Şimdi Ara

SMİTE ONLİNE BETA KEY ÇÖZÜMÜ ÇOĞALTIMI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
11.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

Orijinalden alıntı: Destroyer3000

tüm emeklerinden ötürü jasc1453e teşekkürü borç bilirim. Günlerce aradığım halde key bulamamıştım ancak sayesinde gayet keyifli bir oyuna katılım imkanı bulduk. Tekrar teşekkürler.

bişi değil kardeşim. bende sana teşekür ederim aldıgın extra keyleri geri gonderdiğin için. bende onları yeni key isteyen arkadaşlara dağıtıyorum. yalnız bakın açtıgım konuda yazmışım key isteyenler pm atsın ancak o şekilde takip edebiliyorum burdan key isteyenlere gonderemiyorum. ikincisi açtıgım konuyu okumadan hangi şartlar altında keyleri gonderdiğimi anlamadan sadce ''bana key gonderirmisin' '' acil key lazım'' ''2-5 arkadaş oynucaz bize 2 tane veya 5 tane key gonder'' gibi pm atanlara key gondermiyorum çünkü bu şekilde msj atanların hemen hepsi geri gondermedi keyleri çünkü bu kişiler genelikle konuyu okumadan sadce aa burda key dağıtılıyormuş banada gonder diyen insanlar oluyor veya konuyu okusaydı ben zaten anlatmışım 1 keyden nasıl 10 larca key çoğaltabileceğini yani tutupda bunları okumasına ragmen bana direk gelip 5 key gonder yazmazdı ben bu tür kişilere key gondermem ben burda insanlara zamanından ayırıp yarım etmeye çalışıyorum 10 larca mail kullanarak key çoğaltıp dağıtım sadce burda değil başka yerlerde de bu yüzden benim key gondermem için insanlarında bana key gondermesi gerekiyor beta keylerini aktif ettikten sonra.

Ben konuyu emin ol herkesten çok okudum ve düşündüm 5 keyi direk istememin sebebi artan tüm keyleri sana 15 dakika içinde geri atabilmemdi.. bana bu şekilde yaklaşmanı çok yanlış buluyorum başkalarının yaptığı sahtekarlıktan beni sorumlu tutamazsın.. bu şekilde sana o kadar keyi 15 dakikada atacağıma 2 key artacak 2 keyi 15 dakikada atarım 9 key yerine sorun değil sen bilirsin. benim amacım kimseyi dolandırmak değil konuyada bir daha key vermen için yorum atmıyorum kimseye bir oyun için kendimi aşağılatacak değilim.. 3-5 kendini bilmez sahtekar insanların keyi geri atmamasından beni sorumlu tutamazsın.. bu keyler satsan satılmaz atsan atılmaz bencil bir insan değilim.. ben kendimi biliyorumda konuşuyorum kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fshRU

quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

Orijinalden alıntı: Destroyer3000

tüm emeklerinden ötürü jasc1453e teşekkürü borç bilirim. Günlerce aradığım halde key bulamamıştım ancak sayesinde gayet keyifli bir oyuna katılım imkanı bulduk. Tekrar teşekkürler.

bişi değil kardeşim. bende sana teşekür ederim aldıgın extra keyleri geri gonderdiğin için. bende onları yeni key isteyen arkadaşlara dağıtıyorum. yalnız bakın açtıgım konuda yazmışım key isteyenler pm atsın ancak o şekilde takip edebiliyorum burdan key isteyenlere gonderemiyorum. ikincisi açtıgım konuyu okumadan hangi şartlar altında keyleri gonderdiğimi anlamadan sadce ''bana key gonderirmisin' '' acil key lazım'' ''2-5 arkadaş oynucaz bize 2 tane veya 5 tane key gonder'' gibi pm atanlara key gondermiyorum çünkü bu şekilde msj atanların hemen hepsi geri gondermedi keyleri çünkü bu kişiler genelikle konuyu okumadan sadce aa burda key dağıtılıyormuş banada gonder diyen insanlar oluyor veya konuyu okusaydı ben zaten anlatmışım 1 keyden nasıl 10 larca key çoğaltabileceğini yani tutupda bunları okumasına ragmen bana direk gelip 5 key gonder yazmazdı ben bu tür kişilere key gondermem ben burda insanlara zamanından ayırıp yarım etmeye çalışıyorum 10 larca mail kullanarak key çoğaltıp dağıtım sadce burda değil başka yerlerde de bu yüzden benim key gondermem için insanlarında bana key gondermesi gerekiyor beta keylerini aktif ettikten sonra.

Ben konuyu emin ol herkesten çok okudum ve düşündüm 5 keyi direk istememin sebebi artan tüm keyleri sana 15 dakika içinde geri atabilmemdi.. bana bu şekilde yaklaşmanı çok yanlış buluyorum başkalarının yaptığı sahtekarlıktan beni sorumlu tutamazsın.. bu şekilde sana o kadar keyi 15 dakikada atacağıma 2 key artacak 2 keyi 15 dakikada atarım 9 key yerine sorun değil sen bilirsin. benim amacım kimseyi dolandırmak değil konuyada bir daha key vermen için yorum atmıyorum kimseye bir oyun için kendimi aşağılatacak değilim.. 3-5 kendini bilmez sahtekar insanların keyi geri atmamasından beni sorumlu tutamazsın.. bu keyler satsan satılmaz atsan atılmaz bencil bir insan değilim.. ben kendimi biliyorumda konuşuyorum kolay gelsin

pm atman yeterliydi ordan da okudum yazdıklarını ve gonderdim key.

• Banada bi key gönderebilir misin pm de yolladım e-mail adresim:m.c.sampiyonfb@hotmail.com
  • Bana da key lazım çok merak ediyorum bu oyunu.
  • Acaba fazla key varsa, bana da gönderebilir misiniz?
    Teşekkürler şimdiden..
    referral aldıktan sonra da elimdekileri isteyene gönderirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElessarRingeril -- 5 Temmuz 2012; 6:39:05 >
  • banada bi key lazım reffleri veren kisiye veriririm
  • ben yazmaktan bıktım insanlar yazmaktan bıkmadı sanırım açıtıgım konuyu okumadan direk key istiyorlar arkadaşlar... okuslarda zaten burdan yazmazlardı key key diye.. belirtmiim sadce pm msj atanlara veriyorum onunda şartı açtıgım konuda yazıyor. yani bana gelip pm den mail bırakıp şu maile key gonderebilirsin gibi yazan tiplere veya bana key goner, elinde key varmı, key gonderirmisin? vs. şeklindeki mesaj yazanlara key gondermiyorum. hangi şartlarda key gonderdiğimi yazmışım okursan nasıl pm atacağınıda anlarsın.
  • Fazla key var ise 1 tanede ben alabilirmiyim :)
  • Key elime ulaştı,extraları geri yolladım.Çok teşekkürler.
  • kardeşlerim hepinize kolay gelsin rica etsem banada key yollayabilirmisiniz?
  • yokmu hayırsever biri key yollucak.
  • Ne kadar amele insan varmış hala buradan istiyorlar
  • Arkadaşlar dediğiniz adımları yaptım ilk başta bir key veriyor onu aktivasyon koduna yapıştırdım . Ama oraya yapıştırırken bu kod kullanılmaktadır diyor. Bir tane daha account açtım aynı hatayı tekrar verdi. Ben oraya başka bir kod mu yapıştırıcam yoksa account'a girdikten sonra orda bir key var onumu yapıştırıcam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolthang

Arkadaşlar dediğiniz adımları yaptım ilk başta bir key veriyor onu aktivasyon koduna yapıştırdım . Ama oraya yapıştırırken bu kod kullanılmaktadır diyor. Bir tane daha account açtım aynı hatayı tekrar verdi. Ben oraya başka bir kod mu yapıştırıcam yoksa account'a girdikten sonra orda bir key var onumu yapıştırıcam ?

kardeşim keşke kimden aldıgnıda yazsaydın... benim pm lerimde sana key giden yok büyük ihtimal burdan birinden aldın... ve anladıgım kadarıyla sana veirlen key kullanışmış daha once veya sen aktif etttin haberin yok bunu games bölümüne bakarak anlayabilirsin aslında şu resme bakarsan

http://imageshack.us/f/163/17399338.png/

eğer active etmişsen en alta activation key kısmında key numaran yazar activ edememişsen not register faln yazması veya boş olması gerekiyor... büyük ihtimal sana key veren kişi aynı keyi başkasınada vermiş olabilir... banda geri gonderilen keyleri kimi insanar başkalarınada veriyorlar ne yazıki..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheAnglachel

Ne kadar amele insan varmış hala buradan istiyorlar

sanırım türkçe anlamıyorlar... bu yüzden yarım yamalak ingilizcemle yazmak istiyorum onlara hitaben :D

İf u want key read my rules and send me pm... or i never send u any key... so stop request keys from here...

umarım mesajı almışlardır :D
  • Bana beta key verebilirmisiniz lütfennn

bana çok lazım 5 gündür oyunu çok sevdim ve oynamak istiyorum beta key lazım :(
  • Pm yolladım, umarım en kısa zamanda geri dönersin. Şimdiden teşekkürler. :) Eğer e-mail gerekliyse: yigit_26_es@hotmail.com Pm olarakta yollayabilirm.
  • Biri ban ada key atabilir mi rica etsem?

letitshine3434@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: dady123

Biri ban ada key atabilir mi rica etsem?

letitshine3434@hotmail.com

gönderdim ben bitane
  • arkadaşlar uzun zamandır yoktum. memlekete gitmiştim. epeyi pm gelmiş yalnız geliş tarihleri eski oldugu için key gondermedim çünkü büyük ihtimal pm atanlar keyleri bir şekilde bulmuşlardır bu zamana kadar bu yüzden eğer hala key ihtiyacı olanlar varsa pm atabilirler elimde keyler mevcut yalnız lütfen yüz kere yazdım şuraya yazmayın key atın diye veya mail bırakmayın lütfen pm yani özel mesaj atın ama önce hangi şartlarda key verdiğimi iyi anlayın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.