Şimdi Ara

SMARTMEDIA HD Vision FULL HD Media Oynatıcı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
15.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hknbjk

Arkadaşlar bi yanıt alamıyorum..

Smartmedia FLV dosyalırın sorunsuz açıyormu ?

Dostum biraz dikkatli bakarsan 3-4 mesaj yukarıda yazdığım mesajda belirtmiştim açtığını hem de kırmızı renkle belirginleştirmiştim... Denediğim 30-40 kadar flv dosyasından sadece 3 tanesini açmadı onlara baktığımda Flash Video 4 olarak görünüyorlar ve VP6 diye bir sıkıştırma formatına sahipler... Diğer açılan tüm flv videoları Flash Video 1 ve h263 sıkıştırma formatına sahipler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özger -- 27 Kasım 2010; 13:51:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

malum tv lerde mkv işi lg ve samsungda açıyor ama altyazı sıkıntısı var en azından benim mkv lerde hep sıkıntı oldu her filmimi açıyor ancak ne lg de ne samsung da altyazıyı bir türlü çıkartamadım üstelkik tüm filmlerime altyazıları gömdüm yinede olmuyor dediler altyazı filmle aynı isim olcak ayrı koydum yine olmadı gömdüm yine olmadı acaba bu media playerler içinde geçerlimi? normalde olmaması lazım o işin cihazları bunlar ama kullanan arkadaşlar bi cevap verirseniz sevinirim illa güncelleme falanmı yapmak lazım aldıktan sonra kısaca altyazılar en kolay naslız gösterilir bu cihazlarda şu sıralar almayı düşünüyorumda özellikle bu modeli

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

malum tv lerde mkv işi lg ve samsungda açıyor ama altyazı sıkıntısı var en azından benim mkv lerde hep sıkıntı oldu her filmimi açıyor ancak ne lg de ne samsung da altyazıyı bir türlü çıkartamadım üstelkik tüm filmlerime altyazıları gömdüm yinede olmuyor dediler altyazı filmle aynı isim olcak ayrı koydum yine olmadı gömdüm yine olmadı acaba bu media playerler içinde geçerlimi? normalde olmaması lazım o işin cihazları bunlar ama kullanan arkadaşlar bi cevap verirseniz sevinirim illa güncelleme falanmı yapmak lazım aldıktan sonra kısaca altyazılar en kolay naslız gösterilir bu cihazlarda şu sıralar almayı düşünüyorumda özellikle bu modeli

Dostum yazdıklarını açık konuşmak gerekirse anlamak zor, bu yüzden cevap veremedim ama sanırım lcd tv lerdeki playerlar ile altyazı kıyası yapmak istiyorsun? Bu playerlarda altyazı gösteriminde bir sıkıntı yok... Kumandadan altyazı tuşuna bastığında çeşitli seçenekler çıkıyor karşına. Bu seçenekler sayesinde altyazının rengini, boyutunu, ekrandaki konumunu, dil kodlamasını ve gecikmesini sağlayabiliyorsun. Yani diyelim ki bir filmde altyazı 1-2 saniye önce veya geri geri geliyor işte cihazdaki altyazı zamanı fonksiyonuyla milisaniye cinsinden ayarlamalar yapabiliyorsun.... Kısacası altyazıda sıkıntı çekmezsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özger -- 27 Kasım 2010; 22:00:40 >

• anlaşılması zor bir şekilde yazmadım gayet açık bir şekilde yazdım cevap için teşekkürler

sorumu tam anlamadan cevap verdiniz ozaman şöyle sorayım; siz kısaca diyorsunuzki altyazıda o veya bu şekilde sıkıntı çekmezsiniz bende öyle düşünüyorum zaten dediğim gibi o işin cihazları bunlar şimdi
    tv lerdede mkv gösteriyor hemde çok iyi bir şekilde hatta samsung yeni panellerde dts bile var yani media player almaya bile gerek yok ama ben bir türlü yani şu şekillerde...

