Şimdi Ara

SMİTE ONLİNE BETA KEY ÇÖZÜMÜ ÇOĞALTIMI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
11.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde 3 tane beta key mevcut isteyen arkadaşlara verebilirim..
  • 3 Tane beta key'e ihtiyacım var elinde fazladan olan varsa verebilirmi ?
  • elinde fazladan key olan varsa bir adette bana verebilir mi ?

imtiyazking@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreYouKiddingMe -- 2 Ağustos 2012; 14:52:40 >
  • elimde keyler mevcut pm yani özel mesaj atmanız yeterli
  • Bana da bir key verebilirseniz çok iyi olur kardeşler :D
  • Key verebilecek arkadaşlar varmı brknsnmz@gmail.com yollarsanız çok sevinirim
  • pm atan herkese key gonderdim inş onlarda extra keyleri geri gonderirler bende başkalarına verebilirim. şuanda hala elimde keyler mevcut pm atanlara verebilirim ama once konuyu bi okuyun hangi şartlarda verdigimi anlayın
  • banada key göderebilrimisiniz
  • eyvallah key için, şimdi aktive ettim

gelecek keyleri de özel mesaj olarak ileteceğim sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada key göderebilrimisiniz
    schbilgi@hotmail.com
  • arkadaşlar elinde 1 tane fazla keyi olan banada yollasa ya ramazan ramazan ne sevaba girer:D
  • Ben tüm konuyu baştan sona okudum... Ve ısrarla keyi yine buradan istiyorum...Referralleri verme olayı beni kıllandırdı Elinde fazla smite beta key olan bir arkadaş benimle paylaşabilir. Bu arada ts ortamında bu oyun cok zevkli olur key oldugu zaman seve seve gelirim... Herkese iyi oyunlar
  • 1 Keyde Bana Lazım Oldu şimdi oyun iniyor denemek istiyorum FazLa oLanlar 1 Key verebilirmi Pm Yada maille Atabilir djl3al3y@gmail.com

TesekkurLer...
  • Key lazımsa soyleyin ayarlamaya çalışırım.
  • Konuyu açan arkadaşa PM gönderdim, ondan daha önce KEY gönderebilecek olan arkadaşa geriye dönüş yapacağım. İnternet Kafe personeliyim ve burada bir çok üyelik açacağız, Gelecek 3 Referans KEY'den 1 tanesini Kullanarak, 2 tanesini size gönderebilirim. 10 Üyelikten 20Key çıkar, en kısa zamanda sizden cevap bekliyorum.

alyuz99@gmail.com veya PM.
  • Mailini kontrol edersin gonderdim.
  • arkadaşlar beta key verebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: destanayhan

arkadaşlar beta key verebilecek olan var mı?

tamamdır arkadaşlar gerek kalmadı.betakey dağıtan bir siteden aldım.ihtiyacı olan varsahttp://www.gameitems.com/get-your-smite-closed-beta-giveaway-412.html adresinden alabilir son 253 key :D
  • quote:

quote:

arkadaşlar beta key verebilecek olan var mı?

tamamdır arkadaşlar gerek kalmadı.betakey dağıtan bir siteden aldım.ihtiyacı olan varsahttp://www.gameitems.com/get-your-smite-closed-beta-giveaway-412.html adresinden alabilir son 253 key :D

Teşekkürler ben de aldım sayende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nereata -- 13 Eylül 2012; 17:54:31 >

• banada key lazım 1 tane yardımcı olrmusunuz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.