Şimdi Ara

smile sahtekarlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • icra takibi yapıldısya ve gerçekten haklı olduğuna inanıyorsan git onada itiraz et, yoksa gelir yaparlar haciz sende internetten yaptığın itirazlarınla kalırsın.

ama söliyim itirazını haksız bulurlarsa %40 oranında icra inkar cezasıda yersin :) + mahkeme vekalet ücreti + masraflar + icra alacağı + icra faizi + icra masrafları :) sana geldiklerindeki haciz masraflarını bile alırlar
  • arkadaşlar organize olma gibi bir durum var mı şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jxoch

icra takibi yapıldısya ve gerçekten haklı olduğuna inanıyorsan git onada itiraz et, yoksa gelir yaparlar haciz sende internetten yaptığın itirazlarınla kalırsın.

ama söliyim itirazını haksız bulurlarsa %40 oranında icra inkar cezasıda yersin :) + mahkeme vekalet ücreti + masraflar + icra alacağı + icra faizi + icra masrafları :) sana geldiklerindeki haciz masraflarını bile alırlar

şu anda icra işlemi yok.ama avukatlık bürosundan arada bir sms geliyor.
    artı sözleşme imzalamadım.yinede icraya verebilirler mi?
  • Maalesef bende bunlara abonelik onayı verdim vermez olaydım. Daha ilk aydan 2 fatura kestiler bunlara ne yapmaya çalışıyor akıl-sır erdiremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalmen

Maalesef bende bunlara abonelik onayı verdim vermez olaydım. Daha ilk aydan 2 fatura kestiler bunlara ne yapmaya çalışıyor akıl-sır erdiremedim

btk'ya şikayet ve tüketici hakem heyetine gidebilirsiniz.
    smile haksız kazanç için kurulmuş.forumları ve interneti araştırırsan binlerce şikayet, haksızlık(hırsızlık)yapan bir aydın doğan kuruluşu olduğunu göreceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramboizci

bugün btk'yada şikayet ilettim.bakalım nasıl sonuçlanacak.
    internette bayağı bi mağdur kişiler var,anlaşılan aydın doğan'a devleti soyması bile
    yetmemiş.milletin cebine gözü dikmiş.

hala bir cevap gelmiş değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.