Şimdi Ara

Smart Tv Samsung

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkada?lar selamlar Haziran ayynda dünya evine girece?im. E?yalarymy alyrken beyaz e?ya ve tv yi en sona byraktym ki babam bize destek olmak için Tv yi hediye etmek istemi? elden taksitli aly?veri? yapylan Evdiz e gitmi?.

(Babamla konu?urken özellikle smart aldy?yny söylemesiyle ben gerçe?i ö?rendim. Daha önce ekonomik oldu?u için bunu aldy?yny sanyyordum.)

Smart istedi?ini özellikle söylemi? olmasyna ra?men saty?çy samsung 42f5070 modelini güzelce pazarlamy?. su anda tarif edilemez duygularym! Oraya gidip o saty? görevlisine neler yapabilirim bilmiyorum. Ürün için servis ça?yryldy kurulum yapyldy.

Ürün açyldy garanti belgesi elimizde de?i?im yada iade mümkün mü ? yada gidip o saty?çynyn kafasynda parçalasam o tv yi rahatlar myyym? hadi diyorum artniyetli dü?ünmeyeyim oda bilmiyordur. ama bilmiyorsan orada i?in ne arkada?!

Her neyse bununla ilgili görü? ve yardymlarynyzy bekliyorum.

• Samsung Ürünleri hakkında sormak istediklerinizi 444 77 11 numaralı hattı ara derdini anlat.

Yada Smart gibi gereksiz bir sistem yerine bir PC kasası koy rahat et. Zaten Ucuz tvlerdeki işlemciler kötü olduğu için haliyle smartla internette dolaşmak işkence gibi birşey.

PC sistem topladığında
    -oyun oynayabilirsin 2 kol al arkdasınla pes13 at.
    -film izle sitelerinden, youtube dan vk dan kısacası internetten film izlersin.
    - En iyi smart tv ye göre daha hızlı internete girersin.
    - flash içeren sitelere rahatça girersin(arkadaştaki samsung tv facebookta ölü!!!)
    - hdd olacağı için smarta göre daha fazla depolama alanın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 26 Mayıs 2014; 22:44:46 >
  • Amd Apu işlemcili bilgisayar topla. XBMC kur bak keyfine.

İşlemci zayıf olduğu için nette rahat gezinemiyorsun. Çift çekirdek olanları biraz daha rahat olsa dahi pc deki keyiften eser yok.

Tv de Sony al derim. Engine konusunda cidden iyi. Özellikle de sd yayınlarda.

Yerli de ise Vestel tavsiye ederim. 42PF7175 kullanıyorum. Bence sana yeter de artar bile. Maddi imkanın varsa 42PF9060 modelini al. Beğeni toplamış bir model. Forumda da konusu var.

106 CM Samsung panel kullanılmış.
    Smart Tv var ama yavaş ve yetersiz.
    3 HDMI, 2 USB, 1 COAXIAL çıkışı, 1 LNB (dahili hd uydu alıcısı var), 1 ANT, 1 SCART, YPBPR, Component, ethernet girişleri
    Ses kalitesi orta seviye
    Pixellence 2.0 var (sd yayınlarda işe yarıyor)
    Kablosuz klavye ve faremi tanıdı. Kullanabiliyorum sorunsuzca.
    Usb ye kanal listesi yedekleme var.
    Biss key var.
    CL modül girişi var.
    Digitürk, d smart kolay kurulum
    Dts desteği yok. Dolby filmleri destekliyor.
    Kanal geçiş hızı orta seviye.
    DLNA, Miracast desteği var. (Dosya paylaşımı ve kablosuz görüntü aktarımı)
    Panelin aydınlatmasını otomatik ayarlaması güzel. Karanlık sahnelerde biraz daha iyi oluyor ama detay kaybı var maalesef.
    Arayüzü kırmız üzerine siyah menü. İnternete bağladığımda direk güncellemeleri indirdi ve kurdu tv kendi kendine. Şu an 3.60 sürümü yüklü.

Tavsiyem evdiz gibi mağazalardan almaman. Niye mi? Taksit fazla ve az az ödüyorsun ama bir bakmışsın piyasadan daha pahalıya gelmiş.
    Sormak istediğiniz soru olursa alıntı yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

Amd Apu işlemcili bilgisayar topla. XBMC kur bak keyfine.

İşlemci zayıf olduğu için nette rahat gezinemiyorsun. Çift çekirdek olanları biraz daha rahat olsa dahi pc deki keyiften eser yok.

Yerli de ise Vestel tavsiye ederim. 42PF7175 kullanıyorum. Bence sana yeter de artar bile. Maddi imkanın varsa 42PF9060 modelini al. Beğeni toplamış bir model. Forumda da konusu var.

3 HDMI, 2 USB, 1 COAXIAL çıkışı, 1 LNB (dahili hd uydu alıcısı var), 1 ANT, 1 SCART, YPBPR, Component, ethernet girişleri
    Ses kalitesi orta seviye
    Biss key var.
    CL modül girişi var.
    Panelin aydınlatmasını otomatik ayarlaması güzel. Karanlık sahnelerde biraz daha iyi oluyor ama detay kaybı var maalesef.
    Arayüzü kırmız üzerine siyah menü. İnternete bağladığımda direk güncellemeleri indirdi ve kurdu tv kendi kendine. Şu an 3.60 sürümü yüklü.

Tavsiyem evdiz gibi mağazalardan almaman. Niye mi? Taksit fazla ve az az ödüyorsun ama bir bakmışsın piyasadan daha pahalıya gelmiş.

Verdiğin yanıt için teşekkürler. Kesinlikle elden taksitli alışveriş hakkında düşüncelerimiz aynı! Üzülmesin diye evdekilere birşey diyemeden paşa paşa kullanıcam bu televizyonu. Vestel in televizyonları genelde başarısız görülüyor ama senin tecrübelerin önyargımı kırdı. Bir dahaki sefere televizyon alırken Vestel ide değerlendiricem.

Toplama bilgisayar fikride güzel fakat çok fazla internette vakit geçiren biri olmadığımdan böyle bir ihtiyaç duymuyorum. Film izlemek için flash bellekten faydalanabilirim. Smart olmasını online film izlemek için istiyordum. Ama dediğim gibi paşa paşa oturup 42F5070 den izleyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: castleder

quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

Amd Apu işlemcili bilgisayar topla. XBMC kur bak keyfine.

Ses kalitesi orta seviye
    Biss key var.
    CL modül girişi var.

Verdiğin yanıt için teşekkürler. Kesinlikle elden taksitli alışveriş hakkında düşüncelerimiz aynı! Üzülmesin diye evdekilere birşey diyemeden paşa paşa kullanıcam bu televizyonu. Vestel in televizyonları genelde başarısız görülüyor ama senin tecrübelerin önyargımı kırdı. Bir dahaki sefere televizyon alırken Vestel ide değerlendiricem.

Toplama bilgisayar fikride güzel fakat çok fazla internette vakit geçiren biri olmadığımdan böyle bir ihtiyaç duymuyorum. Film izlemek için flash bellekten faydalanabilirim. Smart olmasını online film izlemek için istiyordum. Ama dediğim gibi paşa paşa oturup 42F5070 den izleyeceğim

Valla ben dizimagten dizi izliyorum rahatça. Youtube biraz takılma yapıyor bazen.

Bir de dts çözse şu tv ler tadından yenmeyecek ama.

Pc olayını şu yüzden dedim, indirip arşiv yaparsın diye. XBMC çok güzel bir program o konuda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg tv
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.