icra takibi yapıldısya ve gerçekten haklı olduğuna inanıyorsan git onada itiraz et, yoksa gelir yaparlar haciz sende internetten yaptığın itirazlarınla kalırsın.
ama söliyim itirazını haksız bulurlarsa %40 oranında icra inkar cezasıda yersin :) + mahkeme vekalet ücreti + masraflar + icra alacağı + icra faizi + icra masrafları :) sana geldiklerindeki haciz masraflarını bile alırlar
arkadaşlar organize olma gibi bir durum var mı şimdi?
quote:
Orijinalden alıntı: jxoch
icra takibi yapıldısya ve gerçekten haklı olduğuna inanıyorsan git onada itiraz et, yoksa gelir yaparlar haciz sende internetten yaptığın itirazlarınla kalırsın.
ama söliyim itirazını haksız bulurlarsa %40 oranında icra inkar cezasıda yersin :) + mahkeme vekalet ücreti + masraflar + icra alacağı + icra faizi + icra masrafları :) sana geldiklerindeki haciz masraflarını bile alırlar
şu anda icra işlemi yok.ama avukatlık bürosundan arada bir sms geliyor. artı sözleşme imzalamadım.yinede icraya verebilirler mi?
Maalesef bende bunlara abonelik onayı verdim vermez olaydım. Daha ilk aydan 2 fatura kestiler bunlara ne yapmaya çalışıyor akıl-sır erdiremedim
quote:
Orijinalden alıntı: metalmen
Maalesef bende bunlara abonelik onayı verdim vermez olaydım. Daha ilk aydan 2 fatura kestiler bunlara ne yapmaya çalışıyor akıl-sır erdiremedim
btk'ya şikayet ve tüketici hakem heyetine gidebilirsiniz. smile haksız kazanç için kurulmuş.forumları ve interneti araştırırsan binlerce şikayet, haksızlık(hırsızlık)yapan bir aydın doğan kuruluşu olduğunu göreceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: ramboizci
bugün btk'yada şikayet ilettim.bakalım nasıl sonuçlanacak. internette bayağı bi mağdur kişiler var,anlaşılan aydın doğan'a devleti soyması bile yetmemiş.milletin cebine gözü dikmiş.
hala bir cevap gelmiş değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme