Şimdi Ara

SmileADsl'den Hotfile.com'a erişim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
16.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu ile ilgili Smile Adsl mail attım. Bugün akşamüstü aradılar. Yarımsaat bir sürü şey denettirdiler. PING attırdılar. Modemi resetlediler. DNS Ne kullanıyorsunuz diye sordular. Tabii normale çektim. Open DNS ya da Google kullansam ondan diyeceklerdi. en son Tracert ile ulaşmayı denedik. Nslookup komutu ile DNS ne kullandığımı belgeleyip ekran çıktısı olarak gönderdim. İnceleyip döneceğiz dediler. Bakalım
  • aynı sorun hem işte hemde evde var ikiside smile adsl
  • quote:

Orijinalden alıntı: sty

Konu ile ilgili Smile Adsl mail attım. Bugün akşamüstü aradılar. Yarımsaat bir sürü şey denettirdiler. PING attırdılar. Modemi resetlediler. DNS Ne kullanıyorsunuz diye sordular. Tabii normale çektim. Open DNS ya da Google kullansam ondan diyeceklerdi. en son Tracert ile ulaşmayı denedik. Nslookup komutu ile DNS ne kullandığımı belgeleyip ekran çıktısı olarak gönderdim. İnceleyip döneceğiz dediler. Bakalım

hocam ne yapacaz bu lanet smile ile...
    hotfile.com sadece smileadsl de açılmıyo ama bunu gelde onlara anlat...
    anlatsakta sorunu bile anlamazlar bence anlasalarda anlamak istemezler gibi artık...
    napcaz bilmiyorum..
    bi arkadaş smile eski port mort bişeyler kullanıyolar diye olduğunu söyledi doğruluğu tarşılır.. eski portta ne ise tabi...

şu adamlara mail attığınızda burdaki başlığında linkini atın görsünler smileadsl abonesi olan herkesin bu durumu yaşadığını... yoksa üstlerine almazlar inanmazlar veya umursamazlar gibime geliyor...

• dün akşam müşteri hizmetlerindeki bayana durumu anlatamadım,tek bildiği ve söylediği "PC kaynaklı" kelimesi.
  • Bence bu problemi yaşayan herkesin SmileAdsl'e tek tek şikayet etmesi gerekiyor. Eğer şikayetler artarsa ilgilenmek zorunda kalırlar. Ben geçen gün mail ile başvurdum. Dün telefonla aradılar. Yarım saat telefonda uğraştılar. Olmayınca yapılan işlerin ekran görüntülerini alıp inceleyeceklerini söylediler. Bence şikayetler artarsa daha çok cevap vermek zorunda kalacaklar...

O yüzden şikayet etmeliyiz. Yalnız geri döndüklerinde Open DNS veya Google DNS kullanmadan işlemlerinizi yapın. Yoksa adamlara koz vermiş olursunuz

Birde SmileAdsl den aradıklarında yaptırdıklarını söyleyeyim. Hazırlıklı olun

1. Makinanızda başka DNS yazılı olup olmadığını sordu? O yüzden Otomatik DNS'i seçin
    2. Komut satırından "PINGwww.hotfile.com" komutunu çalıştırttı. Karşı tarafın cevap verip vermediğini görmek istedi.
    3. Modemi resetlettirdi. Modem kaynaklı mı diye.
    4.Komut satırından "tracertwww.hotfile.com" komutunu çalıştırttı. Trafiğin nasıl aktığını ve nerde kesildiğini görmek için.
    5. Son olarak komut satırından "nslookup" komutunu çalşıtırttı. Burada da makinanın kullandığı DNS'i görmek için yaptırttı. Otomatik DNS olursa Modemin IP'si çıkması lazım.
    6. Bütün bunların ekran görüntüsünü istedi.

Problem yaşayan arkadaşlar bunlara dikkat ederek smile adsl'e mail ve telefon yolu ile şikayet edebilirler. Birde sizlerde bu komutların sonuçları nasıl? Benimki aşağıda verildi.

tracertwww.hotfile.com

En fazla 30 atlamanın üstünde
    www.hotfile.com [74.120.8.77]'ye izleme yolu :

1 1 ms 1 ms <1 ms 192.168.1.1
    2 12 ms 11 ms 11 ms 213.243.9.5
    3 42 ms 47 ms 54 ms static.turktelekom.com.tr [212.156.37.77]
    4 175 ms * 13 ms static.turktelekom.com.tr [212.156.109.17]
    5 66 ms 83 ms 66 ms amsterdam-1--acb-t2-1.turktelekom.com.tr [212.156.102.9]
    6 63 ms 63 ms 63 ms ams-ix.eu.iptransit.com [195.69.145.137]
    7 142 ms 142 ms 140 ms te5-2.ny1.us.iptransit.com [204.26.60.198]
    8 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    9 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    10 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    11 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    12 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    13 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    14 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    15 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    16 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    17 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    18 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    19 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    20 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    21 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    22 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    23 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    24 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    25 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    26 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    27 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    28 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    29 * * * İstek zaman aşımına uğradı.
    30 * * * İstek zaman aşımına uğradı.

İzleme tamamlandı.

• ttnet ile de hotfile a bağlanılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

ttnet ile de hotfile a bağlanılmıyor.

Ne alakası var kardeş!
    Onlarca kişiye test ettirdim TTNET kullanan herkes ulaşıyo biz smile kullananlar ulaşamıyoruz!
    Seninki şahsi problem o zaman...
    Saçma sapan bu başlığa yazıyosun adamlara koz veriyosun!

Arkadaşlar smile adsl'e bilgi@smileadsl.com adresine bu sayfanın linkinide gönderin, herkesin hemfikir olduğunu görsünler...

Benim yolladığım örnek posta:
    Smileadsl 'den hotfile.com a bağlantı yapılamıyor.
    Kesinlikle dns vs ile ilgisi yok!
    TTNET kullananların hepsinde açılıyor!
    Zaten abonelerinizin çoğu size bildirmiş ama ilgilendiğiniz yok!
    Buyrun link ve ispatıhttp://forum.donanimhaber.com/m_38324547/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38359127

• şuan 11mart2010 13:55 itibariyle download yapabiliyorum ama kesin yine gidicek.. sizde durum nedir?
  • open dns vardı google dns yaptım girdim siteye 4 tanede download yaptım birde google dns deneyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

open dns vardı google dns yaptım girdim siteye 4 tanede download yaptım birde google dns deneyin bence

Kelalaka..... Sanki biz onları düşünemiyoruz!...
    Bizim denemediğimiz şey kalmamıştı.. Zaten şuan bağlanıyo hepsiyle.. Sana da bu bağlandığı vakit denk geldi ondan olsa gerek...
    Şuan itibariyle sorun yok yazdım zaten yukarda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: talyurt

quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

open dns vardı google dns yaptım girdim siteye 4 tanede download yaptım birde google dns deneyin bence

Kelalaka..... Sanki biz onları düşünemiyoruz!...
    Bizim denemediğimiz şey kalmamıştı.. Zaten şuan bağlanıyo hepsiyle.. Sana da bu bağlandığı vakit denk geldi ondan olsa gerek...
    Şuan itibariyle sorun yok yazdım zaten yukarda...

Sen düşün düşünme diye yazmadim zaten bunu oraya bende olanları yazdım
  • Çok şükür sorun düzeltildi sanırım.
  • bende de açıldı bir daha gider mi bilmem
  • Sorun düzeldi
  • Şu an sorun yok, giriliyor.
  • Zamanındada olmuştu böyle bir sorun.Smiledan dolayı olduğunu hiç sanmıyorum.Bende smile kullanıyorum ama hep açıktı hotfile bende..Bu sorun bölgeselde olabiliyor..
  • yahu bende r10.net girmiyor. şu işe bak ya.

ekleme: şimdi girmeye başladı. ama çok düzensiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 11 Mart 2010; 21:47:25 >
  • az önce smile'den aradılar beni,
    hotfile tarafından smile IP 'leri bloklanıyormuş.Bu site ile görüşmeler sonucunda bu sorun halledilmiş.Artık problem olmayacak şeklinde bilgi verildi bana...
  • şu an hotfile açılıyor ve hiç bir sorun yok, bu arada 1 aylık aboneliğim iki gün önce dolmuştu, bu sabah free user olarak dosya indirmek istedim ve ne göreyim, premium üyeliğim hala devam ediyor, ilk başta şu geçen 3-4 gün içindeki aksaklıktan dolayı süreyi uzatmış olabileceklerini düşündüm, ama premium üyelik bitiş tarihine baktığımda tarih 12 Nisan 2010 Pazartesi yi gösteriyor.
    benim gibi bunu yaşayan başka habersiz arkadaşlar olabilir, bir kontrol edin bence.!
  • Ben de Smile abonesiyim ve hala hotfile'giremiyorum,ne yapabilirim fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.