1: filmle altyazı "str" farklı isim

2: filmle altyazı "str" aynı isim

3: filmle altyazı "str" aynı isim (altyazı "str" filme gömülü)

hiç birindede altyazı çıkmıyor anlamadım gitti onlar açıyor kendi mkv lerini gösteriyor benim filmlerde yok pc de süper bir şekilde izliyorum

sorun bu yani kısaca; bu 3 işlemde bile media playerlerde sorun olmuyorsa sorun yok demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: mysterious_man

quote:

Orijinalden alıntı: hknbjk

Arkadaşlar bi yanıt alamıyorum..

Smartmedia FLV dosyalırın sorunsuz açıyormu ?

Dostum biraz dikkatli bakarsan 3-4 mesaj yukarıda yazdığım mesajda belirtmiştim açtığını hem de kırmızı renkle belirginleştirmiştim... Denediğim 30-40 kadar flv dosyasından sadece 3 tanesini açmadı onlara baktığımda Flash Video 4 olarak görünüyorlar ve VP6 diye bir sıkıştırma formatına sahipler... Diğer açılan tüm flv videoları Flash Video 1 ve h263 sıkıştırma formatına sahipler...

Ok. Tşk.ler..

• ok sorunu çözdüm "lg lh 5000" altyazıyı gömüp ve ayrı olarak aynı isimde altyazı olursa örn; (saw mkv / saw str) klasörde altyazı çıkıyor hemde tam türkçe karakterle
  • Bu ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.

Ürünü Sony anfiye (Amplifikatör) bağladım. Bağladığım anfiye 5.1 ses sistemi bağlı.
    Ayrıca SMARTMEDIA HD Vision'a 1 adet 1.5 TB smartdisk ve 1 adet 1TB seagate harici disk bağlı.
    SMARTMEDIA HD Vision dan optik kablo ile Anfi'ye bağladım. Tüm sistem anfiden altın uçlu bir HDMI kablo ile LCD TV ye bağlı.
    Ürünle birlikte gelen Wİ-Fİ adaptör ilede ürünü Wireless ağa bağladım. Beklediğimden baya kolay oldu diyebilirim.

Tüm medyalarımı yerimden kalkmadan, bu alet üzerinden idare edebiliyorum. Arkadaşlar bir ısı sorunu olduğundan bahsetmişler. Doğru, bir ısı artışı oluyor alette. Ama belirli bir ısıda sabitleniyor ve herhangi bir takılma yaratmıyor kesinlikle. Diskler arası geçişler çok hızlı. Dosyalar arası geçişlerde çok hızlı. Bu konuda beni oldukça tatmin etti diyebilirim.

Ürün beyaz lake bir TV sehbası üzerinde, neredeyse 7/24 açık durumda ve en ufak bir tahribat yaratmadı. Film izlerken ileri ve geri sarmalar ile ilgili bir problem yaşadım önceleri. Bu sorunuda üretici firma çıkardığı bir yazılım ile çözdüğünü öğrendim. Kendim kolayca güncelleyebildim yazılımı. Zaten sitesinde ayrıntılı olarak anlatılıyor.

Ürünün Ses destekleri ile ilgili önce sıkıntı olduğunu düşündüm, çünkü anfiden bir türlü ses gelmiyordu. Sonrasında bunun SMARTMEDIA HD Vision içerisindeki ses ayarlarını tanımlamadığımdan kaynaklandığını anladığımda kendime baya kızdım zira 2-3 saat uğraşmıştım boş yere.

Sonuç olarak, ödediğim parayı ( Kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda) %100 karşıladı. Şuan için tek sorunum kumandaların sayısı (Anfi - TV - SMARTMEDIA HD Vision- Digiturk )

• Arkadaşlar bu ürün için tam karar veremiyorum..

Cine İzle sitesindeki filimler FLV

bunları flash belleğe atıp evde bu smartmedai ile seyredebilirmiyiz...

