Fazla sahibi olan yok ama bende smart roadster var aksesuarlı.
güzel araç bende geçen hafta aldım brabus roadster modelini
MERCEDES TARAFINDAN URETILIYOR BILDIGIM KADARIYLA MERCEDES VARS BASKADIR O ZAMAN
Resımlerını atarmısınız arkadaslar. Bırde sıfırları ne kadar oldu sımdı onların? Araba tam bır spro araba gıbı ama 800 Motor bıraz dusuk geldı. Fazla bılgım yok yanlısım varsa duzeltın lutfen...
bir ara acayip derecede hayrandım ama 2 kişilik olması almama engel olan tek nedendi...
bu arada dare devil brabus ta motor iki katına çıkıyordu değil mi?
arabalarınızın performansından memnun musunuz?yani normalde motoru 85 hp idi yanlış hatrlamıyorsam eğer...
quote:
Orjinalden alıntı: T_AnAFoR
bir ara acayip derecede hayrandım ama 2 kişilik olması almama engel olan tek nedendi...
arabalarınızın performansından memnun musunuz?yani normalde motoru 85 hp idi yanlış hatrlamıyorsam eğer...
aynen öle kardeş normalleri 82 hp brabuslar 165 hp dir.bende ki 230 hp chip tuning, intercooler ve performance air filter uygulandı araç üzerinde.turbo aracın her modelinde var zaten modsuz hali 82 hp kötü gibi geliyor ama 7 vites şanzımanı var 6 ileri 1 geri vites.ve araç 700 kg 100 ü normalleri 7 sn de alıo benimki 5 sn de alıo comforlu bir araç sorunuz varsa sorabilirsiniz....
offf ya süper olmalı bir de sanırım ağırlık dağılımı yüzde 50-50 idi....
ya peqi içi nasıl ,donanımı size yeterli geliyor mu?
aynen öle kardeş normalleri 82 hp brabuslar 165 hp dir.bende ki 230 hp chip tuning, intercooler ve performance air filter uygulandı araç üzerinde.turbo aracın her modelinde var zaten modsuz hali 82 hp kötü gibi geliyor ama 7 vites şanzımanı var 6 ileri 1 geri vites.ve araç 700 kg 100 ü normalleri 7 sn de alıo benimki 5 sn de alıo comforlu bir araç sorunuz varsa sorabilirsiniz....
gene hort olcak ama kardeş iyi sıkmısın sende 165 hp brabus yok piyasada bitane v6 cıkarıldı almanyada oda türkiyeye gelmedi zaten okuyanlar kanıp inanıoyorlar normalleri 62 hp 82 hp brabusta 101hp güç veriyor...
aynen arkadaş iyi sıkmış asrın sıkışı olmuş ki türkiye de de 1-2 tane brabus var ki bu arkadaşın onlardan birine sahip olduğunu sanmıyorum zira araçtan haberi yok :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme