Teşekkürler fakat launcher hala update yapamadı bende Smite closed beta waiting for download diyor yaklaşık bir saattir bitmiş gözüküyor download çubuğu ama halen play'e basamıyorum ne yapmalıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: Farlow
Teşekkürler fakat launcher hala update yapamadı bende Smite closed beta waiting for download diyor yaklaşık bir saattir bitmiş gözüküyor download çubuğu ama halen play'e basamıyorum ne yapmalıyım?
DEP'i kapatabilirsiniz.
1. Başlatı tıklayın.
2. Denetim Masasına girin.
3. Sistem ikonunu iki kere tıklayın.
4. Gelişmiş sekmesini tıklayın.
5. Performans alanındaki Ayarlar butonunu tıklayın.
6. Veri Yürütme Engellemesi sekmesini tıklayın.
7. Seçtiklerim dışında kalan tüm windows programları ve hizmetleri için DEP'yi aç. seçeneğini tıklayın.
8. Ekle'yi tıklayın ve DEP tarafından kontrol edilmesini istemediginiz çalıştırılabilir dosyayı seçin.
9. Uygula'yı tıklayın.
10. Tamam'ı tıklayın.
11. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
8.'ye kadar geldim ama anlamadım neyi seçeceğim ben buradan?
quote:
smite ın dosyasını
hocam aynı sekıl bendede patch atmıyor dediklerini yapdım ama dep kabul etmıyor smite onlinenin launcherini ne yapıcam ?
quote:
smitin exesini sonrada luouncher (nasıl yazılıyor bu ya) ı seçeceksin buda olmazsa oyunu yeniden kur bence.
quote:
Orijinalden alıntı: kr1zal1rt
hocam aynı sekıl bendede patch atmıyor dediklerini yapdım ama dep kabul etmıyor smite onlinenin launcherini ne yapıcam ?
biraz bekletiyor uzun sürüyor o pacth yapması
arkadaslar oyunu kurduktan sonra en basta smite beta yı açın masa üstünde 2. bi yükleme olacak hi-res diagnostic.. diye ilk patch i atmak için onu kullanın
quote:
Orijinalden alıntı: Etheren
quote:
Orijinalden alıntı: NER0
Etheren ve MuDuN a yolladım.
Çok teşekkür ederim. Başka almak isteyen varsa benim mesajımı alıntı yapsın.
Bende Key İstiyorum Alır Almaz Diğer 3 Taneyi İsteyenlere Vericem