Bildirim
smart tv den youtube a girmenin yolu varmı?
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CB1W4LYY
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CB1W4LYY
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
buna acil çare lazım ya tv yi aldık alalı yasak -
Arkadaşlar PC'de olduğu gibi DNS girebilirsiniz. TV'nizin Ayarlar kısmında illa ki Ağ Ayarları mevcut olmalıdır. Tahminimce Ağ Ayarları içinde de Gelişmiş Ayarlar şeklinde bir seçenek mevcuttur buradan DNS girerek Youtube aktif hale getirebilirsiniz. -
Modemden dns ayarlarını yapman yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modem üzerinden yani bilgisayar ile dns değiştirdiğinde Samsung da sonuç alınamıyor. Televizyon üzerinden DNS değiştirmek gerekiyor... -
Hangi dns yi girmek gerekiyor simdi ?
185.27.253.92 -
156.154.70.1
156.154.71.1
bu dns lerinizi modeme girin. (MODEME GİRECEKSİNİZ BİLGİSAYARINIZIN AĞ AYARLARINDAN DEĞİL!!!)
sorunsuz ve hızlı bir şekilde çalışıyor. Fakat daha önceden girebildiğiniz sitelere giremiyebilirsiniz. gireceğiniz zaman dns yi kapatırsınız. -
Simdi bende lg var tv den dns ayari gorunuyo ama degismiyo muhtemelen modemin dns ayarini degismek gerekiyo sanirim bunun icin yardimci olucak biri varmi modemin markasi zyxel p660hw-t1 v2 yaziyor
lg için yazıyorum benim 42 la 740 s , ayarlar ağ ayarları dns kısmına 208/67/222/222 yazmanız lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: mrtsrky45
lg için yazıyorum benim 42 la 740 s , ayarlar ağ ayarları dns kısmına 208/67/222/222 yazmanız lazım
Benimki lm 640s ag ayari secenegi yok degistiremiyosun yani
quote:
Orijinalden alıntı: Ryuji_Yamazaki
quote:
Orijinalden alıntı: mrtsrky45
lg için yazıyorum benim 42 la 740 s , ayarlar ağ ayarları dns kısmına 208/67/222/222 yazmanız lazım
Benimki lm 640s ag ayari secenegi yok degistiremiyosun yani
Hayir degistirilir modem dns ayarladikdan sonra tvdede agi tarat degip seciyoruz daha sona manual secim degip tekrar tariyor sonra baglandikdan sonra menu acilir ordan dns ayarlarini kendin yaza biliorsun ayni modeli bende kulaniyoru tvde dns ayari var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tv apk yükleme
- samsung tv açilip kapanma sorunu çözümü
- launcher is not activated ne demek
- arçelik tv servis menüsüne giriş
- lg tv programlanmamiş hatası nasıl düzeltilir
- hdr ne işe yarar
- en iyi beyaz eşya markası
- en iyi televizyon markası
- bu cihaz miracast alımını desteklemiyor
- en küçük televizyon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X