Test eden bi arkadaş varsa ok derse bu ürnüden almayı düşünüyorum..
  • Arkdaşım, zaten oynatır da eğer şüphen varsa at bir iki tane filmi USB belleğe git bir elektronik markete orada teşhir ürünlerinde dene.
  • wi-fi aparatının kutadan çıkması çok iyi.
  • arkadaşlar SMARTMEDIA HD Vision FULL HD Media Oynatıcı ile Dark Media 2 tb mania ağ ve torent destekli cihaz arasında tam olarak ne fark var acaba?

ikisi arasında gidip geliyorum.

fiyat önemli değil.hangisi daha kaliteli ise onu alıcam.

bu işe 600 tl ye kadar bir para ayırdım.

alacağım cihazda mutlaka optik ses çıkışı,external optik okuyucu bağlanabilme,2 adet usb çıkışı,youtube sorunsuz izleme ve video oynatma olmazsa olmaz özelliklerimdir.

sizin bu iki cihaz hricinde önerebileceğiniz cihaz varsa onuda düşünebilirim.

yardımcı olabilmeniz dileğimle...
  • Bu işe 600 lira ayırdıysanız WDTV'nin Hub modelini alın. ebay'den alabilirsiniz mesela. Hazır yılbaşı da yakınken, gümrükte de takılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Arkdaşım, zaten oynatır da eğer şüphen varsa at bir iki tane filmi USB belleğe git bir elektronik markete orada teşhir ürünlerinde dene.

İyide her elektronik markette hazır smartmedia kurulmuş olarak yok ki geçen gün Ümraniye Medai Mark a gittim orda yok Altunizade Gold a gittim orda da kurulu hazır Smartmedia yoktu...

Evinde hazır kullanan varsa şu Cine İzle sitesindeki FLV filimleri oynatıp oynatmadığı testini yaparsa çok makbule geçer :)
  • Örnek video linki ver deneyeyim vaktim olduğunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Örnek video linki ver deneyeyim vaktim olduğunda.

Çok tşk.ler..
    http://www.cine-izle.net/index.php

Bu siteden herhangi bir film olabilir.. burdakiler hep FLV
  • Verdiğin linkte indirme bağlantısı göremedim sadece izle seçeneği var.

Oradaki videoları indirip seyredeceksen Youtube dan indirdiğim .flv videoları vardı onları denedim sorunsuz oynatıyor, fakat farklı flv formatları varsa onları bilemem.

Ama site üzerinden indirmeden izlemek istiyorum dersen Media Playerlarda internet tarayıcısı yok. Sadece yazılımla gelen internet hizmetlerinden yararlanabiliyorsun Youtube gibi. Adres çubuğuna yazıp istediğin siteyi açma şansın yok. Onun için bilgisayar kullanman gerekir.

Keşke android temelli media playerlar çıksa piyasaya o zaman internet tam anlamıyla tvmizin içine girse.
  • Ordan herhangi bi filimi seçtiğinizde

DİVX İZLE

Movshare izle

Videoweed izle

seçenekleri çıkıyor genelde Movshare de izlenebiliyor.. Total programı varsa * Bu Vidao Dosyasını İndir * ibaresi çıkıyor bu şekildede indirdiğimiz zaman dosya FLV olarak iniyor
  •  SMARTMEDIA HD Vision FULL HD Media Oynatıcı

Burada flv oynattığı yazıyor zaten youtube dan indirdiğim flvleride açıyor. Demekki izleyebilirsin oradan indireceğin videoları.
  • Zaten burda FLV yazdığı için Smartmedia ile ilgileniyorum... Fakat bazı form konularında FLV için sorunsuz oynatıyor bazıları oynatmıyor dedikleri için ikilemde kaldım.. Eğer bu Cine İzle deki filimleri oynatmayacaksa boşuna almış olurum

Hatta burdan FLV olarak indirip Total programında dönüştürme de yapıyorum ama çok uzun sürüyor dönüştürme işlemi.. Evde başka mediaplayer var ama FLV oynatmıyor.. O yüzdende emin olmadan almak istemiyorum bu ürünü
  • O dediğin program bende yok onun için deneyemem o dosyaları fakat indirdiğin filmlerden 5-10 mb. lik örnek flv dosyası hazırlayıp internete yükler banada linkini verirsen senin için deneyebilirim birara.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.