komiksin ! 1- premium üyeliğimi proxy üzerinden girecek değilim.. 2- proxynin premium üyelikler oturum açabilecekmisin de indirecek.. 3- proxy ile normal bağlantı hızında indirebilecekmisin sonuçta köprü... (ki zaten kullanmamda) 4- hiçbiriyle uğraşmaya gerek yok zaten problemi giderdiler....
Şuan tek bir altarnatifle erişe biliyorum hotfile'a hotfile.com yerine new.hotfile.com yazın smile kullananlar ben öyle yaptım açıldı download yaparken hep new eklemek zorunda kalıyorsunuz normal hotfile linkine şimdilik bunla girin ama bu sorunun en kısa zamanda düzelmesi gerek :(
Bende Bilecik'den smile adsl kullanıcısıyım bugün saat:15,16 itibariyle hotfileye giremiyorum dns 4.2.2.1 4.2.2.5 olmasına rağmen. Fakatwww.proksi.org adresi üzerinden siteye girdiğimde firefox tarayıcımla download edemedim fakat İDM kullanrak denediğimde dosyayı indirmeyi başardım. Arkadaşlara duyrulur. :)
Hotfilede Upload Sorunu yaşayan var mı beyler ?? upload yaparken durduk yere kesiliyor bağlantı bile gitmiyor sadece upload kesiliyor boyutu buyuk dosya uploadlayamıorum en fasla 50 60 mb uploadlayabiliyorum :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme