Bu cihazda bazı filmlerde hareket eden kısımlar yeşil oluyor nedeni ne olabilir? Mkvmerge ile işlem yapsak çözülebilir mi?
Bende transformers1080p-CHD sürümünde aynını yapıyor. WD gen2 aynı filmi çatır çatır oynatıyordu. Egreat m34a hiç göstermiyor. Sorun codeclerinde sanırım. Mkvmerge ile yapılacak işlem nedir? Ben deneyeyim hemen.
deneyebilirseniz sonuçları ve işlemleri paylaşabilirseniz sevinirim.
şu an bunu en ucuz kaça buluruz acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: hknbjk
Zaten burda FLV yazdığı için Smartmedia ile ilgileniyorum... Fakat bazı form konularında FLV için sorunsuz oynatıyor bazıları oynatmıyor dedikleri için ikilemde kaldım.. Eğer bu Cine İzle deki filimleri oynatmayacaksa boşuna almış olurum
Hatta burdan FLV olarak indirip Total programında dönüştürme de yapıyorum ama çok uzun sürüyor dönüştürme işlemi.. Evde başka mediaplayer var ama FLV oynatmıyor.. O yüzdende emin olmadan almak istemiyorum bu ürünü
vp6 codec haric flv leri oynatiyor
quote:
Orijinalden alıntı: roche
quote:
Zaten burda FLV yazdığı için Smartmedia ile ilgileniyorum... Fakat bazı form konularında FLV için sorunsuz oynatıyor bazıları oynatmıyor dedikleri için ikilemde kaldım.. Eğer bu Cine İzle deki filimleri oynatmayacaksa boşuna almış olurum
Hatta burdan FLV olarak indirip Total programında dönüştürme de yapıyorum ama çok uzun sürüyor dönüştürme işlemi.. Evde başka mediaplayer var ama FLV oynatmıyor.. O yüzdende emin olmadan almak istemiyorum bu ürünü
vp6 codec haric flv leri oynatiyor
Dark Mini ve Egreat Eg-R6A
Bunlarda açıyormu FLV dosyalarını ?
Pek gündemde olan bir topic değil ama gine de sormak isterim..
Geçen hafta smart media HD modelini aldım. gayet başarılı ve şık bi ürün..
Sormak istediğim..
Bu ürünü tv ye HDMI ile Kaliteli bi RCA kablo ile bağlamak mı ..
Fakat HDMI de sıkıntı tv de tek giriş var HDMI olarak oda DVD bağlı yani ancak smartı 2 li Çoklayıcı ile MDMI olarak bağlayabilirim..
Bu durumda çoklayıcı ile bağlamak mı mantıklı kaliteli RCA kablosumu ?
Ürün 185 TL Taksitli.. Gayet uygun ilgilenen arkadaşlar olursa ..
arkadaşım bende samsung b 551 lcd var normalde sadece resim ve müzik açar,servis menüleriyle uğraşıp video kısmını da açtım.senin bahsettiğin altyazı sorunu yok bende gayet güzel bi biçimde gömülü olmayan videoyla aynı isimde olan altyazı dosyalarını gösteriyor....
menüde dosyayı görememene rağmen film le beraber otamatik açılıyor..
150 Mbps'lik bir Kablosuz modem ile bilgisayardan 1080p ve 720p filmleri sorunsuz olarak izleyebilir miyim? Deneyen ve böyle kullanan var mı?
Filmlerde alt yazı boyutunu nası ayarlıyoruz..
Kumandada tam emin değil sububle tuşumu vardı neydi ona basıldığı zaman seçenekler geliyor fakat boyut yazan kısma indiremiyorum seçeneği...
Bu indirdiğimiz filmle mi alakalı?
quote:
Filmlerde alt yazı boyutunu nası ayarlıyoruz..
Kumandada tam emin değil sububle tuşumu vardı neydi ona basıldığı zaman seçenekler geliyor fakat boyut yazan kısma indiremiyorum seçeneği...
Bu indirdiğimiz filmle mi alakalı?
kumandanın ortasında yön tusları var sag ve sol boyut ayarlar üst ve alt altyazı yı ekrana hizalar bu işlemler zoom fonksiyonu çaılşırken etkili degildir. arkadaşlart sitesinde yeni yazılım çıkmış hdvision new adında yükledim internet tv ve radyo geldi flv oynatmıyordu onlarıda oynatıyor ama iki adet sorun var biri cihazı akşam kapattınız sabah açarken kumandadan açılmıyor cihazdan açmak zorundasınız,sonra çaılısıyor açma kapama ikinci sorun ise kumandadan infoya basıktan sonra üçüncü basmada kaybolması gerekirken en başa dönüyor ve ekranda info bilgileri devamlı kalıyor ... yeni yazılımın artıları var ama bunların düzeltilmesi lazım.. saygılar.
Arkadaşlar smart media nın sitesinden 43 mb lık bir yazılım var. Bu en son güncelleme midir. Yoksa başka bir şey mi. Son zamanlarda bazı mkv dosyalarını açamıyorum.
cihazı henüz bu gün aldım acaba kablolu modemle torrent indirme nası yapılıyor ayrıca torrent için 43 mb lık güncelleme yapmamız şartmı
Smart media player ile youtub videolar nasıl izleniyor.Bitürlü yapamadım.
Bu aleti ilk çıktığında alanlardanım o zaman 400 tl ye yakın idi fiyatları .. cihazdan son derece memnunum ..
Ancak şu youtube videolarını izleyemiyorum .Çözümünü bilen bulan varsa paylaşırsanız sevinirim ..
Selam Bende burdaki smartmedia kullanan olarak epeyden beri araştırma yapıyordum malum smartmedia kendi sitesi of olmuş yazılım destegi diye birşey kalmamış.Bende Noontec.com sitesine girdim noontec A6 Full HD 1080p yazılımını indirdim rardan çıkartıp image instal dosyasını flash diske kopyaladım smartmedia playerimin usb girişine taktım menüden yazılımı güncellemeden noontec yazılımını yükledim.Şu anda cihazım bambaşka medi player oldu neler degişti anlatayım.Bazı mkv dosyalarında ses vardı görünyü yoktu bu sorun düzeldi youtup a videolar izlenemiyordu şimdi bu sorunda kısmen giderilmiş.Havadurumu göstermede sıkıntı vardı giderilmiş.İnternet hizmetleri grafik lerle zenginleştirilmiş. Benim gibi sıkıntılı smartmeiaplayeri olanlara buwww.noontec.com daki yazılımı tavsiye ederim.