Şimdi Ara

SMİTE ONLİNE BETA KEY ÇÖZÜMÜ ÇOĞALTIMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
11.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: querist

quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

Bir key arıyorum elinde olan varsa bana gönderebilirmi?

konuda yazdığım bu;

Not: Eğer sağlam arkadaşlar varsa bende key verebilirim yalnız beta keyi aktif ettikten 15 dakika sonra elinize geçicek 2 referal keyden birini veya ikisini bana pm olarak geri gönderme şartıyla. key istekleri için bana pm atmalısınız burdan yazmayın . siz bana keyleri geri gönderirseniz bende onları başkalarına gonderebilirim burdan

key gonderdikten sonra gelen cevapta bu... şimdi daha iyi anlayabilirsiniz sanırım neden herkese key gonderemiyorum... boşta kalırsa gondericekmiş bana key...

Kimden: Proud2BeTurk
    Kime: jasc1453
    Tarih: 29 Haziran 2012; 0:51:18
    Başlık: Cevap: Smite Key

Teşekkürler hocam key için, 2 tane de bizim guild arkadaşlara gönderdim onlardan alınca boşta kalırsa bende sana geri gönderirim. Teşekkürler yeniden

Dostum neden bu kadar içerledin anlamadım? Ortada yanlış birşey mi var sana gönderilen mesajları burda yayınlamalar falan, İnsanlara yardım ediyorum diyorsun yukarda tamam peki bende teşekkür ettim insanlık edip yazdığın mesaja cevap olarak durumu sana açıkladım. Senden keyi aldıktan sonra sana bir daha geri bile dönmezdim kafamda başka bi düşünce olsa ki orda da belirtmişim guild arkadaşlarıma gönderiyorum geri gelirse sana gönderirim diye lakin daha 1 saat geçmeden yazdığım mesajdan dolayı konuda iğneleyici laflar atıp tutmuşsun. Senden aldığım 1 key ile biz 7 kişi smite'a başlayıcaz sayende teşekkür ederim yeniden diğer arkadaşlar adına da ama böyle insanın arkasından konuşmak da yakışmaz delikanlıya. Laf söleyeceksen keyi alıp kaçıp geri dönmeyenlere söyle. Sağlıcakla kal

yakışmaz delikanlıya falan demişsin ama adam aktif ettikten sonra çıkan 2 keyden en az 1'ini bana geri gönderin demiş, onu da yapmamışsın.

nasıl bir delikanlıysa artık sözünde durmamak yakışıyor ama bunu ifşa etmek yakışmıyor. ne içip de bu kafada oluyorsunuz hiç anlayamıyorum.

beta key veren adamın şartına uymayacaksan ALMAYACAKSIN arkadaş. sonra delikanlı falan toy toy laflar...

"Senden aldığım 1 key ile biz 7 kişi smite'a başlayıcaz sayende teşekkür ederim yeniden" demiş bir de...
    "sizden dolandırdığım parayla 1 aile 4 gün boyunca doyacak :)))" diyor sanki adam ya. erkek sperm üretim organı mı geçiyorsun bizle anlamış değilim.

''erkek sperm üretim organı'' bu ne abi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePsych0

quote:

Orijinalden alıntı: querist

quote:

quote:

quote:

Bir key arıyorum elinde olan varsa bana gönderebilirmi?

konuda yazdığım bu;

Not: Eğer sağlam arkadaşlar varsa bende key verebilirim yalnız beta keyi aktif ettikten 15 dakika sonra elinize geçicek 2 referal keyden birini veya ikisini bana pm olarak geri gönderme şartıyla. key istekleri için bana pm atmalısınız burdan yazmayın . siz bana keyleri geri gönderirseniz bende onları başkalarına gonderebilirim burdan

key gonderdikten sonra gelen cevapta bu... şimdi daha iyi anlayabilirsiniz sanırım neden herkese key gonderemiyorum... boşta kalırsa gondericekmiş bana key...

