Şimdi Ara

Smart Forfour Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
44.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aracın komple bakımını 100 - 150 tl arasında yapıyorum .bu fıyatlarla bı palıo bı clıodan farkı ne ? ben anlatayım bızım aracımız mercedes . kasko bana 1100 tl cıktı kesınlıkle kasko yapın aynadır tampondur dusunmeyın . mekanık olarak herseyın yedek parcasını her sanayıden cozuyorum fakat dıs aksam ıc aksam konusunda sıkıntı yasamamak ıcın kasko yaptırın parca problemı olan arkadaslar ve smart kullanıcıları benı eklesınler
  • piton_necmi P kullanıcısına yanıt
    ne kadar fiyat verdiler sana????
  • smart rover daewoo uzamnından bir bilgi alalım..

kendisini konuya davet ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

smart rover daewoo uzamnından bir bilgi alalım..

smart marka aracımın opel corsa model aracımdan daha hızlı satılmasını kımse acıklayamaz . ıyı arabanın her zaman alıcısı vardır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartbilgini

quote:

Orijinalden alıntı: falken34

smart rover daewoo uzamnından bir bilgi alalım..

smart marka aracımın opel corsa model aracımdan daha hızlı satılmasını kımse acıklayamaz . ıyı arabanın her zaman alıcısı vardır :)

amacım biraz makara yapmak
    son sahibi olanlar klübüne göz atmanızı rica ederim

• Anneme ilk smartı 2005 yılında aldık tam 7 sene kullandık bizim araç passion modeliydi cam tavan falan vardı ama açılmıyordu işte son zamanlarda hem çok yaktığından hemde eskidiğinden sattık piyasasına göre baya iyi bir fiyata sattık.Alırsanız kesinlikle sizde passion modelini alın ben hala aşığım smartıma tekrardan gelsin tekrardan kullanırım çünkü performansı süper ha siz şunu düşünmeyin araba hep çok yakıyor diye asla!! Baya performanslı kullandığınız zaman çünkü gaza bastıklar basasınız geliyor.Smartla çok tatile gittik hiç sıkıntı yaratmadı.(Bagaj haricinde :D) bagaja bile 4 valiz rahat sığdırdık.Bizim araç turuncu üzerine gri renkti.Bakımı ucuz.alırsanız pişman olmazsınız diyorum.Annemin şu an hyundai tucson jipi var 2.0 motor smartı aratıyor smart 1.5 olmasına rağmen hele bizim bağda bir yokuş var smart hiç affetmezdi.Sakın ha 1.1 almayın kamyon gibi mübarek kesinlikle 1.5 alın yedek parçası falan hiç sıkıntılı değil annem arabanın tamponlarını falan vurmuştu asla sıkıntılı değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themonsterlive -- 31 Mart 2014; 16:52:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Palioyu satıp smart almayı düşünüyorum bende. Nedense su araçlara çok kanım kaynamaya başladı bu aralar. Ama Palio dan sonra çok üzer mı düşünmüyor değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: sissil

1.5 barabus modelini almanı tavsiye ederim 170 hp falan sanırsam servisi mercedes mini yi nasıl bmw yapıyorsa smartlarıda mercedes yapıyor mercedes motoru kullanıyor.Yedek parçası mercedesle aynı cunku mercedes

sissil arkadaşım;

ben şimdi smart for fourlar aslında mitsubishi colttur diyeceğim. smart for fourları mitsubishi üretmekte mersedes değil. mersedes mitsubishi ortaklığı vardı. ama ana üretici mitsubishidir. iki kapılı smartların motorlarınıda mitsubishi üretmektedir.

bak bir mitsubishi colt önermişsin arkadaşa. hani araba yerine koymadığın araç var ya; ne çabuk fikir değiştiriyorsun?

neyse yukarıdaki cevap sissil arkadaşa idi. clio3 dci 1.2 konusunda coltu araba yerine koymamıştı da şimdi coltun kardeşini güzel araba diye önermekte;

[size=3]sorunun sahibi arkadaş aşağıyı okusun lütfen;

smart for four lar hollanda da nedcar tesislerinde mitsubishi tarafından mitsubishi colt ile ardı arkaya üretilmektedirler. şasileri ve yüzde 60 tan fazla parçaları aynıdır.ç

motorları mersedes mitsubishi ortak üretim 1.3 -1.5 benzinli ve 1.5 dizel motorlardır. bu motorlar hem for four da hem de coltta aynen kullnılmaktadırlar.

motorla birlike bütün elektronik aksam, şanzıman, yürür aksam kısaca içerideki mersedese özgü döşeme unsurları ve dış gövde panelleri haricinde smart for four= mitsubishi colttur.

bu ne demek? colt 2007 de avrupada en az arıza çıkaran b segmenti araç seçildi. aynı parçaları kullanan for four da bu ünvana ortaktır. 1.3 mtorlusunu almanı öneririm ve özellikel amt şanımanlı ( 6 ileri tiptonik şanjıman) sını almanı öneririm.

bu motor 1.332 cc den 95 hp çıkarmakta, son hız olarak 210 km ye ulaşmakta ve istanbul şehir içi 7,5 litre\100 km tüketmektedir.

1.1 ler ise yanlış hatırlamıyorsam 75 hp güç üretmekteler. buda az bir güç sayılmaz. tüketimi ise 7 ila 7,5 litre arasında olması lazım. 1.1 motor coltlarda bir tek 2005 te getirildi ondan sonra getirilmedi o bakımdan 1.1 motorun gidişatı hakkında yorum yapamıyorum.

smart for fourlar üretimden kaldırılmışlardır. nedeni aynı özellikteki coltun 30.000 ytl gibi fiyata satılırken for fourun ( elbet yalıtım-iç döşeme -iç lüks donanım gibi farkları vardır) 50.000 ytl gibi bir rakama satılması idi.

smart for four ile ilgili her türlü sorunu mitsubishi takımına sorabilirsin. dışı hariç aynı aracı kullnıyoruz malum.

sevis olarak garantisi dahilinde mersedes garanti harici mitsubishi servisleride bakımını yapabilir. yedek parçaları ( iç döşeme vb hariç) mitsubishi dede mevcuttur

hayırlı günler.

Nerdeyse 10 sene geçmiş zihniyet hala aynı

• Merhabalar.Bir smart sahibi olarak,aracımdan memnunum.Aracımı süren eş dostta yol gidişini filan çok beğeniyor.Yalnız en büyük sıkıntısı,yedek parça...Aracımın sürücü kapı kolu kırıldı,ancak ne internette ne de tamircilerde bir türlü bulamıyorum.Arkadaşlar bu kapı kolunu nereden temin edebilirim,bilgisi olan lütfen yardımcı olsun

• yigitkus Y kullanıcısına yanıt
    Cikmacilara bak hocam..

• Cevap için teşekkür ederim.Önerebileceğiniz bir çıkmacı var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.