< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Smile Deluxe | Smile 2 (2024) | Parker Finn | Naomi Scott (2. sayfa)
-
-
Hocam spoiler için spoiler butonunu kullanabilirsiniz. Hatta kullanırsanız daha iyi olur. Spoiler sözcüğünü görsek bile gözümüz kayıyor. Şahsen filmi henüz izlemedim ama kesinlikle izleyeceğim. Sürprizin kaçmasını istemem.
İyi forumlar.
-
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
'Smile 2' hasılatı dünya çapında 80 milyon doları geçti.
Filmin bütçesi 28 milyon dolardı.
-
Selamlar,
Web browser üzerinden spoiler kullanımı ile ilgili bir seçenek çıkmıyor.
Nasıl kullanılabileceği hakkında bir bilginiz var mı acaba?
-
Selamlar. Mesaj yazdığınız alanın hemen solundaki artı (+) butonuna tıklayın. Açılır listeden üzerine çizik atılmış göz simgesine tıklayın. Size gri renkte bir mesaj alanı çıkaracak. Bunun içine yazdığınız her mesaj, gönderildikten sonra spoiler kutusu içinde yer alacaktır.
Bu forum 20 yıldan fazladır bir sürede hizmet verdiği için yıllar geçtikçe eski web sayfalarından yenilerine birden geçmediler. Yamalı bohça gibi bir taraftan eski sisteme bir şeyler ekleyip çıkardılar bir taraftan patlayan kısımları onardılar. Artık mesaj yazarken bazen forumun eski sürümündeki mesaj yazma paneli çıkıyor. Orada bildiğiniz spoiler butonu filan yazıyor, eski sistem. Bazen de şu yeni butonlar çıkıyor, bu da yeni sistem yeni tasarım. Açıkçası eskisini ben daha çok seviyorum, daha basit, daha anlaşılır, bazı yönlerden daha kolay. İkisinin de avantajları ve dezavantajları var tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 31 Ekim 2024; 16:51:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkür ediyorum.
Tıklamadığım daha doğrusu altından menü çıkacağını tahmin etmediğim bir burası kalmış, sayenizde öğrenmiş oldum.
Ve kesinlikle katılıyorum, web sürümü bir türlü tam oturmadı. @Kartal Göz
Bu arada filmi sinemada seyretmiştim.
Naomi Scott müthiş bir performans sergilemiş.
Ray Nicholson tam "armut dibine düşer" misali, babasından müthiş bir gülümseme miras almış.
İlk filme kıyasla daha az gizemli ama yükselen bütçenin katkısıyla daha yüksek görselliğe sahip bir film olmuş.
Son zamanlarda can çekişen türün iyi örneklerinden biri.
Ancak benim açımdan keyif kaçıran birkaç nokta vardı, onlar da altta;
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.İlk filmde anlatılan geçiş hikayesi değiştirilmiş. Artık taşıyıcının laneti devretmesi için yeni taşıyıcı önünde intihar etmesi gerekmiyor, yeni taşıyıcının önünde travmatik bir şekilde ölmesi lanetin transferi için yeterli. Bunu da lanetin/canavarın! kendini transfer edebilmesi için travma geçirmiş/geçiren kişilere ihtiyaç duymasına bağlamışlar. Bir de adına ne derseniz deyin, ister gerçek formu olsun, ister ana karakterin halüsinasyonunda olsun, canavarın canlı forma dönüştürülmesini sevemedim. İlk karşılaşmalarından sonra seyrettiğiniz her sahnenin aslında delirme evresi olduğu filmin sonunda daha net vurgulanabilirmiş. Keza filmin ters köşesi bir anlamda kafa karışıklığına da yol açıyor ve o vurucu etki daha sonra geliyor. Devamı için bırakılan açık kapı müthiş bir esneklik de sunuyor; Bakalım bu lanet sadece bir taşıyıcıya mı geçebiliyor yoksa aynı anda birden fazla kişiye de transfer olabiliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 1 Kasım 2024; 14:50:12 >
-
Rica ederim.
Filme gelirsek halen daha izlemedim, sanırım sinemada izlemeyeceğim malum ortamlara düşünce bakacağım.(Aslında böyle kaliteli yapımları desteklemek gerek ama neyse) Demek ki filmin fragmanından görüldüğü ve ilk filmin devamı olduğundan aradaki sır perdesi kalktığı için aynı korkuyu verememiş beklediğim gibi. Gerilimden kastınızın korku olduğunu düşünüyorum. İlk film korku konusunda gerçekten muhteşemdi ve beğenme sebeplerimden en önemlisiydi. Birkaç gün etkisinde kalmıştım. Korkudan öte çok vurucuydu da psikolojik olarak. Bunu da kesinlikle izleyeceğim. Bu arada Ray Nicholson hakikaten de babasına inanılmaz benziyor. Siz söyleyene kadar fark etmemiştim. Babasının oğlu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
19 Kasım'da dijitalde.
-
Filmi malum ortamlarda görüyorum ama altyazısı yok henüz. ( 2)
-
Çeviri işi bitmiş resmen. Üstüne google translate çeviri dolu. Geçen Alien Romulus için indirdim. Sahne gereği " kaçın " diyor. google translate koşmak diye çevirmiş. Hönkürttü gece gece Eskiden olsa az çok editler kendim için ayarlardım. Şimdi hiç uğraşamıyorum. Sildim filmi
Program ile çevirilip editlendiği notunu eklemişler. Idarelik kullanılabilir şimdilik.
www.opensubtitles.orgAltyazılar Smile 2 - Altyazılar türkçe 1CD srt (tur)https://www.opensubtitles.org/tr/subtitles/12849468/smile-2-tr
-
Eyvallah ama sabredemeyip internetten sitelerden birinden izledik. Yoksa altyazı hazır olsa hemen çekecektim bir 4k.
Bu arada evet böyle makine çevirileri çok rezil olabiliyor. Çok denk geldim. Özellikle bir sözcüğün birden fazla anlamı varsa makine haliyle ilk anlamı olanı seçiyor ve saçmasapan bir çeviri çıkıyor ortaya. Makine çevirisi olayının boku çıktı. Eskiden böyle salakça şeyler görmezdik. Hayır makine çevirisi olduğunu da yazmıyor çoğu kişi. Bazen altyazısıyla izlediğine pişman oluyorsun.
Filme gelirsek açıkçası ben ilk filmden daha çok etkilenmiştim. Tamam bu da iyiydi ama ilk filmin etkisi daha başkaydı, daha vurucuydu. İlk defa böyle bir şey izlediğimden olabilir. Zira bu şey tekrar edince artık aynı hissiyatı vermiyor, en iyi ihtimalle sadece buna yaklaşabiliyor. İlk filmdeki pek çok şeyin tekrarı bu filmde de olduğu için aynı etkiyi görmedim. (Zaman kavramının, algıların bozulması vs) Tamam bu korku filminin teması gereği bunlar illaki olacak ama
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Aynı ilk filmdeki yanıltıcı telefon araması sahnesini buna da koymazsın be kardeşim. Bunda Gemma'yı aradığını Gemma'nın onu affettiğini barıştığını filan sanıyor ama uzun bir aradan sonra gerçeği aracını sürerken öğreniyor. Hatta araçta olduğunu sanıyor her şey halen onun zihninde olmuş bitmiş. İlk filmde de karakter psikoloğunu aradığını sanmıştı, psikoloğuyla konuşurtuğunu sanarken aslında gerçekten psikoloğu ona telefonla dönüş yaptığında karşısında pis pis bir sırıtan suret görmüştü. Hatta ilk filmde bir de sahte bir arama sahnesi vardı ek olarak neyse bu sahneyi aynı şekilde koymaları filmin etkisini söndürdü en azından o sahnenin. İlk filmin etkisini 2 gün yaşamıştım, bunu ise bugün uyur yarına unutmuş olurum.
