Hikaye IPT Torrent davetiyesinin gelmesiyle başladı , mevcut 1mbit yetmeyeceği için alternatif ucuz çözümler araştırıldı. 2 haftalık araştırma sonunda , TTNET 1mbit sınırsız abonelikden , Smile ADSL 4mbit sınırsız aboneliğe geçiş yapmak için ; 2 adet ISS arası geçiş formu + nüfus cüzdanı fotokopisi sitede belirtilen adrese gönderildi.( 3.yöntem ) internetinizi taşımak için Smile size 4 yöntem sunuyor ; ( yada öyle olduğunu iddaa ediyor ! )
1 - Çağrı merkezi yoluyla ( arıyorsunuz size kargoyla form gönderiyorlar sizde formu doldurup tekrar geri gönderiyorsunuz ) 2 - Bayi Yoluyla Başvuru ( bayiye gidip formu dolduruyorsunuz ) 3 - Kargo Yoluyla Başvuru ( formun çıktısını alıp , doldurup , kargo ile gönderiyorsunuz ) 4 - Posta Yoluyla Başvuru ( formun çıktısını alıp , doldurup , posta ile gönderiyorsunuz )
ben : Tarafımdan gönderilen ADSL taşıma formları elinize ulaşdımı acaba ? smile : Konu ile ilgili bilgi aktarılabilmesi için smile adsl aboneliğinizin bağlı bulunduğu telefon numaranızı alan kodu ile birlikte tarafımıza iletmenizi rica ederiz. ben : Tabiki , 0212 - abc ab ab smile : Mail içeriğinde iletmiş olduğunuz telefon numarası üzerinde smile adsl kayıt bulunmamaktadır. ben : Beni yanlış anladınız TTNET abonesiyim ve , SMILE ADSL abonesi olmak için başuvuru formlarını adresinize gönderdim , elinize ulaştımı diye sormuştum... smile : Aktarmış olduğunuz belgelerin kontrol edilebilmesi için smile adsl aboneliğinizin bağlı bulunduğu telefon numaranızı alan kodu ile tarafımıza iletmeniz ile yardımcı olabiliriz. ben : Bu mesaj sonunda şunu anlıyorumki Smile ADSL destek hizmeti benim abone olmamı istemiyor ! smile : Aboneliğinize ait talep etmiş olduğunuz işlemler için irtibat bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz. ben : Bu bilgilerin hepsi ve mevcut adsl bilgilerim gönderdiğim formda zaten mevcut smile : - 2 saat sonra ben : sadece size gönderdiğim evrakları dikkate alıpda beni yanlışlıkla Smile ADSL 'i yapmayın yeterli. smile : Tarafımıza iletmiş olduğunuz bilgiler dikkate alınmaktadır.
Gönderdiğim formların durumunu sormak için bile abone olmak zorunda olduğum bir ISS'den koşarak kaçmayı tercih ettim , Smile ADSL' de dakika 1 gol 1 şeklinde yaşanılan bu hadiseyi paylaşmak istedim sadece. Yok illaki abone olacam ben diyorsanız Çağrı merkezini arayıp onları meşgul edin ! sakın ola daha basit ve kullanışlı yöntemleri denemeyiniz ... Şimdilik TTNET diyoruz ve kazıklanmaya devam ediyoruz.
2 yıldır smile kullanıyorum sözleşme kargo ile gelmişti imzaladım kurye geri götürdü modemim gelmeden internet açılmıştı modem geldi kullanmaya başladım 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.bazı temsilciler evet ezbere konuşuyorlar ama hepsi öyle değil sizin şansınıza garibim belkim daha yeni başladı işe hoş görmek lazım...ama genelleme yapmayım işini iyi yapanda çok...
ping değerim yüksek diye mail attım , 1 saat sonra bağlantım gitti.sonra pingim düzelmiş olarak tekrar bağlandım.ertesi günde telefonla aradılar bağlantı dumunuz nasıl diye , bende düzeldi dedim. smile dan beklemediğim bi hızdı açıkçası , ttnet şirketinden alışmışım yavaş çözümlere
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme