Şimdi Ara

-SMITE- LoL tarzında bir oyun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
16.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben smite online i kurdum ama sildim sonra tekrar kurmak istedim ama bu sefer oyun seçme kısmında simgesi gelmedi bir türlü kuramıyorum yardım ederseniz sevinirim.

Edit: Çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipâhi -- 28 Haziran 2012; 2:02:18 >
  • böyle bir oyunda nasıl böyle iğrenç bir kamera açısı olur? gelen gankleri/takım savaşlarını/arkandan gelen adamları vs. nasıl fark edeceksin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oww

aga key pls

13 tane 3..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reo*

Closed betadan çıktı mı bu ? En son closed betadaydı

İmzanı düzelt,imza kurallarını okuman imzanı düzenleme bundan sonra şikayetimi ilettim.

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=758491

Pencereyi kapa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

Orijinalden alıntı: Reo*

Closed betadan çıktı mı bu ? En son closed betadaydı

İmzanı düzelt,imza kurallarını okuman imzanı düzenleme bundan sonra şikayetimi ilettim.

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=758491

Pencereyi kapa ?

Mission completed, returning to HQ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodelero75

böyle bir oyunda nasıl böyle iğrenç bir kamera açısı olur? gelen gankleri/takım savaşlarını/arkandan gelen adamları vs. nasıl fark edeceksin ?

oyun betada.onun içinde çözüm bulurlar umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun beta key istemese indirip oynucam fakat betakey istediği için uzak durdum uzun zamandır takip ediyorum betadan cıktığı an başlayacağım inanın lol den daha cok zevk alıcaksınız.
  • Dere boyu bayıltır.
  • Betada Olan Eklesin Opturnz
  • kamera açısı iyi değil.
  • Yakında FPS'si de çıkar, kanas alıp, Baron'a gideriz.
  • Oynadim ve acikcasi o kadarda zevkli oldugunu dusunmuyorum. Daha gelismesi gereken bir oyun cunki hareketler ve skill kullanimi biraz uyduruk geldi. Ayrica konu yanlis yerde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azfendak

oyun beta key istemese indirip oynucam fakat betakey istediği için uzak durdum uzun zamandır takip ediyorum betadan cıktığı an başlayacağım inanın lol den daha cok zevk alıcaksınız.

Zaten ilk sen tavsiye etmiştin bize fakat closed betadaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodelero75

böyle bir oyunda nasıl böyle iğrenç bir kamera açısı olur? gelen gankleri/takım savaşlarını/arkandan gelen adamları vs. nasıl fark edeceksin ?

oyunda bazı komutlar var iste adam midden ayrıldı sağa geliyor sola gelir suraya gank buraya gank gibi ve loldeki calılık burda ara yollar oluyo ara yollarda düsman seni göremiyor ve cok iyi gank yapılıyo arkandan gelen adamı görmek içinse birazcık map bilgin olsun yeter mape bakınca hersey acık ve wardlar da var bu oyunda :) kamera açısıda oyuna göre mükemmel bence :)
  • elinde fazla key olan varsa ö.m ile yollayabilir mi ? googlede çok aradım da bitmiş bulamadım :/
  • arkadaşlar oyun hala closed beta'da . open beta değil ki şuan?

2. bişey daha oyun indirmesinde sorun var vistayken indirmiştim pc ye xp kurdum şuan indiremiyorum garipsedim beta key isteyenler. hunter gaming dağıtıyordu bi ara bir baksınlar oraya
  • betakey i olan varsa ve yollarsa sevinirim :)
  • Hort
  • Sağlam hort
  • Arkadaşlar smite online betaya girdi rahatca indirip oynaya bilirsiniz google a smite yazın homepage geliyo, Adım GameOfDead ekleyin skypedan oynarız. Konu yukarı çıksın diye yazıyorum :D ii forumlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.