Arkadaşlar ben own3d'deki streamlerde gezinirken birinin bu oyunu oynadığını gördüm, daha önce oynayan varsa deneyimlerini paylaşmasını rica ediyorum nedir bu oyun neyin fesidir ilk sizlerden duymak istedim. Oyunu bu bölümde sormamın sebebi league of legends oyununa benzemesi fakat dinamik olarak farklı olması. Oyunu daha önce oynamayan veya duymayan arkadaşlar aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
Link bulabilirmisin lolden %1000 daha güzel gözüküyor.
quote:
Orijinalden alıntı: BilalÜnal
Lol tarzı değilde Diablo tarzı diye biliyorum.
lol tarzı ama tps görüntüsü
mesajım bulunsun
quote:
Orijinalden alıntı: blu4yes
neden lol forumdasın ?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-47E8DEB22
quote:
neden lol forumdasın ?
Alıntıları Göster
Ne yani paralımı bu oyun :S ?
@Jungler sorunu anlayamadım kardeşim.
quote:
Ne yani paralımı bu oyun :S ?
@Jungler sorunu anlayamadım kardeşim.
Alıntıları Göster
oyun henüz betada ve keyle girip oynayabliyorsun bence aylık olmasa da satışı paralı olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-47E8DEB22
quote:
neden lol forumdasın ?
Alıntıları Göster
Farklı olduğu için denenebilir. Ama bu kamera açısıyla yaptığın takım oyunu en fazla Call Of Duty'deki kadar olur... Haritanın öbür ucundan haberin yok. Saçma olmuş TPS olayı. Yine de denemek isterim. Biraz araştırıp yorumlara filan bakayım.
quote:
madem lol'dan daha iyi burda işin ne diyo adam,hypocrite değil misin diyo? bu yozlaşmış dünyada öteki iki yüzlülerden biri değil misin diyo? anlamadınmı hala?
quote:
Orijinalden alıntı: Reqvhio
quote:
madem lol'dan daha iyi burda işin ne diyo adam,hypocrite değil misin diyo? bu yozlaşmış dünyada öteki iki yüzlülerden biri değil misin diyo? anlamadınmı hala?
Allahım :( . Bir oyun League of Legends den daha iyi yada güzel olması LoL u beğenmediğimi göstermez .
quote:
quote:
quote:
Allahım :( . Bir oyun League of Legends den daha iyi yada güzel olması LoL u beğenmediğimi göstermez .
Alıntıları Göster
'lol'dan %1000 kat daha iyi' gibi abartılı bir ibare kullanırsan, 'lol senin için dünyanın en kötü oyunu' anlamı bile çıkarılabilir
quote:
'lol'dan %1000 kat daha iyi' gibi abartılı bir ibare kullanırsan, 'lol senin için dünyanın en kötü oyunu' anlamı bile çıkarılabilir
Alıntıları Göster
aga key pls
quote: