Şimdi Ara

Smile ADSL maceram başlamadan bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Smile ADSL 1 hafta önce başvuru yapmıştım. (30 Temmuz da. 31 temmuzda durumunu sordum. Abonelik ilemim yanlış numara üzerine başlatılmış numaramı değiştirdim ve internetimin bağlanmasını bekliyorum. Pazartesi, Salı,Çarşamba ve perşembe hergün aradaığımda yarın gün içinde internetiniz aktif olacaktır deniliyordu. Dün aradığım zaman internetimin bağlanmama sebebinin santralden kaynaklandığını söylediler. Ben de bugün telefon santralini aradığımda herhangi bir bağlantı talebinin gelmediğini belirtttiler.
    Ben de tekrar smile ADSL'i aradım ve durumumu sorup iyice detaylı araştırdığımda henüz başvurumun yapılmadığını öğrendim. Görevli acilietimi ileteceklerini söyledi, ben de bana hergün aynı seylerin söylendiğini ve smile ADSL başvurumunu iptal edilmesini istedim. Başvurumu iptal ettirdim. Görevli smile adsl'i aradığım için teşekkür etti. Ben de bir daha aramayacağıma emin olacaklarını söyledim.

Böyle bir hizmet anlayışına bannn.

• şansızlık mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftv

Smile ADSL 1 hafta önce başvuru yapmıştım. (30 Temmuz da. 31 temmuzda durumunu sordum. Abonelik ilemim yanlış numara üzerine başlatılmış numaramı değiştirdim ve internetimin bağlanmasını bekliyorum. Pazartesi, Salı,Çarşamba ve perşembe hergün aradaığımda yarın gün içinde internetiniz aktif olacaktır deniliyordu. Dün aradığım zaman internetimin bağlanmama sebebinin santralden kaynaklandığını söylediler. Ben de bugün telefon santralini aradığımda herhangi bir bağlantı talebinin gelmediğini belirtttiler.
    Ben de tekrar smile ADSL'i aradım ve durumumu sorup iyice detaylı araştırdığımda henüz başvurumun yapılmadığını öğrendim. Görevli acilietimi ileteceklerini söyledi, ben de bana hergün aynı seylerin söylendiğini ve smile ADSL başvurumunu iptal edilmesini istedim. Başvurumu iptal ettirdim. Görevli smile adsl'i aradığım için teşekkür etti. Ben de bir daha aramayacağıma emin olacaklarını söyledim.

Böyle bir hizmet anlayışına bannn.

sen alalhin sevgili kuluymussun..
    dua et hatta 2 rekat namaz kil. ben 2 yil once 1 yil taahutlu uye omustum..
    o 1 yili ne kadar anlatsam az yasanmasi gerek.. sende oyle tahutlu felan olsaydin yanmistin..

gec ttnete.. sorun kalmasin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.