okuyarak geçti. Onları zamanında okuyanlar için ilginç oluyor izlemek. Olayların temelini anlatıyor dizide.
luthor karakteri en başarılısı içlerinde bence. klark rolündeki eleman da fena diil. güzel dizi kaçırmamaya çalışıyorum.
Luthor her haliyle çok karizmatik. Clark ise sadece güçleriyle dikkat çekiyor, onlar olmasa kimse dönüp bakmaz bile yani
quote:
Orjinalden alıntı: playground
Luthor her haliyle çok karizmatik. Clark ise sadece güçleriyle dikkat çekiyor, onlar olmasa kimse dönüp bakmaz bile yani
aaa olmadı şimdi tom welling abimis çoq tatlıdır şimdi aaa
ee, ben de hatun olsaydım öyle derdim muhtemelen
quote:
Orjinalden alıntı: playground
ee, ben de hatun olsaydım öyle derdim muhtemelen
yine süper bi bölümdü yaa seviorum bu diziyi cidden Lex çok tatlı yaa gerçekten ii biri
ya dün sezon sonuydu sanırım allahım nası beklicem ben şinmdi onu yaa
quote:
Orjinalden alıntı: PurliN
ya dün sezon sonuydu sanırım allahım nası beklicem ben şinmdi onu yaa
ara wermiyo ki kanal diziye haftaya aynı gün ve saatte ikinci sezon başlıcak müjdemi isterim artık
evet ben de baktım programa bu ay her pazar var!! beklemek zorunda deilsin yani!!
bu arada ben de çok seviyorum bu diziyi!! ve bu başlayacak olan 2. sezonda 1.sezondaki gibi her bölümde yaratıklarla karşılaşmıcakmışız.. dizi yaratıcılarından Alfred Gough a göre dizi daa ilginç yönlere ilerlicekmiş.. clark sırrını sonunda bi arkadaşına açacakmış!!
Smallville harika bir dizi! Amerikada 5. sezonu yayınlanıyor, cnbe de ise 2. sezon. İsterseniz internetten tüm sezonları çekip türkçe altyazı ile izleyebilirsiniz.