Şimdi Ara

SMARTDISK SPORT 120 GB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: eagle58

Arkadaslar smart disk sport modelinin boyutları hakkında bilgi verebilirmisiniz.En*Boy*Yükseklik ve ağırlığı nedir bu ürünün?

kardes ben vatanda smartdisk lacie philips wd vs. hepsini inceledim boyut olarak ve en fonksiyoneli smartdisk..wd güzel ama cok sorun cıkarıyor philips uzun dexonic var kutusu güzel değil ben 2-3 aydır inceliyorum forumda en sonunda 120 veya 160 gb smart alcam kılıfı da veriyorlar samsung var içinde beyaz siyah renk mevcut..uygun bir bulursan bana da haber verirsen sevinirim
  • Bende uzun süredir arastırıyorum.Tam sunu alayım diyorum sonra karsıma baska hdd ler cıkıyor vaz geciyorum.Freecom suanda hepsiburadada kampanyada.Urunun gorunumu de guzel hızı da.Ama 300 gr.Diğer hdd lere gore biraz agır gibi.Simdi bu iki ürün arasında kaldım.Smartdisk sport mu freecom mu?Şaştım kaldım...
  • Ben 1 ay önce Smartmedia 80GB 5400 RPM aldım. Filmlerimide yükledim. Televizyondan da gayet güzel izledim.Alyazılı olarak.Altyazının da büyük ve küçük alternatifi var. Yalnız film seçmek için Filmler dosyasıını değilde Dosya menüsünü kullanarak hangi filmi izleyeceğinizi daha kolay buluyorsunuz.
    Yani 1 aylık kullanımımın sonucu gayet memnunum.Keşke 160 GB kapasiteli olanı alsaydım.
  • Yaklaşık 4 aylık bir gecikmeden sonra teşekkürler...

Smardisk sport 120(111)'i aldım ve memnunum...
    Ayrıca hd-tach programıyla test ettim.. Ancak rpm konusunda bilgi vermedi.. RPM diye bir başlık var ama bilgi yok...

Sabit hdd'de ise rpm bilgisini everest ile alabilirsiniz...

Edit: Benim sabit hdd ile smartdisk sport 120(111)'nin Hd-tach ile test edilmiş hali... (smartdisk>>samsung)

SMARTDISK SPORT 120 GB

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Hızını falan test edebiliyoruz ama unuttum, galiba rpm hızıda aşağıdaki program vasıtası ile gösteriliyordu..

HD Tach 3.0.1.0 Programı indirmek için:
    http://www.softpedia.com/progDownload/HD-Tach-Download-7002.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc.ali -- 27 Aralık 2007; 20:25:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: eagle58

Bende uzun süredir arastırıyorum.Tam sunu alayım diyorum sonra karsıma baska hdd ler cıkıyor vaz geciyorum.Freecom suanda hepsiburadada kampanyada.Urunun gorunumu de guzel hızı da.Ama 300 gr.Diğer hdd lere gore biraz agır gibi.Simdi bu iki ürün arasında kaldım.Smartdisk sport mu freecom mu?Şaştım kaldım...

Ben de de şu an öyle oluyor Philips Vatan da 160 lik 107 ytl miş.ama şimdi Smartdisc 160 lik 95 ytl gördüm..Ve yine karasız kaldım.
    Philips mi ? Smartdisc mi ?
  • güzel soru bende alcam philips adından dolayı yakın geliyor ama bakalım
  • Karar verdim gibi..SMARTDISK SPORT 160GB alıyorum..
  • Son bir soru daha ::( Hepsiburada dan alacağım ) servis olayı nasıl olacak ? yani garanti kapsamında nereye götürebilirim yetkili servis noktaları ?
  • Elime geçmiş bulunuyor.. Dış görünüş,kabı iyi gibi.Görünüş güzel..

1-) Şimdi biçimlendirme-formatlama yapmamı tavsiye edermisiniz ?
    2-) HDD ile gelen programı kurup onun sayesinde mi dosyaları kopyalayayım yoksa direk kopyala-yapıştır mı ?
    Kopyalaacağım veriler 100 gb civarında. ?
  • İlk izlenmilerim ;;

Ben de Usb 1.1 olmasına rağmen hızlı transfer oluyor ..Fena değil yani.. Isınma fazla yok. Alet dış görünüş iyi.
    Kılıfı sağlam...

Yalnız Hdd ile gelen programa aldanmayın bence.Yani güvenmeyin. Denemek amaçlı o program ile yükledim ve sadece klasörleri almış,yani içindeki dosyaları yüklememiş ?? Belki ben yapamadım bilemem ama doğru biçimde yaptığımı düşünüyorm..
    Allahtan deneme amaçlı yapmışım...
    Şimdi 150 gb kadar dosyayı kopyala yapıştır yapacağım direk olarak ne yapalım

8,5 gb lik veri 2,5-3 saat de kopyalandı Ahh 2.0 olsaydı keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 9 Ağustos 2008; 21:46:43 >

• Abim smartdisk kullanıyor gayet memnun şu ana kadar herhangi bir problem çıkarmadı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.