Şimdi Ara

Smartphone yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Toshiba g500 kullaniyorum. 2 sorum olacak:
    1- internet explorer veya operadan ınternetteki yazı veya resimleri nasıl telefona indirebiliyoruz?

2- ınternetteki videoları core player ile nasıl açabiliyoruz. bir türlü beceremedim. url aç bölümüne adresi giriyorum birşey bulamıyor. tarayıcıdan cikmadan video göstermemi sağlayacak herhangi bir eklenti varmidir?

• 1 - Kaydetmek istediğiniz nesnenin üzerine tıklayıp ''save as'' yapıp kaydetmek istediğiniz klasörü seçip, isterseniz yeniden adlandırarak kaydediniz.

2 - Stream video izlemek için ''TCPMP codec pack'' yazıp netten aratınız. Bilgisayarınıza indirilen exe. dosyasını active sync. ile bağlıyken programın konumlandırıldığı hafızaya kaydediniz. Options içinden file assocaited seçeneğini tıklayarak kullanmak istediğiniz plug-in kutucuklarını işaretleyiniz. İçinde ''flv'' plug-in i yoksa ayrıca aratıp, belirttiğim şekilde yükleyiniz...
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,

1. konu ile ilgili: internette yön tuşlari ile dolaşırken sadece linklerine üzerinde işaretçi beliriyor, dolayısıyla resime tıklayıp save diyemiyorum.

yazı kaydetme ile ilgili de aydınlanmış değilim. tarayıcınin menüsünde sayfayi kaydet secenegi göremedim, metni kopyalayıp notepade yapıştırma olayı oluyor mu bilmiyorum.

2. konu ile ilgili: cihaza core player yüklü, flv desteği de var. bilgisayardan aktardigim videoları oynatıyor. sizin indirmemi söylediğiniz browser eklentisi mi yoksa bende mevcut bulunan oynatici mi. Eğer bendeki ise videoları nasıl görüntüleyeceğimi açıklar misiniz
  • arkadaşlar herhangi bir bilgisi olan yok mu. yardımlarınızı bekliyorum
  • Valla IE'den ben hiç resim indiremedim Opera'dan da her resmi indiremiyorum nedense. Sanırım resmin boyutlarından kaynaklanıyor. Genelde ufak resimleri kaydediyor örnek olarak 100*100 resmi kaydediyorum ama 1280*960 resmi kaydedemiyorum.

CorePlayer'ın online video özelliğiyle hiç uğraşmadım açıkçası. Tarayıcı için bir yama yok sanırım tarayıcıdan çıkmadan bu işi halledemezsiniz. Bazı programlar vardı youtube için ancak şuan da bu programlar yardımıyla girebilirmisiniz bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 10 Ağustos 2008; 1:55:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: danGerfuLL

Valla IE'den ben hiç resim indiremedim Opera'dan da her resmi indiremiyorum nedense. Sanırım resmin boyutlarından kaynaklanıyor. Genelde ufak resimleri kaydediyor örnek olarak 100*100 resmi kaydediyorum ama 1280*960 resmi kaydedemiyorum.

CorePlayer'ın online video özelliğiyle hiç uğraşmadım açıkçası. Tarayıcı için bir yama yok sanırım tarayıcıdan çıkmadan bu işi halledemezsiniz. Bazı programlar vardı youtube için ancak şuan da bu programlar yardımıyla girebilirmisiniz bilemiyorum.

vakit ayırdığınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.