*Kampanya dahilinde indirimli olarak sunulan KABLOSUZ MODEM talep edenlere 24 ay boyunca ayda + 2,5 TL, kablolu modem talep edenlere 24 ay boyunca ayda + 1,5 TL faturalandırılacaktır. Belirtilen indirimli/ücretsiz sürelerden sonraki aylık ödemeler seçilen paketin aylık paket fiyatı üzerinden faturalandırılacaktır.
bir dost kampanya kosullarını iyi okuyun yeni abone olacaga bir ay ücretsiz yok
Arkadaşlar hepimizin zaten interneti olduğuna görewww.internettasi.com sitesinden smile 'a geçmek daha mantıklı değilmi???? Zira bu sayede bildiğim kadarıyla AKTİVASYON ücreti ödemiyoruz.
Ayrıca oradaki ücretler daha mantıklı geldi bana. Bu konuyu derinlemesine araştıran arkadaşlar varsa bi yardımcı olsunlar lütfen. TTNET aboneliğini iptal ettirip geçmek mi daha hesaplı yoksa internetini taşı sitesinden geçmek mi?
Birde son olarak internetini taşı sitesinden geçişlerde dost tavsiyesi yapılabiliyormu?
internetinitaşı ile bir dost aynı anda kullanılmıyor. internetinitaşı için zaten ttnet'i iptal etmek gerek.mesela bizim evde 2 tane sabit hat vardı.boşta kalmayım diye ttnet'in baglı olmadıgı diger sabit hat için smile işlemlerini başlattım (8ocak tarihinde) ve aktivasyon almadılar bu şekılde olunca adı internetinitaşı oluyormuş.smileadsl hemen aynı gün içerisinde baglandı , bende o anda turktelekom'a gidip , diger sabit hat ile ttnet'i tamamen iptal ettirdim.
smile'ı 2009 Nisan'dan beri kullanıyorum ve bir sorun bile yaşamadım. tavsiye edilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme