Şimdi Ara

Smile internet hat döşeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gün önce d-smarttan bir yalın internet paketine geçtim. Daha önce evimde telefon yoktu ve tabii ki telefon hattımda yok. Acaba bu d-smart bana internet hattı döşicek mi? Bilgisi olan yardımcı olursa çok iyi olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dsmartta sabit bir fiyat olmadıgında kesin bilgiyi muş. hizmetlerinden yaptıgında abonelik numarana gore ogrenebilirsin. normalde 10 yada 15 tl aylık alıyorlar yalın ucreti olarak benim bildigim.

bende almak istiyorum da ordan biliyorum :) yalın ucreti odemen almayı basarıcam inş
  • Ama benim bahsettiğim şey kablolar. Evimde telefon kabloları yok. Onlar döşüyor mu acaba?

• döşemiyor bina girişinden siz çekiyorsunuz
  • Normal telefon hattı döşenidek değil mi? Ve tahmini ne kadar tutar?

• Binanın alt kısmına telefon hizmeti türk telekom tarafından getirilmedimi?
  • Bizim sadece sokakta var. Eskiden telefon vardı. Sonra o eve gelen kablo koptu. Bizde telefonu kapatmıştık zaten. Şimdi o kopuk kabloya ek yapılabiliyorsa öyle yapabiliriz. Yoksa ben bu işi elektriçiyle halledemez miyim?

• Sisteme göre değişir bilemiyorum bölge telekomla iletişime geçmek gerekiyor
  • Benim telefon kablosu yalın internet kablosu işlemi görücek. Telekomla alakası olucağını sanmıyorum. D-smart ile görüştüm, elektrikçi dedi. Yarın bakıcam. Yinede eyvallah. Sağolasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.