Şimdi Ara

Smile Deluxe | Smile 2 (2024) | Parker Finn | Naomi Scott (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle bir nane anlaşılmayan filmlere ayar oluyorum. Nereye varmak, ne anlatmak istiyorsunuz kardeşim? Ne gerçek, ne değil hiçbir şey belli değil. Bunun üzerine kafa yoralım merak edelim mi istiyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İzlenebilir bir film kötü değil.

• Halâ izleyemedim bu ikinci filmi. İlki baya iyiydi.

Edit: Yorumumu alttaki mesajda yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Mart 2025; 3:37:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Altyazılı izleyebildim ben de yeni daha hocam. Mini sürümde birden fazla spoiler açılmama sorununu yıllardır düzeltmedi forum ekibi. Altta tek spoiler ile yetineceğim. Araç sürerken fake Gemma'nın olayı devralmış gibi yapmasına yönelik çıkmazı şu caps ile özetliyorum:
    Smile Deluxe | Smile 2 (2024) | Parker Finn | Naomi Scott

Lewis ile Skye nereden tanışıyorlar derken ilerleyen dakikalarda okuldan arkadaş olduklarını epey geç anladık. Ayrıca filmde nihai açıdan ihale bu kıza kalıyor onu anladık da, iğneci Morris'e ne oldu? O da mağdurdu sözde zira.

Final sahnesinde mikrofonu suratına sokarak basit şekilde filmi tamamlamaları ne kadar kalite içeriyor emin olamadım? Bana kötü izlenim bıraktı.

Tek başarılı yanı final sahnesinde şu açıdan:
    Herkes Skye yine bireysel olarak başka bir insana laneti aktaracak derken oysa ki Skye izleyen binlerce kişiye bulaştırdı sahnenin ortasında laneti. O final sayesinde eğer gelirse 3. film daha eğlenceli olabilir.
    Tabi bu final öncesinde kız o sahneye nasıl geldi? Annesi falan yaşıyordu tekrar? Birçok soru var.

Final noktasından bir tık önceki sahnede CGI abartılı yaratık çıkması sahnesi Substance filminin final sahnesi ile muadil bayalıkta bence. Hiç yakışmamış. Bağlamından koptu gitti o kısım.

6/10 puan çalışır benden, o da ilk filmin ortaya attığı konu hatrına.

Prompterın durması sahnesi de Reis'i hatırlattı.
    Smile Deluxe | Smile 2 (2024) | Parker Finn | Naomi Scott

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Mart 2025; 3:40:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Edit: Hocam mini yerine mobil sürümü kullansanız daha iyi olur. Smile Deluxe | Smile 2 (2024) | Parker Finn | Naomi Scott 

Evet Substance filminin malum sahnesine benziyor. Bunu aylar önce Batman'le yazışırken ben de söylemiştim. Yaratık kullanılan renk yüzünden vs ilk filmdeki ürkütücülüğe sahip değildi.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    İğneci Morris de filmin büyük çoğunluğu gibi bir hayal ürünü, bir halüsinasyon sanıyorum. Batman'le olan yazışmalarda öyle olduğuna kanaat getirmiştik ama sonradan Filmler ve Filimler kanalının yaptığı eleştirel parodideki değerlendirmedeki farklılık biraz kafamı karıştırmıştı. Orada gerçeklik başka bir noktada bitiyordu. Ama bana bu karakter gerçekdışı gibi geliyor. Çünkü mantıken düşünürsen bir şey yaşamışsın travma kim seni bir otel odasında görüp numaranı tespit edip gizli numaradan seni bulup sana bunu anlatacak ki? Bunun olasılığı nedir? Yok gibi bir şey. Zaten tedavi için çağırdığı yerde de yok oluyor dilkat edersen zaten sonrasında kızımız sahnede uyanıyor, iblisi bedenine alıyor orada. O kısım gerçek. Demek ki Morris tamamen bir hayalî karakterdi.

Ben 3. filmi nasıl yapacaklar onu çok merak ediyorum. Bird Box (2018) ya da The Happening (2008) gibi bir şey olacak herhalde tabii daha travmatik daha kanlı daha vahşi. Ama bu kadar çok ölümü anlatabilmek için halüsinasyon olaylarına çok fazla girip bir karaktere çok fazla yoğunlaşmamaları lazım. Bilmiyorum nasıl anlatırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Mart 2025; 11:54:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.