Şimdi Ara

Smartphone vs Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben tablet almayı düşünüyorum. Ama araştırmalarım sonucu fark ettim ki tablet ile smartphone'ların tek farkı, tabletlerin büyük ekranı. İşletim sistemleri, donanımları, özellikleri neredeyse aynı. Mesela, iphone 4 sahibi biri neden gidip ipad alsın anlamıyorum. Aradaki tek fark, ipad'in büyük ekranı gibi duruyor. Ben tableti dizüstü bilgisayar yerine almayı düşünüyordum ama sanırım dizüstü bilgisayarın yerini tutabilecek cihazlar değiller. Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz?

• dostum bende tablet bakıyorumda hiç anlamıyorum fikirleri olan dostlar yardıııımmm
  • şahsi fikrim laptop varken iphoneye tablete o kadar para verilmez laptop al rahat et oyun oyna rahat rahat istedığini yap
  • şuan ki sistemim bu zaten. evde dizüstü kullanıyorum. her gün gidiş dönüş iki saatim yolda geçtiği için nokia c7 aldım; internetle, oyunla, müzikle zaman geçiriyorum. ama mesele şu ki dizüstü bilgisayarım eskidi artık yeni bir şeyler bakıyorum
  • Notebook varken tablet gereksiz geliyor bana... Tabi şahsi fikrim, mutlak işine yarayan insanlar vardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunVolt

Notebook varken tablet gereksiz geliyor bana... Tabi şahsi fikrim, mutlak işine yarayan insanlar vardır...

• Galaxy S II al rahat et
  • tabletlerin en büyük artısı elbette büyük ekran, sağda solda ucuza film izlemek, basit uygulamaları büyük ekranda kullanabilmek gibi

http://forum.donanimhaber.com/m_49722638/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49817607 buraya bir bakın derim burada da yorumlarım var. Ordan başka konuya geçeceğiniz bir köprü daha var oraya da geçerseniz içinden çıkamazsınız Tablet kullandım fakat exper samsung felan değil çin malı kullandım bana sorarsanız telefonların ekranlarını iyice büyütecekler şöyle 7 inç yada 6 inç gibi çok da dikkat çekmeyecek bir durumda belki 5 inç, tablete gerek kalmaz diye düşünüyorum..

• @terbiyesüzcanavar
    teşekkürler linkler için

benim araştırmalarım sonucu vardığım sonuç ipad ile iphone arasında ya da android ile çalışan bir telefon ile tablet arasında ekran boyutundan başka bir fark yok. bu sonuç doğru mu? değilse ne farklar var başka? tablet dizüstü bilgisayarın yerini tutabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraq901

@terbiyesüzcanavar
    teşekkürler linkler için

benim araştırmalarım sonucu vardığım sonuç ipad ile iphone arasında ya da android ile çalışan bir telefon ile tablet arasında ekran boyutundan başka bir fark yok. bu sonuç doğru mu? değilse ne farklar var başka? tablet dizüstü bilgisayarın yerini tutabilir mi?

dostum atom işlemcili win 7li tabletler de var piyasada, internet için bence uygun değil tablet kısaca, diğer multimediaları büyük ekran da oynatmak için iyi yarı yarıya laptopla farkı var misal çin mallarının

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.