Şimdi Ara

smile sahtekarlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 yılı sonlarında smile adsl bağlattım.2011 başında devamlı bağlantı sorunları nedeni
    ile müşteri hjizmetlerini arayarak iptal ettirdim.fakat fatura gelmeye devam edinde tekrar müşteri hizmetlerini aradım
    iptal olmadığını söylediler ve akılları sıra 2 adet faturayı ödememi, ve tekrar aramamı istediler.
    duruma itiraz ettim,önceki görüşmenin kayıtlı olduğunu söylesemde,duymazdan geldiler ve
    haciz ile tehdit ettiler.bu arada fatura sayısı 4'e çıktı.bende tabikide kanunsuzluk yaptıkları için ödemedim.
    birkaç defa avukatlık bürosundan sms geldi.forumlardan verilen btk sitesinden abonenin telefonla yaptığı iptal işleminin uygulanmak zorunda olduğunu öğrendim.
    ayrıca not olarak belirtmek isterim ki smile adsl ile herhangi bir sözleşme imzalamadım.
    hukuk bürosundan 2 hafta önce yine sms geldi.
    evet arkadaşlar kısaca böyle.şimdi bu sahtekarları, kime nereye şikayet edecem.

• tuketici.btk.gov.tr

ye ayrıntılı birşekilde yazarsan tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

tuketici.btk.gov.tr

btk'ya yazarsam tamam olurmu?
    başka işlem yapmama gerek varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramboizci

quote:

tuketici.btk.gov.tr

Alıntıları Göster
    bende de aynı şikayet smile talk olayında var..5 ay önce aradım abone olmak istiyorum diye, adamlar sistemde sorun var yeni abone alamıyoruz düzeldiğinde sizi arayacağız ve aboneliğinizi başlatacağız dediler..5 ay oldu ses seda yok..sonra online hizmetlere tesadüfi bir baktım ki faturalar kesilmiş..arıyorum böyle böyle diye tamam iptal edeceğiz diyip oyalıyorlar..3 haftadır uğraşıyorum...taahüt bitsin neti de kapattıracağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

bende de aynı şikayet smile talk olayında var..5 ay önce aradım abone olmak istiyorum diye, adamlar sistemde sorun var yeni abone alamıyoruz düzeldiğinde sizi arayacağız ve aboneliğinizi başlatacağız dediler..5 ay oldu ses seda yok..sonra online hizmetlere tesadüfi bir baktım ki faturalar kesilmiş..arıyorum böyle böyle diye tamam iptal edeceğiz diyip oyalıyorlar..3 haftadır uğraşıyorum...taahüt bitsin neti de kapattıracağım..

Alıntıları Göster
    ADSL kullanacaksınız TTNET kullanın yan firmalar üyelik iptali ve sorun çözümü konusunda çok daha fazla sıkıntılı.ttnette muhattap daha çabuk bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: FX4100

ADSL kullanacaksınız TTNET kullanın yan firmalar üyelik iptali ve sorun çözümü konusunda çok daha fazla sıkıntılı.ttnette muhattap daha çabuk bulursunuz.

Alıntıları Göster
    Bende 6 ay oldu hala kapattıramıyorum. Bugün aradım müşteri hizmetlerini hala yok iptal kaydı alıcaz 72 saat te geri döneceğiz diye beni oyalıyorlar. 2 ay önce Abone merkezlerine gittim kayıt aldıklarını söylediler ama kimse aramadı. Mahkemeye kadar gitmeyi düşünüyorum paraları geri alabilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suleyman_TR -- 12 Mart 2012; 16:10:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Suleyman_TR

Bende 6 ay oldu hala kapattıramıyorum. Bugün aradım müşteri hizmetlerini hala yok iptal kaydı alıcaz 72 saat te geri döneceğiz diye beni oyalıyorlar. 2 ay önce Abone merkezlerine gittim kayıt aldıklarını söylediler ama kimse aramadı. Mahkemeye kadar gitmeyi düşünüyorum paraları geri alabilmek için.

demek ki tek sıkıntı bende veya konuyu açan arkadaşta değilmiş... nasıl bir yaptırım uygulayabiliriz? örgütlensek?

edit: bakın baya sıkıntı yaşayan var ki basit te olsa site bile açılmış..

http://smiledankurtul.150m.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 12 Mart 2012; 16:28:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Suleyman_TR

demek ki tek sıkıntı bende veya konuyu açan arkadaşta değilmiş... nasıl bir yaptırım uygulayabiliriz? örgütlensek?

edit: bakın baya sıkıntı yaşayan var ki basit te olsa site bile açılmış..

http://smiledankurtul.150m.com/

Alıntıları Göster
    Bunlara dur diyecek hiçbir kurum yokmu?.. Nasıl bu kadar pervasız olup haksız kazanç elde ediyorlar anlamak mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpceren -- 12 Mart 2012; 17:05:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpceren

Bunlara dur diyecek hiçbir kurum yokmu?.. Nasıl bu kadar pervasız olup haksız kazanç elde ediyorlar anlamak mümkün değil.

