arkadaşlar smf nasıldır kullanışlımı ? phpbb deki yedeklerimi smf ye kursam olurmu ? içindeki konular kalırmı smf mi iyidir phpbb mi ?
smf phpbbden daha guvenli diyorlar. soyleyenlerin yalancisiyim
phpbb acık var smf uzmandır phpbb ye göre ama vbulletin kral tek kelime acıksız celik bir duvardır ama sana önerim smf dir msn den desek isteye bilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: ASi_YORUMCU
phpbb acık var smf uzmandır phpbb ye göre ama vbulletin kral tek kelime acıksız celik bir duvardır ama sana önerim smf dir msn den desek isteye bilirsin
yokya "AÇIKSIZ" diyosan ztn bilmiyosun sen olayı ciger
ama ewt smf phpbbden gerçekten daha iidir
Smf Güselde Sabır İşi Beğenmezsin Bir Süre Sonra Beğenirsin Sonra Tekrar Beğenmezsin UZar Gider.:D Ben Suan Vbulletin e geçitm 1.5 ay once fln dı heralde:D
Smf Güsel Forum Sistemi 1.Vbulletin 2.Smf 3.Phpbb 4.Mybb 5.Ipb
bak vbulletin de katien acık yoktur 3,6,0 rc1 kullanıyorum smf ise vbulletinden düşük phpbb den yüksektir ama acık vardır phpbb de olan acık kadar degil
quote:
Orjinalden alıntı: ASi_YORUMCU
bak vbulletin de katien acık yoktur 3,6,0 rc1 kullanıyorum smf ise vbulletinden düşük phpbb den yüksektir ama acık vardır phpbb de olan acık kadar degil
güzelim "vbulletin de katien acık yoktur" diye bişi yok bi kere öle olsa bile "çelik duvar ASLA hacklenmez" diye bişi olamaz adam alır 600 dolara keyloggerı çakar makinana yine hackler abimler satıyo mesela MCafee Kapersky Norton fln hiçbirine yaklanmaz ama dediin de yannış açık var hadi kal sağlıcakla
tarattırdım browserım 12 enjoy 4 normal 1 fatal açık buldu nese ama haklısın çok güzel vbulletin bi phpbbde arattığımda 30dan fazla fatal çıkıyo bazen
Smf kullanıyorum vbulletin tek geçerim ama eğer foruma lisans parası ödemem diyorsan Smf kur derim üzerinde çok kolay bi şekilde oynanılabiliyor önü açık bir yazılım...
tarattırdım browserım 12 enjoy 4 normal 1 fatal açık buldu nese ama haklısın çok güzel vbulletin bi phpbbde arattığımda 30dan fazla fatal çıkıyo bazen
bakın 3.6.0 rc1 kullanıyorum bugune kadar hiç bir acık tespit edilmedi
dj.asi.yorumcu@gmail.com ekledim senin kini buda benim ltfen bu konuda konualım
Nerden indirriz bu SMF'yi smf icin template leri nereden buluruz?
GEÇENLERDE PHPBB FORUMUM VARDI ÇÖKETTİLER BUNU BAHSETMİŞTİM KONULARDA AMA YEDEĞİNİ ALMIŞTIM ÜYELİKLER KONULAR VB...
AMA SMF KULLANIYORUM tek kelimeyle dehşet fakat eski bilgilerimi aktaramadım smf ye
herhalde uyuşmuyoooo.
Template nasıl yukleniyor bu SMF'ye Tema kısmında Sunucudaki Dİzinden yukle diyorum Başarıyla yuıklendi diyor. Fakat bu templati bir yerde bulupta aktif hale getiremiyorum...???