Şimdi Ara

Smarnoo T652 Araç Kamerası incelemesi F/p (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
811
Cevap
17
Favori
45.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kamerayı 2 haftadır kullanıyorum Olgu. Gayet memnunum. Hatta şimdi lens önündeki koruyucuyu çıkarmadığım aklıma geldi :) O halde bile netlik çok iyi. Tek eksik gps.

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onat

Ben kamerayı 2 haftadır kullanıyorum Olgu. Gayet memnunum. Hatta şimdi lens önündeki koruyucuyu çıkarmadığım aklıma geldi :) O halde bile netlik çok iyi. Tek eksik gps.

Selamlar.

Koruyucu yumu çıkartmadın

• Daha küçük bir cam tutucusu almak istiyorum. Kendi paketten çıkan biraz kaba geldi. Kullanan var mı:)
  • smarnoo t652 candır :)
  • Ali Expressten Hard Wire Kit olarak resimdeki ürünü alıp montajladım.

Araba Hyundai Era 10A lik sigortalarda çalışmadı 30A lik Arka cam rezidans sigortasına sigorta çoklayıcı ile montajladım, kontağı ilk çevirmede çalışıyor ikinci çevirmede yani araba marş alırken dahi kamera kapanmıyor.

Bakalım,11.6 olayı ne derece sağlıklı çalışacak?

Smarnoo T652 Araç Kamerası incelemesi F/p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_41 -- 21 Mart 2018; 21:9:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sd karta ihtiyacı olan kaçırmasın süper fiyat

16 gb 19 tl

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_kıngston-16-gb-micro-sd-class-10-45-mbps-adaptörlü-hafıza-kartı-sdc10g2-16gb-1155058.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastforyou -- 22 Mart 2018; 23:26:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bark_41

Ali Expressten Hard Wire Kit olarak resimdeki ürünü alıp montajladım.

Araba Hyundai Era 10A lik sigortalarda çalışmadı 30A lik Arka cam rezidans sigortasına sigorta çoklayıcı ile montajladım, kontağı ilk çevirmede çalışıyor ikinci çevirmede yani araba marş alırken dahi kamera kapanmıyor.

Bakalım,11.6 olayı ne derece sağlıklı çalışacak?

Bu işte en ileri seçeenek,

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Ben kamerayı 2 haftadır kullanıyorum Olgu. Gayet memnunum. Hatta şimdi lens önündeki koruyucuyu çıkarmadığım aklıma geldi :) O halde bile netlik çok iyi. Tek eksik gps.

Selamlar.

Hocam onu bende çıkarmamıştım benim kamerayla ilgili gearbest ile görüştüm, bir çözüm sunamadılar cihaz ile alakalı ücretinizi iade edelim dediler, bende gearbest hesabıma yüklenmesini istedim çünkü bir kamera daha alıcam ama bu kötü tecrübeden sonra (belki tamamen benim şanssızlığım) aynı marka modeli istemiyorum biraz daha iyi bir şey ne tavsiye edebilirsiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obra_ -- 22 Mart 2018; 10:26:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: obra_

quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Selamlar.

Hocam onu bende çıkarmamıştım benim kamerayla ilgili gearbest ile görüştüm, bir çözüm sunamadılar cihaz ile alakalı ücretinizi iade edelim dediler, bende gearbest hesabıma yüklenmesini istedim çünkü bir kamera daha alıcam ama bu kötü tecrübeden sonra (belki tamamen benim şanssızlığım) aynı marka modeli istemiyorum biraz daha iyi bir şey ne tavsiye edebilirsiniz acaba?

Bu modelde güzel :https://goo.gl/CcbwLJ

• ÜStad ben şimdi gearbest sitesinden kontrol ettim siparişi; kargolanmış. kargo takip numarası verilmiş ancak numarayı track17 sitesinden sorguladığımda herhangi bir kayda ulaşılamıyor. bi sorun var mıdır acaba ?
  • Smarnoo ne zaman gelecek stoklara bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliatabak_

ÜStad ben şimdi gearbest sitesinden kontrol ettim siparişi; kargolanmış. kargo takip numarası verilmiş ancak numarayı track17 sitesinden sorguladığımda herhangi bir kayda ulaşılamıyor. bi sorun var mıdır acaba ?

7 gün sonra anca görünür.

• aliatabak_ kullanıcısına yanıt
    üstad bende smarnoo t652 aldım. paket mng kargo ile geldi. 3 gündür kullanıyorum aklıma geldi girip bakayım dedim hala güncellenmemişti

Not: 7. günün sonunda elime ulaştı.
  • İnşallah bizimki de 7 güne gelir o zaman ne diyelim :) kırılmadan dökülmeden gelsin de zamandan sıkıntım yok. Nasıl memnun musun hocam peki, ben ilk kez kullanacağım kamera araçta bakalım nasıl olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siparişim geldi öneriniz için teşekkürler Olgu bey. Gerek çekim kalitesi gerek ergonomik oluşuyla on numara kesinlikle tavsiye ederim.

• Bu arada kameraya cpl filtre anlamında bir şey uydurabilen var mı güneş yansımasına karşı bir öneriniz olur mu ?

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Olgu bey sizin yaptığınız sigortadan fusetap ve dişi çakmak soketiyle yaptığınız kablolama sistemini yapıcam bende ancak bişey takıldı aklıma bu hardwire kit sistemi ile sizin bağlantı şekliniz arasında bir fark var mı ? Yada başka deyişle hardware kitin esprisi nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence gps ozelllıgı olmayan bu kameralar yerıne eken h9, amkov vb aksiyon kameraları alıp araç kamera modunda kullnamak daha mantıklı gelıyor 2 turlu işlevi olmuş olacak ufak fıyat farkıyla boylece
  • elimde 1 tane smarnoo t652 kamera var almak isteyen varsa yanında sigortadan elektrik alabileceğiniz fuse tab ve çift usb çıkışlı 12 v to 5v dönüştürücüyü toplam kargo dahil 200 tl'ye verebilirim.istanbuldaysanız elden kargo ücretini düşüp 190 tl'ye veririm. kamerayı bir arkadaş için almıştım ama eken h9 indirime girince ondan istedi.

toplam 200 tl istiyorum.ben kamerayı 40 dolar +2.5 dolar kargo şeklinde aldım. diğer aparatlarda yaklaşık(kargo hariç) 5 dolar civarı düz hesap 200 tl istiyorum ürünlerin tamamı sıfır durumda. kameranın yanında vereceğim aparatı aşagıdaki linkten aldım.şuan kendim aynı aparatı kullanıyorum tavan lambasının sigortasına bağladım arabanın kilidini açtığım an kayıt yapmaya başlıyor.
    https://www.banggood.com/3A-15W-DC-12V-To-DC-5V-Dual-USB-Power-Charger-Adapter-Converter-Module-p-930992.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

kameranın yanında vereceğim aparatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 27 Mart 2018; 11:32:58 >

• Kamerayı çakmaklık girişinden kullanıyorum. Aracı çalıştırınca cihaz açılıyor fakat kayıt moduna geçmiyor. Üzerindeki OK tuşuna basınca kayda başlıyor. Her çalışmada otomatik olarak kayda başlaması için bir ayarı mı var acaba? Menüde dolaştım ama bulamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.