Şimdi Ara

smile dan bomba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar malum akk biz smileciları da vurdu. dün geceden beri hızım yükselmemişti. müşteri hizmetlerine en sonunda ulaşabildim. neyse önceden 8 mbps olan hızımı 6 mbps ye çıkarmış. şimd tekrar arayacağım. ama işin ilginç olan yanı müşteri hizmetlerine dedim her ay böyle aramam mı gerekiyor? ve bana olan cevabı

evet hızınızın düştüğü her ay aramanız gerekiyor. taahhüdüm bitsin hemen ttnet e geçeceğim. en azından onlarda bu şekilde sorunlar olmuyor.

• sizde modemdeki değeri mi 1 mbite düşürüyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

sizde modemdeki değeri mi 1 mbite düşürüyorlar ?

evet 1 mbit e düşürüyorlar. sanırım işlemi manel yapıyorlar.

neyse müşteri hizmetlerini tekrar aradım. önceki mh hızımı 6 mbite sabitlemiş. şimdi mh ise 8 mbit e sabitledi.

bu mh ye sordum her hız dşümden sonra aramam mı lazım diye. bu da hayır kesinlikle gerek yok sistem otomatik yükseltmesi lazım dedi.

:D
    kendileri bile sistemlerinden haberi yok. ne diyebilirim ki

• ondan kaynaklı demek, ttnette modemdeki hız hiç değişmiyor.Sanırım arka planda bir filtre uygulayarak 1 mbite düşürüyorlar ve ay başı tekrar hızlar yükseliyor.Sizde ise direk gelen hız 1 mbite düştüğünden yükseltmek için tekrar aramak gerekiyor çünkü tamamen düşürüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

merhaba arkadaşlar malum akk biz smileciları da vurdu. dün geceden beri hızım yükselmemişti. müşteri hizmetlerine en sonunda ulaşabildim. neyse önceden 8 mbps olan hızımı 6 mbps ye çıkarmış. şimd tekrar arayacağım. ama işin ilginç olan yanı müşteri hizmetlerine dedim her ay böyle aramam mı gerekiyor? ve bana olan cevabı

evet hızınızın düştüğü her ay aramanız gerekiyor. taahhüdüm bitsin hemen ttnet e geçeceğim. en azından onlarda bu şekilde sorunlar olmuyor.

Aman kardesim ttnet ten uzakdur baska saglayicilara bak
  • Bizde modemdeki değerlerde düşüyor evet.
  • allah kahretsın benım yukselmedı 3 gundur tam 14dk.13 sanıye arama yaptım sımdı kımse telefona bakmadı bu saate calısanlarımız baska müsterilere hızmet vermektedir diyo yalan ya bu saatte kımı bukadar bekletırler ? bukadar meşgul olamazlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de saçmalamaya başladı hız akk öncesi 1.1mb hız görürken 700k oldu şimdi max
  • http://www.speedtest.net/result/1931625126.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent35220 -- 4 Mayıs 2012; 14:46:17 >
  • Up Stream

956 (Kbps.)

Down Stream

12283 (Kbps.)

Modem sayfasında bu değerler görünmekte, 8mb e kadar 12gb limitliden yararlanıyorum. Bu hız daha yüksek değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Up Stream

956 (Kbps.)

Down Stream

12283 (Kbps.)

Modem sayfasında bu değerler görünmekte, 8mb e kadar 12gb limitliden yararlanıyorum. Bu hız daha yüksek değil mi?

evet değerler iyi ama kotalıymışın.
    12 download, 1 de upload vermişler sana.
  • http://www.speedtest.net/result/1933218530.png
    hızım iyice düştü
    modem değerleri bu ama
    DSL Hızı: 799/8187kbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent35220 -- 5 Mayıs 2012; 10:36:54 >
  • Aradım iyice konustum düzelttiler.kademe kademe düzeltiyolar birşeyler falan. 2 yaptı 4 yaptı 6 yaptı ardından 8'e sabitledi hızı şuan sıkıntı yok gibi
  • http://www.speedtest.net/result/1937224349.png
    bugün tel ettim 444 ile nihayet görüştüm ama sonuç aynı
  • yılbaşından beri 8mbit sınırsız hattımı 24mbit olarak kullanıyordum taaki geçenki saldırıya kadar..ondan sonra akk 1mbit e düştü şimdi 8mbit ama indirmeyi bıraktım. 24ten 1 e düşünce bunalıma giriyor insan
  • arkadaşlar ttnetteki olay smilede de geçerli mi, yani akk aşınca 3-4 mbit arası bi hıza mı düşüyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

yılbaşından beri 8mbit sınırsız hattımı 24mbit olarak kullanıyordum taaki geçenki saldırıya kadar..ondan sonra akk 1mbit e düştü şimdi 8mbit ama indirmeyi bıraktım. 24ten 1 e düşünce bunalıma giriyor insan

maşallah hıza bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

yılbaşından beri 8mbit sınırsız hattımı 24mbit olarak kullanıyordum taaki geçenki saldırıya kadar..ondan sonra akk 1mbit e düştü şimdi 8mbit ama indirmeyi bıraktım. 24ten 1 e düşünce bunalıma giriyor insan

maşallah hıza bak

valla aynen öyle.

ttnet 8mbitlileri 24 e çıkarında smile da çıkardı otomatik....ne güzel 2,2-2,4 mbit le indirme yapıyordum çok güzeldi işte ama güzel günler bitti maalesef.
  • başlığı açan arkadaş:
    yahu ttnet e geçecem demişsin. yahu hepsi aynı alt yapıyı kullnaıyor. hepsi aynı.
    anlayamadın mı hala.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.