Şimdi Ara

Smile Adsl Kota Aşımındaki En Yüksek Ücret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Smile Adsli 8 aydır kullanıyorum. 8 mbps e kadar 4gb kotalı kullanıyorum fakat her ay bunu kotayı fazlasıyla aşıyorum Bu ay kotama baktığımda 275gb falandı Her ay 63tl ödüyorum ama en azından hızım hiç düşmüyor bu güzelliği var. Bu Ocak ayında yine aştım ama smile adslin kendi sayfasındaki kota aşım ücretlerine bakınca dudağım uçukladı Yeni en yüksek kota aşım ücreti 135tl Acaba eski abonesi olduğumdan dolayı 63tl gelmeye devam mı edecek yoksa yeni ücret üzerinden mi gelecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: onur_03

Selam Dostlar

Smile Adsli 8 aydır kullanıyorum. 8 mbps e kadar 4gb kotalı kullanıyorum fakat her ay bunu kotayı fazlasıyla aşıyorum Bu ay kotama baktığımda 275gb falandı Her ay 63tl ödüyorum ama en azından hızım hiç düşmüyor bu güzelliği var. Bu Ocak ayında yine aştım ama smile adslin kendi sayfasındaki kota aşım ücretlerine bakınca dudağım uçukladı Yeni en yüksek kota aşım ücreti 135tl Acaba eski abonesi olduğumdan dolayı 63tl gelmeye devam mı edecek yoksa yeni ücret üzerinden mi gelecek?

Ocak faturanız geldi mi,durum nedir onur_03 kota aşım ücreti yüksek mi? Ögrenmek de fayda var.

• baban kıracak seni
  • Benim de 7gb olmuş tam yüklenecektim download'a bir baktım 135 tl yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Benim de 7gb olmuş tam yüklenecektim download'a bir baktım 135 tl yazıyor.

Geçmiş olsun ,limitsiz tarifenin %25 den fazla olmaması gerekmiyor mu? 8 mb limitsiz tarife 109 lira degil mi?
  • ttnette %25 olayı var ama smileda ayrı tarife yapmışlar 135 tl.
  • quote:

ttnette %25 olayı var ama smileda ayrı tarife yapmışlar 135 tl.

iyiki söylediniz ben de SMİLE ADSL kullanıyorum bunu ögrenmekte fayda var.
  • Tabi ki yüklenirsiniz sonra 135 tl için aile içi kavga bile çıkar :)
    Yalnız youtubedan video izledim ay ortası 7 oldu 4 gb kota ile ne yapılır?
  • quote:

Tabi ki yüklenirsiniz sonra 135 tl için aile içi kavga bile çıkar :)
    Yalnız youtubedan video izledim ay ortası 7 oldu 4 gb kota ile ne yapılır?

Limiti korumak çok zor en iyisi limitsiz tarife yalın adsl 59 lira 8 mb ve 25 akn .
  • 8 mbite kadar hız 4 gb kotalı smiladsl kullanıyorum. bugün kotaya baktım 8 gb ı geçmişim bu saatten sonra download yapsam faturam ne olur. yapmasam ne olur.
  • yapmazsan bilmemde yaparsan zorlarsan 135 diyolar
  • Ben modemi kapattım rezalete bakın ay sonuna kadar internetsizim.
  • İşte büyük süpriz! 28 şubatta müşteri temsilsici bana eski üye olduğumu, en çok 61 lira ödeyeceğimi söyledi. Ben de o halde tavana ulaştım biraz download yapayım dedim, eleman da tabi yapabilirsiniz farketmez dedi. Bu ay tam 135 lira geldi. Aradım, ses kaydını dinleyin dedim karşıdaki kız alakasız şeyler söyledi bana. İlk fırsatta kapatıyorum, artık mahkeme dava uğraşacam bu adamlarla.
  • Hortlatmış gibi olacağım ama gerçekten son durum nedir?
    Smile adsl var 4 gb limitli 8mb hızında. 4 gb aşıyorum ve bu ay 89TL + 10 TL diye fatura görünüyor... Ne oluyor anlamadım... Yardımcı olur musunuz,?

Limit aşımının maks. değeri nedir .
  • 4 gb kota mı olur ya herhal sadece mail atıp gönderenler içindir yoksa artık sayfaları açsan gezsen okadar tutar...

online dizi izliyorum günde rahat 5-10 gb arası oluyor zaten her ay mutlaka 150-200 arasi download keşke 100 gb yapsalarda herkese uygulasalar şu akn yi en azından idare eder bide 25 te uyguladılar bu ay bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

4 gb kota mı olur ya herhal sadece mail atıp gönderenler içindir yoksa artık sayfaları açsan gezsen okadar tutar...

online dizi izliyorum günde rahat 5-10 gb arası oluyor zaten her ay mutlaka 150-200 arasi download keşke 100 gb yapsalarda herkese uygulasalar şu akn yi en azından idare eder bide 25 te uyguladılar bu ay bana

Yau hocam kaçak kullanıyorum neti. Adamın bi kaç şifresine daha ulaştım. Sonra kotasına bakayım dedim ben girdim gireli 10 GB altında değil. Bu ay 99 lira borç görünyor yazık günah o yüzden dedim... Yoksa netim yok benim ... wınn kullanıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.