Filmi izlerken sağolsun bizimkilere filmi açıkla vs derken biraz içine de edildi. Yani tam konsantre olamadım açıkçası ama yine de çoğunu anladım.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Paul Hudson ve bizim Skye hatunu sevgiliylermiş anladığım kadarıyla. İkisi araçta giderken yolda kavga ediyorlar, kokainini çekmiş olan Skye'ın kafası güzel bir şekilde direksiyona müdahalesiyle araç yoldan çıkıyor ve uçuyorlar bir yere. Skye ağır yaralı bir şekilde kurtuluyor ama sürücü Paul orada can veriyor. Ben baştan bu trafik kazasıyla filmin başındaki trafik kazasının bir bağlantısı var sanmıştım değilmiş. Lewis Fregoli'ye bu travma nasıl bulaştı anlamadım yani zincirin illaki bir halkası ama neyse. Fregoli de yüzünü iyi dağıttı ama yine de ölümü çok basit kaldı sanki suratı dağıldı diye bir insan hemen öylece ölmez beya. Film algı bozukluğuna ve zaman kavramına dolayısıyla ters köşelere oynadığı ve bunu da kurguyla yaptıkları için bazı noktalarda kafam karıştı. Muhtemelen bir daha izlersem anlarım ancak yine de soralım. Gerçeklik tam olarak nerede bitti ve nerede başladı. Başladığı yeri kaçırdım kurgu biraz kafa yaktı. Olay yoğunluğu olunca ipin ucunu kaçırdık.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Filmin bir noktasında karakterimiz evine giriyor sonra dans grubundan bir yığın insan görüyor sırıtan suratlarla. O sırada o halüsinasyonlarla kafa derisini göreceğimiz şekilde saçını yoluyor, kafasını vuruyor ve bayılıyor. Sonra bir hastanede gözünü açıyor. Annesi var yanında onunla tartışıyor sonra o gülen suratı görüyor yine, annesi kendini öldürüyor sonra bir bakıyoruz ki annesini o öldürmüş. Hastaneden bir şekilde kaçıyorken yolda Gemma'yı görüyor aracına biniyor sonra bir bakıyoruz ki aslında Gemma yanında değil o da o yaratığın bir işi. Kendisine yardımcı olacağını düşündüğü bilinmeyen numaradan arayan hastabakıcı adam güya ona yardım edecek. Onu dondurucuda bırakıyor ve yok oluyor. O sırada bizim kızla malum varlığın psikolojik savaşı devam ediyor. Bir bakıyoruz ki kızımız sahnede yine ve bu varlık ile uğraşıyor ve psikolojik olarak artık ona teslim oluyor ve bu varlık yeni konağına geçiyor. Sonra sahnede kızımızı yavaşça ayağa kalkıp sırıtırken görüyoruz. Demek ki buraya kadar olan her şey tamamen yanılsamaydı. Annesini öldürmemişti annesi de sahnedeki diğer binlerce seyirci gibi oradaydı. Ama son yanılsama nerede başladı, son gerçeklik tam olarak nerede bitti? Bir diğer soru
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bu varlık travmalarla bulaşıyorsa son Skye'ın son ölüm hareketini binlerce insanın gözü önünde yapması sahnedeki binlerce insanın aynı anda travma geçirmesine sebep olmadı mı? Hatta bu şeyi kameralar çekti belki milyonlarca insanca görüldü? Hadi kamera görüntüleri neyse de bu şey o koltuklardaki binlerce insana mı musallat oldu şimdi? Kafamda deli sorular. Neyse iyisiyle kötüsüyle film fena değildi, üzmedi ama ben yine de daha iyi bir yapım olmasını temenni ederdim. 7/10.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Kasım 2024; 0:49:20 >
-
Filmi izledim. Tamamen katiliyorum yorumunuza. Benim icin puani 5/10
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya hadi devam filmini yaptın da bari farklı orijinal korkutma sahneleri koy değil mi. Telefon sahnesini tekrar etmenin anlamı yok mesela. Farklı şekillerde tedirgin et, korkut, devam filmini yedirirsin ama yine yok. O yönden tekrara düşmüş. Tam da dediğim gibi filmin etkisinin ertesi güne kalmıyor, geçiyor ama ilk film böyle değildi.
Üşenmeyip Ekşi'deki tüm yorumları okudum. Bu filmi her nedense millet daha çok beğenmiş hatta devam filminin ilk filmden daha iyi olduğu nadir filmlerden diyenler de var. Bizim gibi ilk filmi daha çok beğenenler azınlıkta. Bir de hiçbirini beğenmeyen tayfa var o ayrı.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bazıları da bu "her şey yanılsama mıydı, rüya mıydı?" kısmını sevmemiş. 1 saatlik rüya-hayal mi olur, seyirciyi enayi yerine koymuşlar demişler ki haklı olduklarını söyleyebilirim. Yanılsama 1 saat filan süremez bu ucuzluktur. Ben de pek sevemedim açıkçası. Dediğin şey mantıklı geldi bu arada 30. dk olabilir. Eğer 30. dakikadan başlıyorsa o zaman Ekşicilerin dediği gibi yanılsama 1 saat değil 1.5 saat oluyor. Çünkü filmin kendisi zaten 2 saat 10 dk. 10 dk credits desen 2 saat film işte. Yani 1 saat 30 dk boyunca film bizi bunlar rüyaymış, hayalmiş diye keklemiş o zaman. Tamam ilk filmde de yanılsamalar vardı ama bir yanılsama filmin çoğunluğunu kaplamıyordu. Gerçek ve yanılsamayı seyirci rahatça ayırt edebiliyor, edemese de birkaç dk sonra öğreniyordu zaten. En uzun süren yanılsama da ilk filmin sonundaki o bizi ters köşeye yatıran baraka sahnesindeydi. Biz bu karı tam kurtuldu tam iblisi yendi derken hop o sahne farklı şekilde tekrar ediyordu aslında yenilen bir iblis yoktu ortada. Bak o sahne tekrarı en fazla 10 dk filan almıştır. 1.5 saat nerde, 10 dk nerde. Hakikaten bir ucuzluk hissiyatı veriyor. Ekşiciler kusura bakmasın. Ve evet aynen öyle oluyor 2 gün bile dayanamış oluyor karakter. Yani buna çok lafım yok, karakter zaten aşırı hassas, bu sanat sepet tayfa biraz hassas olabilir. Bir de zaten korkunç bir kaza atlatmış hali hazırda zaten travması var bir şey diyemem zaten eski bir madde bağımlısı da ayrıca ama yani filmin %75'ini de halüsinasyon yapmazsın be kardeşim. O zaman o bilinmeyen numaradan SMS atıp duran, o iblisten nasıl kurtulabileceğini anlatan hasta bakıcı adam da mı yanılsamaydı acaba? 30. dakikadan sonra ortaya çıktıysa o da yanılsama. O zaman çok saçma oluyor. Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Orada olaylara şahit olan kişi o Fregoli adlı torbacı mıymış? Ona dikkat etmedim ama sanki çocuğun yüzü bana farklıymış daha genç biriymiş gibi geldi. Neyse. Evet o polis elemana nasıl bulaştığını biliyorum karı ilk filmde polisin gözü önünde kendini benzin ya da gazla yakıyordu. Zaten bu filmin başında dışarda yanan bir insan halüsinasyonu görmesinin sebebi de buydu. Ama karakterimiz soğukkanlılığı ve adrenalin yüklü olması sebebiyle iplemedi tepki vermedi. Neticede polis olduğundan ne cinayetler, ne suçlar görmüş, kendisi de zaten korku ve heyecan içinde, az sonra suç da işleyecek bunun da kendisinde yaratacağı bir adrenalin bir gerilim var. Zaten cinayet işlemek onun işi değil ama kurtulma için göze almış. Yani karakterin o an yaşadığı tüm karışık duyguları adam o anda yüklenmiş o yönden o sahneyi sevdim. Feda etmek ve bu iblisi sektirmek için de suçluları tercih etmiş. Bu yönden de mantıklı bir hareket. Ama işte o hesapta olmayan torbacıyı gördüğün orada mantıklı davranmadı. Aslında onu orada infaz etseydi o iblis başkasına bulaşmayacaktı. Torbacı eninde sonunda zaten ölecekti ama en azından iblisi bulaştırmayacaktı. Her halde sadece mermi manyağı yapacağı için tekrardan kendisine geçmezdi zira planında bu iblisi geçireceği kişiyi de infaz etmek vardı. Bu arada adam pisi pisine öldü be. Hem iblisten kurtuldu hem 2 pisliği yok etti ama boşu boşuna öldü orada. Filmde biraz fazla mı jumpscare vardı yoksa bana mı öyle geldi.Bu arada jumpscare sahneleri için şey demişler.Jumpscare'lar insanı anlık zıplatıp sonra gülümseyerek yanınızdakine bakmanıza sebep olabilir, malum insan davranışı. Sinema salonları malum, yan koltuktaki kankinize gülmeniz gülümsemeniz tam da filmin size yaptırmak istediği şey vs.
Yani açıklama mantıklı gibi görünse de net bir şekilde politik, pazarlamacı açıklaması gibi geldi yani bana pek samimi gelmedi. Çünkü korku filmleri denilince jumpscare'ların artık bir ucuzluk olarak görüldüğü korkutmanın bir hilesi olduğu aslında gerçek anlamda bir korku bile olmadığı kabul edilmiş durumda. Yani hikaye. Bir kere herkes filmleri sinemada izlemiyor ya da her filmi sinemada izlemiyoruz. İkincisi insanların davranışları farklı farklıdır, herkes jumpscare gördükten sonra yandakine bakmaz, gülmez, gülümsemez. Bir kere yanımızda insan olacağının garantisi yoktur. Belki ben tek başıma izledim evde ya da sinema salonunda belki tektim, yan koltuklar boştu belki. Dolu olsa bile ben neden tanımadığım birine bakıp gülümseyeyim ki. Tam bir pazarlama cümlesi. Ha fikir gerçekleşse güzel olurdu, güzel düşünülmüş derdim de bu genel geçer bir şey değil. Her koşulda işlemez hatta çoğu koşulda işlemez.
Neyse her şeyi konuştuk şunu da konuşalım. Açık bırakılan kapıya bakılırsa belli ki 3. film de gelecek gibi duruyor. Parker Finn, Testere serisiyle özdeşleşen James Wan olma yolunda gibi geldi bana ama Testere serisi her ne kadar çok fazla uzatılan bir seri olsa da yapısı gereği daha fazla filme uzatılabiliyordu. Ama Smile öyle değil, her yeni filmde etkisini olayını hızla kaybediyor. Yani 3. film gelirse tam bir gazı kaçmış kola, gazoz olacaktır. Bir tat var ama kesinlikle içmek isteyeceğimiz içsek de keyif alabileceğimiz bir film olmayacaktır. Belli ki yine tekrar edecek pek çok şey. Orijinal korku sahnesi tasarlaması çok zor. Tekrar edince de korkutmuyor. Zaten ilk filmin olayı jumpscare olmadan da yavaş yavaş korkutabilmesiydi, piskolojiye oynuyordu.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.3. film gelirsek bu iblis pandemi gibi yayılacak belli ki. Toplu intiharlar filan görebiliriz. Şu ana kadar hep tek tek öldürüp ondan ona sıçradı ama bu sahne eğer ki devamı gelirse toplu ölümler göreceğimizi gösteriyor. Sanmıyorum ki 1000 kişiyi tek tek nasıl öleceklerini göstersinler. Onca insanın arasından sadece tek bir kişiyi kurban seçer mi onu da bilmiyorum ve sanmıyorum. Bu koşullarda devam filminin gelmesini istemem ama hikâyeye noktayı koyacaklarsa ve kesinlikle devam ettirmeyeceklerse 3. filmi çeksinler. Çünkü artık iş korku filmi olmaktan çıkıyor.
Bu arada son
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.iblisin Skye'ın vücudunu dikişlerinden yarıp içinden çıktığı sahne bana The Substance (2024) filminde Elizabeth'in malum sahnelerini anımsattı. Yani aynı yıl aynı aylarda çıkmamış olsalar derdim ki bu sahne The Substance'a gönderme olmuş ya da The Substance buna gönderme yapmış ama filmler çok yakın zamanlarda gösterime girdikleri ve prodüksiyonları hemen hemen aynı zamanlarda olduğu için bu mümkün değil. Anca aynı CGI ekibinin aynı iki projeyi birden yapması lazım ki böyle bir şey olsun o da imkansız. Yine kıyaslamadan edemeyeceğim ilk filmin iblis sahnesi yine bundan daha iyiydi, daha korkutucuydu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Kasım 2024; 11:37:47 >
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.öyküyü geliştirmemişler. ikinci filmi çekiyorsan senaryoda kafa patlatmalısın yoksa kendini tekrar edersin. film malum ortamlara düştü -
Kesinlikle haklısın. Üstüne bir şey eklememişler. Filmin tek olayı farklı bir atmosfer katmasıydı. Millet sanırım en çok bunu sevmiş, bir de başroldeki kızın yaşadıklarının anlatılmasını, işte ebeveynleri tarafından sömürülen genç ünlüler vs. Ama ilk filmin o daha karanlık ve dehşet verici atmosferini tercih ederim şahsen.
Kesinlikle katılıyorum. Sadece değişiklik yapmışlar kurguda o kadar. Birebir aynı öncekinin. Doğru düzgün bir açıklamadan yok tam neyin olduğunun. Skye çok güzel ama.
Puanım 10/7.3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 22 Kasım 2024; 22:26:18 >
Normalde seni rahatsız etmeden bunu paylaşıp geçecektim ama elemanın yaptığı çıkarım dikkatimi çekti. Tamamını izlemem dersen 9. dakika 11. saniyeden itibaren bakabilirsin. Bu da biraz mantıklı geldi ama bilemedim. Yine de senin söylediğin daha mantıklı gibi.
Filmler ve FilimleryoutubeKorku filmi tarifinin verildiği, SMILE 2 adlı yapımın eleştirel parodisi sizlerle. Keyifli seyirler ve iyi eğlenceler canlar. Seviliyorsunuz. #smile2 #korkufilmi #horror 🔔ABONE OLMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYIN CANLAR 🔴Instagram: https://www.instagram.com/filmlervefilimler 🟣https://discord.gg/WhRQ7bZ 📬Contact: filmlervefilimler@gmail.com ►ELEŞTİREL PARODİLER: https://youtu.be/4I4iTvn1K9Y?list=PLJc89agZ0QizMSKCMpIqCWntaY2d5jyxD ►NEDEN EFSANE SERİSİ: https://youtu.be/D2AQLj12taI?list=PLJc89agZ0QiyfifeJ9dZTMNEOazOt1xXn ►NEDEN KESTANE SERİSİ: https://youtu.be/nnSkGevpwn4?list=PLJc89agZ0Qiy2CYHDg1nQ61yUNziveY2G ►HİLE WEB SERİSİ: https://youtu.be/SThze8RBWsE?list=PLJc89agZ0QizXn80gjD29L6MQn1RNSP8C ♦♦Filmler ve Filimler kanalında her hafta vizyona girmiş bir yapımın Eleştirel Parodisi yer alır. Bu parodilerin sonunda FİLM(iyi) FİLİM(kötü) anlamına gelen ibareler dile getirilir. Senin beğendiğin yapımı biz beğenmemiş veya tam tersi durumlar oluşabilir. Dünya farklı insanları barındırdığı için güzel bir yerdir.♦♦ ▶Filmler ve Filimler (Movies and Moovieez) is a Turkish entertainment platform. We produce movie parodies to make people smile. Film (Movie) is the grade that we gave to "good" productions. Filim (Mooovie) is the grade that we gave to "bad" productions. Charlie Chaplin logo means "Movie" and Hitler logo means "Mooovie". Watch it, like it, share it !https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=8EUaBm1wQ3Y
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Kasım 2024; 22:33:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kontrolden ziyade bu bir irade savaşı. Aslında ilk filmin sonunda daha kısa süreli olacak şekilde bunu bir plot twist olarak gördük. Karakter iblisi yenecek gibiydi. Hatta gerçekten alt etti sandık. Ama baktık ki olay böyle olmamış iblis oyununu oynayıp konağını kandırarak çaresizlik hissini vermiş ve tamamen ele geçirmişti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X