Arkadaşlar merhabalar televizyonumun arka led panelini değiştirdim takarken paneli çatlattım :'( En az 43 inç 4k bir tv öneriniz var mı? Sadece Philips, LG ve Samsung almayı düşünüyorum. Aslında vestel de olabilir ama daha önce kullanmadığım için performansını bilemiyorum. 5 sene sonra çöp olmayacak bir tv önerebilir misiniz? Smart olmasına gerek yok Xiaomi mi box s var. Bir de PS4 pro var panel hızı çok ta yavaş olmasın. Şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunaydinbahadir -- 29 Mart 2021; 17:21:33 > |
Smart olmasına gerek yok 4k tv tavsiye en az 43 inç
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
43" Samsung TU7000 alabilirsiniz. Çok iyi siyah kalitesi var cihazın. Renk konusunda da ortalama. Tek olumsuz yanı, çok ışık alan bir ortamda tutacaksanız biraz parlaklığı zayıf kalabilir;
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D43" Samsung TU7000 alabilirsiniz. Çok iyi siyah kalitesi var cihazın. Renk konusunda da ortalama. Tek olumsuz yanı, çok ışık alan bir ortamda tutacaksanız biraz parlaklığı zayıf kalabilir;
Teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X