Kimden: Proud2BeTurk
    Tarih: 29 Haziran 2012; 0:51:18
    Başlık: Cevap: Smite Key

Teşekkürler hocam key için, 2 tane de bizim guild arkadaşlara gönderdim onlardan alınca boşta kalırsa bende sana geri gönderirim. Teşekkürler yeniden

Dostum neden bu kadar içerledin anlamadım? Ortada yanlış birşey mi var sana gönderilen mesajları burda yayınlamalar falan, İnsanlara yardım ediyorum diyorsun yukarda tamam peki bende teşekkür ettim insanlık edip yazdığın mesaja cevap olarak durumu sana açıkladım. Senden keyi aldıktan sonra sana bir daha geri bile dönmezdim kafamda başka bi düşünce olsa ki orda da belirtmişim guild arkadaşlarıma gönderiyorum geri gelirse sana gönderirim diye lakin daha 1 saat geçmeden yazdığım mesajdan dolayı konuda iğneleyici laflar atıp tutmuşsun. Senden aldığım 1 key ile biz 7 kişi smite'a başlayıcaz sayende teşekkür ederim yeniden diğer arkadaşlar adına da ama böyle insanın arkasından konuşmak da yakışmaz delikanlıya. Laf söleyeceksen keyi alıp kaçıp geri dönmeyenlere söyle. Sağlıcakla kal

yakışmaz delikanlıya falan demişsin ama adam aktif ettikten sonra çıkan 2 keyden en az 1'ini bana geri gönderin demiş, onu da yapmamışsın.

nasıl bir delikanlıysa artık sözünde durmamak yakışıyor ama bunu ifşa etmek yakışmıyor. ne içip de bu kafada oluyorsunuz hiç anlayamıyorum.

beta key veren adamın şartına uymayacaksan ALMAYACAKSIN arkadaş. sonra delikanlı falan toy toy laflar...

"Senden aldığım 1 key ile biz 7 kişi smite'a başlayıcaz sayende teşekkür ederim yeniden" demiş bir de...
    "sizden dolandırdığım parayla 1 aile 4 gün boyunca doyacak :)))" diyor sanki adam ya. erkek sperm üretim organı mı geçiyorsun bizle anlamış değilim.

Avukat mod on: Adam ilk mesajında zaten ne demiş? Oynayanlar çoğalsın demiş,ben aracı olayım demiş. Bu arkadaşta adamı aracı etmeden işi halletmiş olay bu? Sanki ne yapacaksınız ki fazla beta keyleri... Bendede var 2 tane onlarıda zaten dağıtacağım(Dün PM gönderenlere.)Ha beta keyleri kullanmayacağım derler ise geri istiycem ama vermezsede onun keyi sonuçta. Ki arkadaş hiç geri dönmeyebilirdi o durumda ne yapıcam ? Elime kelebek alıp deşicekmiyim adamı ?

Alıntıları Göster
    edit: gereksiz birine gereksiz bir cvptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 29 Haziran 2012; 19:21:50 >

• Thank you for your participation in the SMITE Beta Program. You currently have no more keys to give out to your friends. Watch this page, as we will be giving out new keys on a frequent basis.

diyor.Key'i girdim ama bana başka key gelmedi?Gelirse 1 kişiye verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: amyfm

Thank you for your participation in the SMITE Beta Program. You currently have no more keys to give out to your friends. Watch this page, as we will be giving out new keys on a frequent basis.

diyor.Key'i girdim ama bana başka key gelmedi?Gelirse 1 kişiye verebilirim
    edit: gerkesiz birine gereksiz bir mesajdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 29 Haziran 2012; 19:20:48 >
  • Ya bu oyunun 6mb lık launcher ını indirdim açıyorum ama öyle kalıyor sağ altta loading product list yazıyor. Çubuk hiç ilerlemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: orachi

