Şimdi Ara

Smart Harddisk Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri kullandığım Hp pavillion dv7 dizüstü bilgisayarım bugün kilitlenmişti fişini çekip takmak zorunda kaldım, sonrasında ne olduysa oldu Smart Harddisk hatası almaya başladım. Nette ve forumumuzda konuyla ilgili araştırdım,okudum ama kafamda hala soru işaretleri var yardımcı olursanız sevinirim.Bunlar;

-Laptopun Garanti süresi dolmadı. Ve bu durum garanti kapsamında değerlendirilir mi? (herhangi bir çarpma vurdurma durumu olmadı)
    -kesinlikle derhal yedekleyip servise vermekten başka çözüm yok mudur? ve önerileriniz nelerdir?

Smart Harddisk Hatası

Smart Harddisk Hatası

Smart Harddisk Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldo888 -- 24 Ocak 2013; 2:08:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ronaldo888

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. Yaklaşık bir buçuk yıldan beri kullandığım Hp pavillion dv7 dizüstü bilgisayarım bugün kilitlenmişti fişini çekip takmak zorunda kaldım, sonrasında ne olduysa oldu Smart Harddisk hatası almaya başladım. Nette ve forumumuzda konuyla ilgili araştırdım,okudum ama kafamda hala soru işaretleri var yardımcı olursanız sevinirim.Bunlar;

-Laptopun Garanti süresi dolmadı. Ve bu durum garanti kapsamında değerlendirilir mi? (herhangi bir çarpma vurdurma durumu olmadı)
    -kesinlikle derhal yedekleyip servise vermekten başka çözüm yok mudur? ve önerileriniz nelerdir?

Smart Harddisk Hatası

Smart Harddisk Hatası

Smart Harddisk Hatası

bnim de basima gelmisti dv6 da hdd aci cekiyordu 20 dk ya yakin aciliyordu ariza sonrsinda. 5400 hdd vardi grntiye vrdim yensni ve 7200 verdilr. hp servis bnce cok iyi ver dderim bennn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet harddiskinde donanimsal bir ariza var bir gun hic acilmayabilir verilerini de kaybedebilirsin en kisa surede yedek alip cihazi garantiye gonder
  • garanti kapsamindayken gonderin gitsin.. yenisi ile degistirirler...
  • Yedeklemeyi yapıp servise verdim teşekkürler arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk Hatası
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.