Alıntıları Göster
    bende bunlardan kurtulmak için uğraşıyorum.aman bulaşmayın bunlara.kurtulması çok zor.
    sinir hastası eder bunlar adamı.hergün sövüyorum bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun85 -- 12 Mart 2012; 18:46:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

bende bunlardan kurtulmak için uğraşıyorum.aman bulaşmayın bunlara.kurtulması çok zor.

Alıntıları Göster
    belki ihtiyacı olan olur.smile iptal formu
    http://smileadsliptalformu.blogspot.com/2010/07/smile-adsl-iptal-formu.html

• quote:

Alıntıları Göster
    ben dilekçeyi yazdım yolladım.. size de koyayım dilekçeyi..

• quote:

Alıntıları Göster
    bugün btk'yada şikayet ilettim.bakalım nasıl sonuçlanacak.
    internette bayağı bi mağdur kişiler var,anlaşılan aydın doğan'a devleti soyması bile
    yetmemiş.milletin cebine gözü dikmiş.
  • quote:

ben dilekçeyi yazdım yolladım.. size de koyayım dilekçeyi..

Alıntıları Göster
    karşında muhattap bulamadığın telefonla hizmet veren bir firmaya bulaşılmayacağını anlamış oldum.ama biraz geç oldu tabii.

• quote:

quote:

tuketici.btk.gov.tr

Telekominikasyon ile ilgili tüm denetlemeleri bilişim ve teknoloji kurumu yapar. Fiyat onaylamadan, cezai işlemlere kadar herşey BTK'ya yani Bilişim ve Teknoloji Kurumu'na aitç

Aslında bu şikayet sayfası daha güzel. T.C kimlik numaranla üye oluyordun. Şikayet sitesi gibi şikayetlerini önerilerini çok güzel takip edebiliyordun. Ben bir iki şikayet ve öneride bulunmuştum.

Çok faydalı güzel birşeyler yapmışlardı. Ama sağolsun anonymous diye bir hacker topluluğu btk nın şikayet sitesini hackledi. Bizim bilgiler falan gitti.

Buradan anonymouse a teşekkürlerimi iletiyorum. Çok iyi yaptınız. İfade özgürlüğünü protesto amaçlı yapılan saldırının ceremesini biz çektik sayenizde.

Site hacklenince şikayet sayfasını düzenlediler böyle birşey yaptılar. Artık ne yazdın ne yaptın takip edemiyorsan sadece şikayetini yazıyorsun gönderiyorsun o kadar.

Ama hizmet olarak aynı. Şikayetleri tek tek okuyup ilgileniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

quote:

quote:

tuketici.btk.gov.tr

Telekominikasyon ile ilgili tüm denetlemeleri bilişim ve teknoloji kurumu yapar. Fiyat onaylamadan, cezai işlemlere kadar herşey BTK'ya yani Bilişim ve Teknoloji Kurumu'na aitç

Aslında bu şikayet sayfası daha güzel. T.C kimlik numaranla üye oluyordun. Şikayet sitesi gibi şikayetlerini önerilerini çok güzel takip edebiliyordun. Ben bir iki şikayet ve öneride bulunmuştum.

Çok faydalı güzel birşeyler yapmışlardı. Ama sağolsun anonymous diye bir hacker topluluğu btk nın şikayet sitesini hackledi. Bizim bilgiler falan gitti.

Buradan anonymouse a teşekkürlerimi iletiyorum. Çok iyi yaptınız. İfade özgürlüğünü protesto amaçlı yapılan saldırının ceremesini biz çektik sayenizde.

Site hacklenince şikayet sayfasını düzenlediler böyle birşey yaptılar. Artık ne yazdın ne yaptın takip edemiyorsan sadece şikayetini yazıyorsun gönderiyorsun o kadar.

Ama hizmet olarak aynı. Şikayetleri tek tek okuyup ilgileniyor.