Ya bu oyunun 6mb lık launcher ını indirdim açıyorum ama öyle kalıyor sağ altta loading product list yazıyor. Çubuk hiç ilerlemiyor

masaüstünde olan Hi-Rez Diagnostics and Support kısayoluna tıkla check for updatese tıkla oyunu indirmeye başlıcaktır boyu 1.4gb falan
  • quote:

kardeşim konuyu okumadınmı keyi aktif ettikden 15 ile 30 dakika sonra key geliyor bir ikincisi okuıduysan açtıgım konuyu aldıgın keyin en azından birini bana gondermen gerekiyor. kaç kişi key bekliyor şuan neden bhoyle yapıyorsunuz ya bakyorum3-4k msj ınız var diye bunlar yamuk yapmaz diyorum ama bakıyorum hep bu tür insanlar suistimal etmeye çalışıyor. açtıgım konuyu iyi oku ben key dağıtmıyorum bir şartla key veriyorum oda extra gelicek keylerden birini veya ikisini gondericek kişilere.

Kimden: Lugi@ Kullanıcıyı kontak listesine ekle
    Tarih: 28 Haziran 2012; 23:16:16
    Başlık: 1 key
    Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Smite için key verirmisin söz veriyorum geri vericem

neyseki bu yazdıgın mesajı okuduktan sonra anladımki keyi hak etmiyorsun ve keyi aktif edememişsin o yüzden o uyarıyı almışsın. bende keyi farklı bir arkadaşa verdim o aktif etmiş. sana bol şans

Jasc1453 keyi senden almadım forumdan GhilleintheMist adlı arkadaşım verdi ve dün girdim keyi ve kabul etti.Yani aktif oldu.Dün diyorum yani aradan kaç saat geçti hâla bana refer vermem için key gelmedi.Sen neyin kafasını yaşıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 29 Haziran 2012; 18:52:27 >

• quote:

quote:

kardeşim konuyu okumadınmı keyi aktif ettikden 15 ile 30 dakika sonra key geliyor bir ikincisi okuıduysan açtıgım konuyu aldıgın keyin en azından birini bana gondermen gerekiyor. kaç kişi key bekliyor şuan neden bhoyle yapıyorsunuz ya bakyorum3-4k msj ınız var diye bunlar yamuk yapmaz diyorum ama bakıyorum hep bu tür insanlar suistimal etmeye çalışıyor. açtıgım konuyu iyi oku ben key dağıtmıyorum bir şartla key veriyorum oda extra gelicek keylerden birini veya ikisini gondericek kişilere.

neyseki bu yazdıgın mesajı okuduktan sonra anladımki keyi hak etmiyorsun ve keyi aktif edememişsin o yüzden o uyarıyı almışsın. bende keyi farklı bir arkadaşa verdim o aktif etmiş. sana bol şans

Jasc1453 keyi senden almadım forumdan GhilleintheMist adlı arkadaşım verdi ve dün girdim keyi ve kabul etti.Yani aktif oldu.Dün diyorum yani aradan kaç saat geçti hâla bana refer vermem için key gelmedi.Sen neyin kafasını yaşıyorsun
    edit: gereksiz birine gerkesiz bir mesajdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 29 Haziran 2012; 19:20:18 >

• quote:

dün benden pm atıp key isteyen sen değilmisin

Bende sana key gondermişim. sen keyi aktif edememişsen ben ne yapayım. gelen kutuna bak anlarsın yada gelen kutunu bakmıcaksan neden benden pm ile key istiyorsun? madem elinde key vardı?

Kimden: jasc1453
    Kime: Lugi@
    Tarih: 28 Haziran 2012; 23:38:46
    Başlık: Cevap: 1 key

mrb tabi alabilrisin ama konuda analtıgım gibi keyi aktif edip 15-30 daka sonra eline geçen keylerden birini veya ikisini bana geri gonderirsen bende onları başka arkadaşlara gonderebilrim.

F17AA-A012D-1E7F4-6DCA1-6ED56

O keyi kullanmadım ben.Çünkü sende önce dediğim gibi GhilleintheMist arkadaşım verdi keyi.Zaten demişsin başka biri aktif etmiş diye.Sen neyin derdindesin daha

SMİTE ONLİNE BETA KEY ÇÖZÜMÜ ÇOĞALTIMI
     SMİTE ONLİNE BETA KEY ÇÖZÜMÜ ÇOĞALTIMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 29 Haziran 2012; 19:12:21 >

• quote:

quote:

dün benden pm atıp key isteyen sen değilmisin

Bende sana key gondermişim. sen keyi aktif edememişsen ben ne yapayım. gelen kutuna bak anlarsın yada gelen kutunu bakmıcaksan neden benden pm ile key istiyorsun? madem elinde key vardı?

Kimden: jasc1453
    Kime: Lugi@
    Tarih: 28 Haziran 2012; 23:38:46
    Başlık: Cevap: 1 key

mrb tabi alabilrisin ama konuda analtıgım gibi keyi aktif edip 15-30 daka sonra eline geçen keylerden birini veya ikisini bana geri gonderirsen bende onları başka arkadaşlara gonderebilrim.

F17AA-A012D-1E7F4-6DCA1-6ED56

O keyi kullanmadım ben.Çünkü sende önce dediğim gibi GhilleintheMist arkadaşım verdi keyi.Zaten demişsin başka biri aktif etmiş diye.Sen neyin derdindesin daha

edit: gereksiz birine gereksiz bir cevaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 29 Haziran 2012; 20:12:31 >

• quote:

quote:

Ya bu oyunun 6mb lık launcher ını indirdim açıyorum ama öyle kalıyor sağ altta loading product list yazıyor. Çubuk hiç ilerlemiyor

masaüstünde olan Hi-Rez Diagnostics and Support kısayoluna tıkla check for updatese tıkla oyunu indirmeye başlıcaktır boyu 1.4gb falan

There is not enough disk space to proceed with a game installation. Free up space to proceed.

Ordan girince böyle bir hata alıyorum. Ama harddiskte 150 gb boş yer var
  • quote:

quote:

quote:

There is not enough disk space to proceed with a game installation. Free up space to proceed.

Ordan girince böyle bir hata alıyorum. Ama harddiskte 150 gb boş yer var

ben böyle bir sorunla karşılaşmadım bilemicem istersen bir googleden araştır. şuan ben Hi-Rez Diagnostics and Support kısayoluna tıkladım 165mb lik bir yeni patch var onu kuruyor.

• quote:

edit: gereksiz birine gereksiz bir cevaptı.

Alıntıları Göster
    Şuan elimde 2 tane var.İsteyen olursa pm atsın.En az birini vermek şartıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amyfm -- 29 Haziran 2012; 20:20:14 >
  • Olmuyor yükleyemedim bir türlü
  • quote:

Olmuyor yükleyemedim bir türlü

Hi-rez diagnostic and support simgesine tıklayacaksınız ve indirmeye başlayacak.Gidip Smite online yazan launcheri açarsanız yüklemez.
    NOT : Sorununun ne olduğunu bilmiyorum ve daha önceki yorumları okumadım.
  • elinde fazladan key olan var mı hala? Ben de bir göz atmayı planlıyorum da oyuna? PM atıcaktım şahıslara ama konuda ufak çaplı bir tartışma yaşanmış gibi gördüğüm için tekrar sorma ihtiyacı duydum.
  • Banada biri key atabilirmi acaba
  • Malesef arkadaşlar klasik türk mantıgı ben aldım başkasından banane diyen kişiler yüzünden key yok... okadar kişiye gonderdim bir kaçı hariç hiç geri key gönderen olmadı zaten yukardaki mesajlarıda okuyunca gorursunuz nasıl yüzsüzlük yaptıklarını insanların. burda benden key alan herkes extra keyleri geri gonderseydi şimdiye elimde 40-50 tane key olurdu ama dediğim gibi alanların çoğu geri dönüş yapmadı donuş yapanlarda çoğunlukla 1 key geri gonderdi bu yüzden key yok kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 1 Temmuz 2012; 0:46:14 >
  • Elinde key olan varsa 15 dkk sonra gelenlerden birini geri vermek şartıyla verirse sevinirim.
  • Key varsa fazladan isterim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.