Alıntıları Göster
    Dostum bunlar tam bir dolandırıcı O..ç Benden D-smarttan fazladan 3 ay fatura aldılar.Ara ses kaydını al fazla faturalara dahil.Ondan sonra bu ses kaydını btk ya yolla.Bak nasıl yalvarıyorlar.İnsanlar nasıl zengin oluyor sanıyorsun milleti sömüre sömüre nasıl olsa bilmiyor etmiyor diyorlar.btk sitesinde sol taraftaki menüde şikayet et var oradan şikayet et 2 gün içinde dönüyorlar ben az çekmedim o zamanlar bilmiyorum yaşım 16 kaç ay uğraştım ve en sonunda hakkımı aldım.Şuanda d-smarttı 3 ay bedava kullanım hakkı kazandım.Fazla faturalara dahil.Hakkını sonuna kadar aramalısın.Müşteri hizmetlerini sıkıştır.Hattan ayrılmıycan de.Küfür et.Bağlanıyorsun.Anlıyorum beyfendi anlıyor.Bilgilerinizi kontrol ediyor.Soruyorum sen ne işe yarıyorsun bana diyor sadece bilgi verebiliyorum,diyorum ne işe yarıyorsun ilgilen anlıyorum şikayetinizin önceliğini öne aldım.72 Saatde dönüş yapılacak.72 saat oluyor 5 gün aramıyorlar.Kısacası MH Robot gibi.Ara söv gitsin.Anlıyorum der.Gerçe MH Çalışan ama sonuçta Doğan TVYi temsil ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExaltedTR -- 12 Mart 2012; 23:00:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ExaltedTR

Dostum bunlar tam bir dolandırıcı O..ç Benden D-smarttan fazladan 3 ay fatura aldılar.Ara ses kaydını al fazla faturalara dahil.Ondan sonra bu ses kaydını btk ya yolla.Bak nasıl yalvarıyorlar.İnsanlar nasıl zengin oluyor sanıyorsun milleti sömüre sömüre nasıl olsa bilmiyor etmiyor diyorlar.btk sitesinde sol taraftaki menüde şikayet et var oradan şikayet et 2 gün içinde dönüyorlar ben az çekmedim o zamanlar bilmiyorum yaşım 16 kaç ay uğraştım ve en sonunda hakkımı aldım.Şuanda d-smarttı 3 ay bedava kullanım hakkı kazandım.Fazla faturalara dahil.Hakkını sonuna kadar aramalısın.Müşteri hizmetlerini sıkıştır.Hattan ayrılmıycan de.Küfür et.Bağlanıyorsun.Anlıyorum beyfendi anlıyor.Bilgilerinizi kontrol ediyor.Soruyorum sen ne işe yarıyorsun bana diyor sadece bilgi verebiliyorum,diyorum ne işe yarıyorsun ilgilen anlıyorum şikayetinizin önceliğini öne aldım.72 Saatde dönüş yapılacak.72 saat oluyor 5 gün aramıyorlar.Kısacası MH Robot gibi.Ara söv gitsin.Anlıyorum der.Gerçe MH Çalışan ama sonuçta Doğan TVYi temsil ediyor.

Alıntıları Göster
    Gerçektende toplu şikayet edelim arkadaşlar.İnsanları sürekli sömürüyorlar.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bende ayrılmayı düşünüyordum ama şu anda 8 mbit parasına 12 mbit + hız düşmede olmayınca devam edeceğim...16mbiti bir deneyecegim, bakalım hat kaldıracakmı, test edeceğim
    Sömürebildiğim kadar sömüreceğim bunları. Süründürdüler kaç gün, sırf teknik servise ulaşabilmek için hemde

smile sahtekarlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 13 Mart 2012; 0:40:33 >

• quote:

esasen toplu şikayet gibi bir çözüm bulabilinirse,bu sahtekarlıkların önüne geçilebilir.
    bu konuda deneyimli olanlar yol gösterebilir.binlerce mağdur var.mağdurların şikayetleri bir yerden yada belirli bir sistemle dava,şikayet konusu yapılabilirse
    olumlu sonuçlar alınabilir.
  • quote:

quote:

esasen toplu şikayet gibi bir çözüm bulabilinirse,bu sahtekarlıkların önüne geçilebilir.
    bu konuda deneyimli olanlar yol gösterebilir.binlerce mağdur var.mağdurların şikayetleri bir yerden yada belirli bir sistemle dava,şikayet konusu yapılabilirse
    olumlu sonuçlar alınabilir.

Alıntıları Göster
    bunlara bir dur diyen olmazsa daha çok başımız agrıyacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Hattori Hanzō

bunlara bir dur diyen olmazsa daha çok başımız agrıyacak

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende sizdenim Haramzadeler den kurtulmaya çalışıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.